Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Sint Jansteen

Wil je een schoonmaakhulp in Sint Jansteen? Meer en meer gezinnen maken gebruik van een hulp in huis. Altijd een super schone woning, ook de lastige huishoudelijke taken hoef je niet zelf te doen, en je houdt tijd over voor de belangrijke zaken. Wij geven advies bij het vinden van een vakkundige schoonmaker in Sint Jansteen! Op schoonmakerzoeken.nl bekijk je veel tips en tricks voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Daarnaast delen we enkele schoonmaakplatforms waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Als laatste vind je ook adressen van regionale schoonmaakbedrijven.

Het gemak van een schoonmaker in huis

 • Heerlijk thuiskomen in een schoon huis.
 • Je kunt veel meer tijd spenderen aan belangrijke zaken.
 • Ook de vervelende klusjes worden voor je gedaan.
 • Ouderen kunnen langer zelfstandig thuis blijven wonen.
 • Al beschikbaar vanaf €13,00 per werkuur.

schoonmaker-zoeken-sint-jansteen

Een schoonmaakster in Sint Jansteen gezocht

Zit jouw hele week vaak volgepland en wil je graag meer tijd voor de belangrijke dingen in het leven? Een enthousiaste schoonmaakster in Sint Jansteen inhuren is dan een uitstekend idee. Echter, hoe kom ik aan een hulp in huis? We hebben wat tips: vraag eens rond in je eigen netwerk. In veel gevallen zijn er wel kennissen die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Als laatste zijn er diverse vraag- en aanbodsites waar je een werkster kunt vinden. Hieronder laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Sint Jansteen vinden

 1. Postcodecheck

  Check alle huishoudelijke hulpen door eerst even jouw postcode in te voeren. Je ziet dan diverse werksters met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Kies datum, tijd en frequentie

  Ten eerste bepaal je de frequentie hoe vaak je wil dat de huishoudelijke hulp bij je thuis komt. Vaak is dit 1x per week, 1x per 14 dagen of 1x per maand. Kies hierna het aantal uur per schoonmaakbeurt en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Helpers vergelijken

  Bekijk snel meer info over de diverse huishoudelijke helpers. Je kunt specifiek zoeken op kosten, ervaring, werkzaamheden en beoordelingsscore.

 4. Rond de aanvraag af

  Je kunt een bericht sturen naar meerdere schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. In het geval de opdracht positief wordt ontvangen heb je jouw helper gevonden!

 5. Proefschoonmaak

  De poetser zal de eerste keer komen werken op een moment dat in goed overleg wordt gekozen. Ons advies is om zelf ook zeker in huis te zijn en om verdere instructies te kunnen geven. Laat het huis zien en geef aan wat voor jouw de focus ruimtes zijn. Je moet ook laten zien waar stofdoeken, de zeem, dweil, emmers en schoonmaakmiddelen liggen.

Schoonmaakhulp platforms

Het zoekproces naar een geschikte schoonmaker is niet heel eenvoudig. Je kunt natuurlijk gebruik maken van speciale online marktplaatsen die je hierbij kunnen ondersteunen. Via internet komen vraag- en aanbod samen. Je kan daar eenvoudig een zoekopdracht plaatsen en in contact komen met helpers in de regio. Soms wordt ook de gehele betaling & administratie uit handen genomen. We sommen de populaire sites voor je op. Mogelijk vind je dit ook interessant: Voor bedrijven.

 • Helpling: Eenvoudig afspraken online beheren.
 • Homeworks: Sinds 1994 de motor van vele huishoudens in heel Nederland.
 • Werksters.nl: Ook de mogelijkheid om zelf een oproep te plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Groot aanbod met ruim 250.000 aangesloten hulpen.
 • Hulpen.nl: Niet alleen schoonmaak, ook bijles, computerhulp en oppas.
 • Hlprs: Hét online platform om snel een hulp te vinden.
 • Hulp.nl: Gebruiksvriendelijke marktplaats voor hulp in huis in Hulst.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Sint Jansteen

Vind een ijverige schoonmaakster in jouw omgeving!

