Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Alblasserdam

Wil je een schoonmaakhulp in Alblasserdam? Meer en meer gezinnen hebben behoefte aan extra hulp in huis. Thuiskomen in een schone en frisse woning, altijd een gezonde woning, en je houdt meer tijd over voor leuke dingen. Je wint hier veel advies bij het vinden van een betrouwbare schoonmaker in Alblasserdam! Op dit platform ontdek je praktische tips en aanbevelingen voor een goede huishoudelijke hulp . Eveneens vergelijken wij diverse sites waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Ook bieden wij adressen van betrouwbare schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Altijd een lekker schoon en opgeruimd huis.
 • Je hebt meer tijd voor de belangrijke zaken in het leven.
 • Schoonmakers zijn professioneel en zorgen dat het echt schoon is.
 • Zowel voor de binnenkant als buitenkant van je woning.
 • Al vanaf €13,40 per gewerkt uur.

schoonmaker-zoeken-alblasserdam

Een schoonmaakster in Alblasserdam zoeken

Zit jouw hele week vaak volgepland en houd je graag meer tijd over voor de belangrijke dingen in het leven? Een enthousiaste schoonmaakster in Alblasserdam inhuren is dan een uitstekend idee. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? Om te beginnen: gooi eens een balletje op in je eigen kring. Dikwijls zijn er studenten of vrouwen die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens een lokale Facebook groep. Ten derde zien wij steeds meer platforms waar je werksters kunt zoeken. In het volgende gedeelte leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Een huishoudelijke hulp in Alblasserdam zoeken

 1. Postcodecheck

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door te beginnen met het invoeren van je locatie. Je ziet dan diverse werksters met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Kies het aantal service-uren

  Kies hoe vaak je wilt dat de hulp komt schoonmaken. Bijvoorbeeld elke week, 2 weken of 4 weken. Vervolgens kies je het aantal uur per schoonmaakbeurt en kies een datum voor de eerste afspraak.

 3. Werksters vergelijken

  Je ziet nu meteen de gevonden huishoudelijke helpers. Je kunt specifiek zoeken op prijs p/uur, speciale werkzaamheden en recensies.

 4. Verzoek versturen

  Je kunt een verzoek versturen naar meerdere schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Zodra jouw oproep passend is voor de werknemer heb je jouw nieuwe hulp gevonden!

 5. Proefschoonmaak

  De poetsvrouw komt op locatie langs op het gekozen moment. Het is verstandig om dan thuis te zijn en om goed uit te leggen hoe en wat er verwacht wordt. Laat het huis zien en geef aan wat jij belangrijk vindt. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen te pakken zijn.

Sites met aanbod schoonmaakhulpen

In contact komen met een geschikte schoonmaker is niet heel eenvoudig. Door middel van het internet kun je terecht op verschillende vraag- en aanbodsites die daarbij helpen. Via internet kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Zonder heel veel moeite kun je daar een eigen zoekprofiel maken en beschikbare helpers vinden. Doorgaans wordt ook de gehele betaling & administratie uit handen genomen. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Andere relevante onderwerpen: Homeworks schoonmaakservice.

 • Helpling: Eenvoudig afspraken online beheren.
 • Homeworks: Een beoordeling van 8,8/10 sterren!
 • Werksters.nl: Gebruiksvriendelijke emailservice voor het vinden van de perfecte match.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Meestal al binnen 3 dagen een hulp gevonden.
 • Hulpen.nl: Aantrekkelijk tarief voor plaatsen zoekopdrachten.
 • Hlprs: Een 8,5/10 sterren beoordeling van gebruikers.
 • Nationalehulpgids.nl: Vind actieve helpers in de gemeente Alblasserdam.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Alblasserdam

Vind een betrouwbare schoonmaakster in jouw gemeente!

Schoonmaakbedrijven in Alblasserdam

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor een grote klus? In het onderstaande overzicht tref je adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Alblasserdam, met daarbij ook glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Eveneens kun je zoeken naar interieurverzorgers in Molenlanden, Ridderkerk, Krimpen aan den IJssel en Zuidplas.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat maakt een schoonmaakster schoon?

