Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Pernis Rotterdam

Ben je op zoek naar een ervaren schoonmaakhulp in Pernis Rotterdam? Veel jonge gezinnen en ouderen nemen zo’n hulp in huis. Altijd een frisse en schone woning, ook de nare klusjes worden uit handen genomen, en veel meer vrije tijd. Wij geven advies bij het vinden van een geschikte schoonmaker in Pernis Rotterdam! Op dit platform tref je concrete tips en tricks voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Tevens bieden we enkele schoonmaakplatforms waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Ook vind je hier namen en adressen van erkende schoonmaakbedrijven.

Pluspunten van een schoonmaker in huis

 • Ontspannen en genieten in een opgeruimd en schoon huis.
 • Je houd tijd over voor de zaken die er echt toe doen.
 • De vervelende huishoudelijke taken hoef je zelf niet meer te doen.
 • Veel minder druk en stress in huis.
 • Al mogelijk vanaf €13,10 p/uur.

schoonmaker-zoeken-pernis-rotterdam

Een schoonmaakster in Pernis Rotterdam zoeken

Maak je niet graag schoon en spendeer je graag wat meer tijd aan familie en vrienden? Een ijverige schoonmaakster in Pernis Rotterdam inhuren moet je dan absoluut overwegen. Echter, hoe kom ik aan een hulp in huis? Allereerst: vraag na in jouw eigen netwerk. Meestal blijken er wel mensen te zijn die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Geen reactie? Probeer dan eens Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Verder ontstaan er meer en meer praktische platforms waar je werksters kunt zoeken. In het bijgaande stukje lopen we dit stap-voor-stap door.

Een huishoudelijke hulp in Pernis Rotterdam vinden

 1. Voer je adres in

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door het invullen van jouw postcode. Het platform toont dan enkel werksters die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 2. Kies datum, tijd en frequentie

  Kies hoe vaak je wilt dat de poetsvrouw bij je thuis komt. Bijvoorbeeld iedere 4, 2 of 1 week (soms kan je ook eenmalig kiezen). Daarna kies je het aantal uur van een poetsbeurt en kies de startdatum.

 3. Vergelijk helpers

  Bekijk en vergelijk de geselecteerde huishoudelijke helpers. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als prijs, takenpakket en gemiddelde beoordeling.

 4. Rond de aanvraag af

  Je kunt een contactverzoek versturen naar diverse schoonmakers die passen bij jouw wensen. Zodra jouw oproep geaccepteerd wordt heb je jouw werkster gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De poetshulp komt voor de eerste keer werken op de afgesproken datum. Ons advies is om op locatie te zijn en om uitleg te geven over de woning en spullen. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en benoem wat jouw wensen en prioriteiten zijn. Het is ook van belang aan te geven waar alle schoonmaakmiddelen en benodigdheden zijn opgeslagen.

Platforms voor schoonmaakhulp

In contact komen met een bedreven schoonmaker kan complex zijn. Door middel van het internet kun je terecht op handige applicaties die hiervoor specifiek service verlenen. Via internet worden vraag en aanbod gebundeld. Je kunt hier eenvoudig een profiel aanmaken en een selectie bekijken van diverse poetshulpen. Meestal gaat ook de administratie via deze sites. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Tip: bekijk ook eens de pagina over Helpling schoonmaakservice.

 • Helpling: Helpling heeft een verzekering voor materiële schade.
 • Homeworks: Altijd een vast contactpersoon voor 100% tevredenheid.
 • Werksters.nl: Groots aanbod met vraag en aanbod van schoonmakers.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Meer dan 260.000 huishoudelijke hulpen aangesloten.
 • Hulpen.nl: Hulp inschakelen voor allerlei soorten klussen.
 • Hlprs: Vind snel een gescreende hulp bij jou in de buurt.
 • Care.com: Altijd de beste lokale hulpen uit jouw eigen buurt in Rotterdam.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Pernis Rotterdam

Vind een enthousiaste schoonmaakster in jouw regio!