Erkende schoonmaakbedrijven in Sint Jansteen

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor een woning of bedrijfspand? In de onderstaande tabel tref je gegevens van schoonmaakspecialisten in Sint Jansteen, maar ook van o.a. glazenwassers en meer schoonmaakservices. Ook kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Kapellebrug, Heikant, Westdorpe en Philippine.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

Een schoonmaker helpt jou graag met allerlei huishoudelijke taken in en rondom huis. In het gedeelte hieronder vind je de meest gangbare schoonmaakklusjes die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een stofdoek.
 • Dweilen, afstoppen en drogen.
 • De badkamer en keuken en beurt geven.
 • Ramen schoonmaken.
 • De kattenbak schoonmaken.
 • Beddengoed verschonen en opmaken.
 • Kleding strijken.
 • Opvouwen van de was.
 • Reinigen van de radiatoren.
 • Tuin onderhouden.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Vind een poetshulp uit de regio al mogelijk vanaf €13,00 per uur, inclusief alles.

Schoonmakers voor bedrijven (kantoor)

Een representatief schoon kantoor draagt bij aan fijne en veilige werkplekken en zorgt dat alles er representatief uitziet. Diverse bedrijven in de gemeente kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Sint Jansteen. Typische werkzaamheden zijn het afnemen van de bureaus, vloeren stofzuigen en dweilen en het reinigen van het sanitair. Ook de tijdsintensieve onderdelen zoals glazen wassen, muren, wanden en gevelreiniging, de zonnepanelen laten reinigen onderhoud en schoonmaken van ventilatie of de dakgoten schoonmaken behoren tot de opties. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm waarin wordt geregeld dat bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De gemiddelde vergoedingen voor kantoor schoonmaak liggen tussen de €22,00 en €32,00 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is efficiënter dan om eigen personeel dit te laten doen.
 • Interieurverzorging van scholen, winkels, zorginstellingen en ziekenhuizen, kantoren, horeca en hotels.
 • Het schoonmaken van gemeenschappelijke ruimten van een VvE in de Provincie Zeeland.
 • Tarief: tussen +/- €23,00 en €33,00 per uur.
 • Ook voor meer incidentele klussen zoals: zonnepanelen reiniging, ventilatie reiniging, het reinigen van het trappenhuis, graffiti verwijderen, tapijtreiniging, vloeronderhoud.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Hoeveel betaal ik een schoonmaker?

Een gewone schoonmaakhulp vraagt tussen de €12,50 tot +/- €15,25 op uurbasis. De verhuurorganisatie kan eventueel nog bemiddelingskosten rekenen. Sommige platforms werken daarbij met een vaste prijs per maand.

Welke activiteiten kan de poetser uitvoeren?

Je maakt altijd afspraken over welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. In de basis zijn er normale schoonmaakklusjes die uitgevoerd worden: stofzuigen, afstoffen, ramen wassen, keuken reinigen, dweilen. Indien nodig kan je afspraken maken over houten vloer in de was zetten of de vuilnisemmers legen.

Hoeveel uur moet ik een huishoudelijke hulp inhuren?

Drukke huishoudens in Sint Jansteen hebben zo’n 3 uur aan hulp per week nodig. Dit is in de praktijk genoeg voor belangrijke taken zoals afstoffen, dweilen, stofzuigen, ramen lappen, het toilet schoonmaken. Wat de schoonmaakster aanraad qua uren ligt aan het aantal m2, jullie leefstijl en welke taken je voor eigen rekening neemt.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een poetser ontvangt altijd het minimumloon met vakantiegeld (8%). Ook bij ziekte of vakantie dien je door te betalen. Zie ook Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. Een witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). Steeds vaker gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Wat kost een eenmalige schoonmaak in Sint Jansteen?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. Dat biedt een oplossing voor plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of bij een verbouwing/renovatie. De hele woning wordt gepoetst, gesopt en gereinigd zodat jij weer een fris gevoel krijgt. De eenmalige kosten zijn afhankelijk van het type woning en liggen tussen de €375,00 tot €575,00.

Plaats een reactie