De hulp staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende schoonmaakklusjes in en rondom jouw woning. In het gedeelte hieronder delen wij een overzicht met werkzaamheden die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een doekje.
 • Ondergrond reinigen, dweilen en droog maken.
 • Sanitair reinigen (keuken en badkamer).
 • Ramen zemen (binnenkant).
 • Deuren en deurklinken afvegen.
 • Het schoonmaken van de slaapkamers.
 • Opvouwen van de kleren.
 • De was opvouwen.
 • Waterkoker en koffiezetapparaat ontkalken.
 • Tuin onderhouden.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een deskundige poetshulp (lokaal) al beschikbaar vanaf €13,20 per werkuur.

Bedrijfsschoonmaak voor kantoren en instellingen

Een schone kantoorruimte helpt bij het werkplezier en is tegelijkertijd een uitstekend visitekaartje. Diverse schoonmakers in de regio staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Alblasserdam. Ze voeren werkzaamheden uit zoals het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, de kantine/pantry schoonmaken en toiletten schoonmaken. Ook de arbeidsintensieve aspecten zoals glazen wassen, de buitenboel reinigen (gevelreiniging), zonnepanelen schoonmaken, ventilatiereiniging of dakreiniging behoren tot de opties. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract wat inhoudt dat op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De doorsnee kosten van kantoor schoonmaken bedragen tussen de €25,00 en €32,50 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is doorgaans betaalbaarder dan dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Schoonmaak van kantoren, winkels, zorginstellingen en ziekenhuizen, productiebedrijven (Industriële reiniging), horeca en hotels.
 • Een uitkomst voor reiniging van gemeenschappelijke ruimtes (VvE) in de Provincie Zuid-Holland.
 • Prijs: tussen gemiddeld €20,50 en €30,00 per uur.
 • Ook voor alle bijzondere werkzaamheden zoals: graffiti verwijderen, ventilatie reiniging, gevelreiniging, tapijtreiniging, vloeronderhoud, zonnepanelen reiniging.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Hoeveel betaal ik een schoonmaker?

Een doorsnee schoonmaakhulp factureert tussen de €13,40 tot €19,00 (uurtarief). Boek je via een platform? Dan zijn er soms bemiddelingskosten. Soms heb je ook nog maandelijkse kosten van een schoonmaak abonnement.

Wat kan jij de poetser allemaal laten doen?

Voordat de werkdag begint bespreek jij de werkzaamheden van de schoonmaakster. Meestal zijn er standaard schoonmaakklusjes die gedaan worden: stofzuigen, afstoffen, dweilen, ramen wassen, toiletten schoonmaken. Daarbij kan jij ook nog wat extra klussen doorgeven zoals verschonen van het beddengoed of de tuin doen.

Hoeveel uur heb ik een huishoudelijke hulp nodig?

De meeste gezinnen in Alblasserdam kiezen voor zo’n 3 uur aan poetshulp in huis. Dit is voldoende tijd voor onder andere dweilen, het toilet schoonmaken, stofzuigen, afstoffen, keuken reinigen. Wat de ideale hoeveelheid uren is wordt mede bepaald door het type woning, jouw leefstijl, en het werktempo.

Hoe werkt de betaling?

Een poetser ontvangt altijd het minimumloon met het wettelijke vakantiegeld van 8%. Bij vakantie of ziekte betaal je een aantal weken door. Voor alle voorwaarden zie het document regeling dienstverlening aan huis. De witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. In aparte gevallen betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Ik wil graag iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Alblasserdam?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. DIt komt van pas als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of bij oplevering van een woning. Je complete woning wordt opgeruimd, schoongemaakt en nagekeken zodat het huis weer helemaal fris is. De eenmalige kosten liggen gemiddeld genomen tussen de €275,00 tot €575,00.

Plaats een reactie