Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Botlek Rotterdam

Wil je een schoonmaakhulp in Botlek Rotterdam? Veel jonge gezinnen en ouderen hebben behoefte aan extra hulp in huis. Na een lange werkdag thuiskomen in een schoon huis, ook de lastige huishoudelijke taken hoef je niet zelf te doen, en je houdt meer tijd over voor leuke dingen. Wij bieden tips en tricks het vinden van een goede schoonmaker in Botlek Rotterdam! Op schoonmakerzoeken.nl ontdek je veel tips en informatie voor een goede huishoudelijke hulp . Bovendien bekijk je hier diverse sites waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Als laatste vind je ook contactgegevens van lokale schoonmaakbedrijven.

Waarom een schoonmaker in huis?

 • Altijd een lekker schoon en opgeruimd huis.
 • Je hebt meer tijd voor de belangrijke zaken in het leven.
 • Geen rotklusjes meer uitvoeren.
 • Je hoeft je niet meer te schamen voor je woning.
 • Al voor €13,50 per gewerkt uur.

schoonmaker-zoeken-botlek-rotterdam

Een schoonmaakster in Botlek Rotterdam inhuren

Houd je niet van schoonmaken en wil je jouw agenda vrij maken voor familie, vrienden en hobby’s? Een betrouwbare schoonmaakster in Botlek Rotterdam inhuren kan dan de oplossing zijn. Hoe kom ik in contact met een hulp in huis? Onze suggesties: vraag eens rond in je eigen netwerk. Soms zijn er dames die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens een lokale Facebook groep. Afsluitend heb je steeds meer praktische platforms waar je werksters kunt zoeken. Hieronder nemen we je stap-voor-stap mee.

Eigen huishoudelijke hulp in Botlek Rotterdam inhuren

 1. Geef contactgegevens in

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door je adresgegevens in te voeren. Je ziet dan alleen werksters die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 2. Bepaal aantal werkdagen

  Selecteer de frequentie hoe vaak je wilt dat de werkster komt poetsen. Je kunt meestal kiezen uit elke week of om de twee weken (soms 1x per maand). Selecteer nu het aantal uur per schoonmaakbeurt en een datum voor de eerste afspraak.

 3. Vergelijk schoonmakers

  Bekijk snel meer info over huishoudelijke helpers die je kunt kiezen. Sorteer op uurtarief, ervaring en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Leg het eerste contact

  Je kunt een bericht sturen naar enkele schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Als jouw oproep goedgekeurd wordt heb jij een poetsvrouw gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De poetser komt bij je thuis op de overeengekomen datum. Ons advies is om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en om uitleg te geven over de woning en spullen. Loop samen een rondje door het huis en wijs meteen aan wat voor jouw de focus ruimtes zijn. Laat ook zien waar alle schoonmaakmiddelen en benodigdheden klaarstaan.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

Het zoeken van een geschikte schoonmaker is niet heel eenvoudig. Goed nieuws: er zijn speciale platforms die hiervoor specifiek service verlenen. Online kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Je kunt binnen een paar minuten een profiel maken en zoeken naar een hulp in de buurt. Meestal wordt de betaling ook geregeld door het platform. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Advies: lees ook eens alles door over Werksters.nl schoonmaakservice.

 • Helpling: Behulpzame klantenservice via telefoon en online.
 • Homeworks: Niet commerciële vereniging met meer dan 1200 hulpen door heel Nederland.
 • Werksters.nl: Meer dan 13 duizend beschikbare poetshulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Eigen account met handig urenoverzicht.
 • Hulpen.nl: Hulp inschakelen voor allerlei soorten klussen.
 • Hlprs: Een vaste helper, eenmalige servicekosten van €14,95.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Vind een hulp voor jouw huishoudelijke taken in Roerdalen.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Botlek Rotterdam

Vind een bedreven schoonmaakster in de buurt!