Professionele schoonmaakbedrijven in Pernis Rotterdam

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor zakelijke of particuliere klussen? Hieronder vind je adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Pernis Rotterdam, je vind hier ook glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Als alternatief kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Vondelingenplaat, Botlek Rotterdam, Hoogvliet Rotterdam en Rozenburg.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

Een schoonmaakster ondersteunt jou bij de meest voorkomende huishoudelijke klussen binnen- en buitenshuis. Bijgaand bekijk je een overzicht met taken die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Alles afnemen met een stofdoek en stofzuigen.
 • Dweilen & vloerwisser toepassen.
 • Grondig schoonmaken van keuken en badkamer.
 • Ramen streeploos schoonmaken.
 • Deuren en deurposten afnemen.
 • Opmaken van de bedden.
 • Opvouwen van de kleren.
 • De was opvouwen.
 • Schoonmaken van de koelkast.
 • Bloembakken water geven.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een deskundige poetshulp uit de omgeving al mogelijk vanaf €12,70 per uur, inclusief alles.

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een representatief schoon kantoor draagt bij aan de werksfeer en productiviteit en maakt dat klanten ook een prettig gevoel hebben. Een groot aantal organisaties in deze streek kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Pernis Rotterdam. Ze voeren werkzaamheden uit zoals het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en het schoonhouden van de toiletten. Ook meer incidentele klussen zoals vensterbanken en ramen wassen, gevelonderhoud en gevelreiniging, het schoonhouden van zonnepanelen ventilatie schoonmaken of dakreiniging zijn vaak mogelijk. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract waardoor bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De prijzen voor kantoor schoonmaak zijn geïndiceerd tussen de €21,00 en €35,00 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is kostentechnisch interessanter dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Reiniging van winkels, scholen, kantoren, horeca en hotels, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Schoonmaak en portiekonderhoud voor Vereniging van Eigenaren (VVE) in de Provincie Zuid-Holland.
 • Onkosten: tussen gemiddeld €24,50 en €35,00 per uur.
 • Ook voor meer incidentele klussen zoals: het reinigen van het trappenhuis, gevelreiniging, ventilatie reiniging, graffiti verwijderen, tapijtreiniging, zonnepanelen reiniging.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Hoe duur is een schoonmaker?

Een gemiddelde schoonmaakhulp rekent gemiddeld gezien tussen de €12,70 tot €20,00 voor 1 uur. Het kan zijn dat er nog bemiddelingskosten aan worden toegevoegd. Sommige platforms werken daarbij met een vaste prijs per maand.

Wat kan je verwachten van een poetser?

Je maakt altijd afspraken over wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. In de basis zijn er normale werkzaamheden die uitgevoerd worden: keuken reinigen, afstoffen, ramen wassen, stofzuigen, toiletten schoonmaken. Verder kan jij ook nog wat extra klussen doorgeven zoals houten vloer in de was zetten of de tuin doen.

Hoe lang is een huishoudelijke hulp bezig?

Veel gezinnen en families in Pernis Rotterdam hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dit is genoeg tijd voor bijvoorbeeld keuken reinigen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen, afstoffen. Hoeveel je precies nodig hebt qua uren kan worden gecalculeerd door het type woning, het aantal bewoners en overige specifieke wensen.

Hoe gaat de betaling?

Een werkster ontvangt altijd het minimumloon met 8% vakantiegeld. Bij ziekte of vakantie dien je de hulp een aantal werken door te betalen. Voor meer informatie zie Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. Een witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. In aparte gevallen loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Ik wil graag iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Pernis Rotterdam?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. Perfect als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of wanneer je je huis wilt verkopen. Het huis wordt op een professionele manier gereinigd en ontsmet zodat jij weer een fris gevoel krijgt. De eenmalige kosten liggen gemiddeld genomen tussen de €325,00 tot €650,00.

Plaats een reactie