Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Axel

Behoefte aan een schoonmaakhulp in Axel? Steeds meer gezinnen hebben een extra hulp in huis. Thuiskomen in een schoon huis, ook de lastige huishoudelijke taken hoef je niet zelf te doen, en je houdt enkele uurtjes vrije tijd over. Je wint hier veel advies bij het zoeken naar een enthousiaste schoonmaker in Axel! Op deze website delen wij nuttige tips en aanbevelingen voor een geschikte huishoudelijke hulp. Tevens bekijk je hier een overzicht met populaire websites waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Ook hebben we een overzicht met gegevens van plaatselijke schoonmaakbedrijven.

Vijf belangrijke voordelen van een schoonmaker in huis

 • Na een werkdag thuiskomen in een net en schoon huis.
 • Meer vrije tijd voor leuke dingen.
 • Ook de vervelende klusjes worden voor je gedaan.
 • Zowel voor de binnenkant als buitenkant van je woning.
 • Al mogelijk vanaf €12,90 per werkuur.

schoonmaker-zoeken-axel

Een schoonmaakster in Axel gezocht

Zit jouw hele week vaak volgepland en houd je graag wat tijd over voor hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een ervaren schoonmaakster in Axel inhuren moet je dan absoluut overwegen. Hoe vind ik nu precies een hulp in huis? We hebben wat tips: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. Dikwijls zijn er wel mensen die een aantal uur per week schoonmaken. Geen reactie? Probeer dan eens de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Ten derde heb je steeds meer schoonmaakplatforms waar je een werkster kunt vinden. In het gedeelte hieronder vind je een handig stappenplan.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Axel vergelijken

 1. Geef adresgegevens in

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door je adresgegevens in te voeren. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Kies het aantal service-uren

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de poetser aan de slag gaat. Meestal is het om de twee weken of wekelijks. Hierna kies je het aantal schoonmaakuren en een datum voor de eerste afspraak.

 3. Hulpen vergelijken

  Bekijk snel meer info over de actieve huishoudelijke helpers. Je kunt filteren op uurtarief, speciale werkzaamheden en recensies.

 4. Leg het eerste contact

  Je kan een aanvraag indienen bij 1 of 2 schoonmakers die passen bij jouw wensen. Als jouw verzoek gehonoreerd wordt heb je een match.

 5. De eerste afspraak

  De werkster komt aan huis op het gekozen moment. Het is goed om dan ook thuis te zijn en door te spreken wat er verwacht wordt. Laat alle kamers in het huis zien en communiceer welke dingen wat extra tijd mag kosten. Laat ook zien waar alle schoonmaakmiddelen en benodigdheden liggen.

Zoekmachines voor schoonmaakhulpen

De zoektocht naar een betrouwbare schoonmaker is niet heel eenvoudig. Je kunt een beroep doen op verschillende online zoekmachines die jou helpen zoeken. Op deze sites kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kan daar eenvoudig een profiel aanmaken en in contact komen met helpers in de regio. Dikwijls wordt de betaling ook geregeld door het platform. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Andere relevante onderwerpen: Bedrijfsschoonmaak.

 • Helpling: Gebruiksvriendelijke online marktplaats voor het vinden van een hulp in huis.
 • Homeworks: Service op maat, betrouwbaar en erg persoonlijk.
 • Werksters.nl: Snel in contact komen met een plaatselijke interieurverzorger.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Meestal al binnen 3 dagen een hulp gevonden.
 • Hulpen.nl: Voor €9,95 p/maand onbeperkt oproepen plaatsen en reageren.
 • Hlprs: Meer dan 27.000 actieve helpers door heel NL.
 • Nationalehulpgids.nl: Altijd de beste lokale hulpen uit jouw eigen buurt in Terneuzen.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Axel

Vind een geschikte schoonmaakster in jouw wijk!