Overzicht met schoonmaakbedrijven in Botlek Rotterdam

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor zakelijke of particuliere klussen? In de bijgaande tabel check je gegevens van schoonmaakspecialisten in Botlek Rotterdam, aangevuld met glazenwassers en overige schoonmaakservices. Tevens kan het mogelijk interessant zijn te zoeken naar interieurverzorgers in Europoort Rotterdam, Maasvlakte Rotterdam, Vondelingenplaat en Pernis Rotterdam.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

De helper huur je in voor de meest gangbare huishoudelijke klussen in en rondom huis. In het volgende deel delen wij de meest voorkomende klusjes die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Alles afnemen met een stofdoek en stofzuigen.
 • Vloer dweilen en streeploos schoonmaken.
 • Een hygiënische badkamer en keuken.
 • Glazenwassen.
 • Deuren en deurposten afnemen.
 • Opmaken van de bedden.
 • Kledingstukken strijken en opruimen.
 • Het wassen van de kleding.
 • de ventilatieroosters schoonmaken.
 • Planten water geven.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Een privé poetshulp in de buurt al vanaf €13,50 (uurloon).

Bedrijfspanden schoonmaken (kantoor)

Een net en fris kantoor zorgt voor gelukkige werknemers en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Een groot aantal schoonmaakondernemers in deze omgeving kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Botlek Rotterdam. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en het schoonhouden van de toiletten. Ook de arbeidsintensieve aspecten zoals vensterbanken en ramen wassen, gevelreiniging, het schoonmaken van zonnepanelen, ventilatiereiniging of het bladvrij maken van de dakgoten behoren tot de opties. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract wat inhoudt dat bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De doorsnee kosten van kantoor schoonmaken bedragen tussen de €23,00 en €32,00 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is vaak goedkoper dan wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Reiniging van kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen, horeca en hotels, productiebedrijven (Industriële reiniging), winkels.
 • Schoonmaak en portiekonderhoud voor Vereniging van Eigenaren (VVE) in de Provincie Limburg.
 • Onkosten: tussen ongeveer €22,50 en €31,00 per uur.
 • Ook voor intensieve reinigingswerkzaamheden: vloeronderhoud, ventilatie reiniging, zonnepanelen reiniging, het reinigen van het trappenhuis, gevelreiniging, graffiti verwijderen.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Hoe duur is een schoonmaker?

Een standaard schoonmaakhulp factureert tussen de €13,40 tot +/- €15,25 (uurtarief). Wanneer je iemand inhuurt via een platform dan zijn er ook bemiddelingskosten. Sommige platforms werken daarbij met een vaste prijs per maand.

Wat zijn de taken van een poetser?

Je bespreekt altijd vooraf de werkzaamheden van de schoonmaakster. Doorgaans zijn er standaard klusjes die uitgevoerd worden: stofzuigen, keuken reinigen, dweilen, toiletten schoonmaken, ramen wassen. Daarnaast kun je ook extra dingen aanvragen zoals de meubels schoonmaken of de planten doen.

Hoeveel tijd heeft de huishoudelijke hulp nodig?

De meeste woningen in Botlek Rotterdam hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dat is ruim voldoende voor de wekelijks terugkerende taken als afstoffen, dweilen, het toilet schoonmaken, ramen lappen, keuken reinigen. Het precieze aantal uur dat nodig is kan worden gecalculeerd door de grootte van het huis, hoe netjes je bent, en hoe snel de hulp werkt.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een poetshulp hanteert altijd minimaal het minimumloon en de vakantiegeld toelage van 8%. Bij vakantie of ziekte betaal je een aantal weken door. Zie ook de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. Soms betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden en kosten van eenmalige schoonmaak in Botlek Rotterdam?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Perfect voor de grote voorjaarsschoonmaak, of bij oplevering van een woning. Jouw woning wordt helemaal ontsmet zodat jouw huis er weer stralend fris uitziet. De kosten voor deze klus zijn variabel en liggen tussen de €300,00 tot €550,00.

Plaats een reactie