Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Nieuw Namen

Wil je een schoonmaakhulp in Nieuw Namen? Meer en meer huishoudens hebben een extra hulp in huis. Iedere dag thuiskomen in een schoon huis, de vervelende klussen blijven niet liggen, en meer tijd voor familie en vrienden. Je wint hier veel advies bij het vinden van een vakkundige schoonmaker in Nieuw Namen! Op dit platform vind je concrete tips en aanbevelingen voor een geschikte huishoudelijke hulp. Daarnaast bekijk je hier een overzicht met enkele landelijke sites waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Als laatste vind je ook contactgegevens van erkende schoonmaakbedrijven.

Een schoonmaker in huis: de 5 grootste voordelen

 • Heerlijk thuiskomen in een schoon huis.
 • Je creëert extra tijd voor familie en vrienden.
 • Ook de vervelende klusjes worden voor je gedaan.
 • Een opgeruimd huis betekent een opgeruimd hoofd.
 • Al mogelijk vanaf €12,80 per werkuur.

schoonmaker-zoeken-nieuw-namen

Een schoonmaakster in Nieuw Namen inhuren

Maak je niet graag schoon en wil je graag meer tijd voor hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een betrouwbare schoonmaakster in Nieuw Namen inhuren kan dan de ideale uitkomst zijn. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? Onze tips: vraag na in jouw eigen netwerk. Dikwijls blijken er wel mensen te zijn die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Daarnaast ontstaan er meer en meer praktische platforms waar je in contact kunt komen met lokale werksters. Hieronder vind je een handig stappenplan.

Huishoudelijke hulp in Nieuw Namen vergelijken

 1. Vul je postcode in

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door eerst even jouw postcode in te voeren. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden die hun werkgebied rondom jouw wijk hebben.

 2. Maak een keuze uit meerdere schoonmaakdagen

  Kies de frequentie, de dag en het tijdstip dat je wil dat de poetser komt schoonmaken. Je kunt meestal kiezen uit om de twee weken of wekelijks. Hierna kies je het aantal uur van een poetsbeurt en een datum voor de eerste afspraak.

 3. Helpers vergelijken

  Hierna bekijk je direct de diverse huishoudelijke helpers. Filter op prijs p/uur, ervaring, werkzaamheden en gemiddelde beoordeling.

 4. Verzoek versturen

  Selecteer 1 of 2 schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. Als jouw oproep ingewilligd wordt heb je jouw werkster gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De werkster komt voor de eerste keer werken op de vooraf gekozen datum & tijd Het is handig om zelf ook zeker in huis te zijn en om goed uit te leggen hoe en wat er verwacht wordt. Laat het huis zien en communiceer welke plekken extra aandacht nodig hebben. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen klaarstaan.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

Het zoeken van een enthousiaste schoonmaker duurt soms langer dan je wil. Je kunt natuurlijk gebruik maken van gebruiksvriendelijke webapplicaties die je hierbij kunnen ondersteunen. Op dit soort websites komen vraag- en aanbod samen. Je kunt snel en soms gratis een profiel aanmaken en zoeken naar een hulp in de buurt. Meestal gaat de betaling ook rechtstreeks via het platform. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Andere relevante onderwerpen: Werksters.nl schoonmaakservice.

 • Helpling: Eenvoudig en transparant hulpen met elkaar vergelijken.
 • Homeworks: Een betrouwbaar en klantgericht vast team met vaste hulpen.
 • Werksters.nl: Bespaar op de bemiddelingskosten (slechts een kleine fee).
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Een schoonmaakster met schoonmaakcertificaat.
 • Hulpen.nl: Ervaren vakmensen met veel professionele opleiding.
 • Hlprs: Een 8,5/10 sterren beoordeling van gebruikers.
 • Nationalehulpgids.nl: Vind actieve helpers in de gemeente Hulst.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Nieuw Namen

Vind een ijverige schoonmaakster in de gemeente!