Toonaangevende schoonmaakbedrijven in Axel

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor binnen- en buitenshuis? Hieronder tonen wij bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Axel, met ook partijen als glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Als alternatief kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Zuiddorpe, Overslag, Graauw en Nieuw Namen.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

De poetser helpt jou graag met allerlei werkzaamheden binnen- en buitenshuis. In onderstaande paragraaf verstrekken we de meest gangbare taken die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Alles afnemen met een sopje en stofzuigen.
 • Geen vieze plakkerige vloer meer (dweilen).
 • Een hygiënische badkamer en keuken.
 • Ramen wassen.
 • Het reinigen van de oven en magnetron.
 • Bed verschonen en opmaken.
 • Het strijken van overhemden.
 • Kleren wassen.
 • Vriezer ontdooien en schoonmaken.
 • Planten binnen- en buiten water geven.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een vakkundige poetshulp (plaatselijk) al voor €12,50 (uurloon).

Schoonmakers voor bedrijven (kantoor)

Een netjes bijgehouden kantoor helpt bij de werksfeer en productiviteit en maakt dat klanten ook een prettig gevoel hebben. Een groot aantal schoonmaakondernemers in deze streek kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Axel. Ze kunnen je ondersteunen bij het schoonmaken van de bureaus en computers, de kantine/pantry schoonmaken en het schoonhouden van de toiletten. Ook intensieve taken zoals glazen wassen, gevelonderhoud buitenkant (gevelreiniging), de zonnepanelen laten reinigen het laten reinigen van de ventilatie of vloeronderhoud behoren tot de opties. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden waarin wordt geregeld dat bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De onkosten voor kantoor schoonmaak liggen tussen de €24,50 en €33,00 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is vaak goedkoper dan dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Schoonmaak van winkels, zorginstellingen en ziekenhuizen, horeca en hotels, kantoren, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Ook voor het schoonhouden van elk VvE complex in de Provincie Zeeland.
 • Onkosten: tussen plus minus €22,50 en €34,50 per uur.
 • Ook voor alle bijzondere werkzaamheden zoals: graffiti verwijderen, gevelreiniging, vloeronderhoud, zonnepanelen reiniging, tapijtreiniging, het reinigen van het trappenhuis.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Wat zijn de onkosten van een schoonmaker?

Een basis schoonmaakhulp kost gemiddeld genomen tussen de €13,30 tot zo’n €15,50 voor 1 uur. Wanneer je iemand inhuurt via een platform dan zijn er ook bemiddelingskosten. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Wat doet een poetser?

Vooraf bespreek je wat je precies verwacht van de schoonmaakster. In de praktijk zijn er een aantal schoonmaakwerkzaamheden die gedaan worden: keuken reinigen, toiletten schoonmaken, afstoffen, ramen wassen, stofzuigen. Daarnaast kan de hulp extra klussen oppakken zoals houten vloer in de was zetten of de was doen.

Hoeveel uur heeft een huishoudelijke hulp nodig bij mij thuis?

Drukke huishoudens in Axel huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dat biedt voldoende ruimte voor de wekelijks terugkerende taken als stofzuigen, dweilen, afstoffen, keuken reinigen, het toilet schoonmaken. Het meest optimale aantal uren hulp ligt ook aan de omvang van jouw huis, het aantal bewoners en overige specifieke wensen.

Hoe werkt de betaling?

Een poetsvrouw zal altijd het minimumloon verdienen plus het wettelijke vakantiegeld van 8%. Zij hebben altijd recht op doorbetaling bij vakantie en ziekte. Zie ook Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. De witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. In sommige gevallen wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Wat kost een eenmalige schoonmaak in Axel?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. DIt komt van pas als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of wanneer je je huis wilt verkopen. Je complete woning wordt dan grondig gereinigd en ontsmet wat maakt dat de woning weer als nieuw aanvoelt. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt zijn natuurlijk afhankelijk van de situatie, maar komen uit tussen de €325,00 tot €625,00.

Plaats een reactie