Overzicht met schoonmaakbedrijven in Nieuw Namen

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? In het overzicht hieronder bekijk je de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Nieuw Namen, aangevuld met glazenwassers en meer schoonmaakservices. Eveneens kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Graauw, Axel, Clinge en Heikant.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

De werkster huur je in voor de meest gangbare huishoudelijke klussen in jouw huishouden. Hieronder bieden wij de meest gangbare schoonmaakklusjes die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Alles afnemen met een stofdoek en stofzuigen.
 • Met de swiffer over de vloer.
 • De badkamer en keuken en beurt geven.
 • Ramen lappen.
 • Het in- en uitpakken van de vaatwasser.
 • Slaapkamer opruimen.
 • De was strijken.
 • Het wassen van de kleding.
 • Reinigen van de radiatoren.
 • De oprit en tuin aanvegen.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Een eigen poetshulp (lokaal) al beschikbaar vanaf €13,40 per uur, inclusief alles.

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een fris en opgeruimd kantoor draagt bij aan een efficiënte werksfeer en maakt dat klanten ook een prettig gevoel hebben. Meerdere bedrijven in deze streek bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Nieuw Namen. Voorbeeld werkzaamheden zijn bureaus en tafels afnemen, de kantine/pantry schoonmaken en het sanitair schoonmaken. Ook grote klussen zoals de ramen schoonmaken, gevelreiniging aan de buitenzijde van het pand, de zonnepanelen laten reinigen onderhoud en schoonmaken van ventilatie of de dakgoten schoonmaken zijn populaire klussen. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm waardoor bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De gemiddelde onkosten voor kantoor schoonmaak variëren tussen de €21,50 en €32,50 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is vaak financieel gunstiger dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Reinigen van productiebedrijven (Industriële reiniging), scholen, horeca en hotels, winkels, zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Ook handig voor Vereniging van Eigenaars (VvE) voor algemene ruimtes in de Provincie Zeeland.
 • Kostprijs: tussen de €23,50 en €34,00 per uur.
 • Ook voor alle bijzondere werkzaamheden zoals: graffiti verwijderen, het reinigen van het trappenhuis, ventilatie reiniging, zonnepanelen reiniging, vloeronderhoud, tapijtreiniging.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Welke tarieven hanteren schoonmakers op uurbasis?

Een normale schoonmaakhulp rekent tussen de €12,90 tot +/- €17,25 voor 1 uur. Soms betaal je ook bemiddelingskosten. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Welke activiteiten kan de poetser uitvoeren?

Aan het begin van de dag bespreek jij wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. In de praktijk zijn er een aantal klussen die opgepakt worden: afstoffen, ramen wassen, stofzuigen, toiletten schoonmaken, dweilen. Verder kun je ook extra dingen aanvragen zoals de meubels schoonmaken of het wassen van kleding.

Hoe lang is een huishoudelijke hulp bezig?

Drukke huishoudens in Nieuw Namen hebben zo’n 3 uur aan hulp per week nodig. Dit is in de praktijk genoeg voor belangrijke taken zoals stofzuigen, keuken reinigen, ramen lappen, dweilen, het toilet schoonmaken. Het exacte aantal uur per week wordt mede bepaald door de omvang van jouw huis, jullie leefstijl en hoe snel de hulp werkt.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een poetsvrouw zal altijd het minimumloon verdienen plus 8% vakantiegeld. Bij ziekte of vakantie dien je de hulp een aantal werken door te betalen. Zie ook Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. In aparte gevallen betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Zijn er bedrijven voor een eenmalige schoonmaak in Nieuw Namen?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. DIt komt van pas als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of bij een verhuizing. Het complete huis wordt gepoetst, gesopt en gereinigd zodat het weer als nieuw voelt. De kosten hiervan bedragen tussen de €275,00 tot €650,00.

Plaats een reactie