Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Koekange

Wil je een schoonmaakhulp in Koekange? Meer en meer gezinnen huren een aantal uur per week een hulp in huis. Na een lange werkdag thuiskomen in een schoon huis, ook de vervelende klusjes worden gedaan en voor jou blijven er wat meer vrije uurtjes over. Op deze website vind je veel tips bij het zoeken naar een betrouwbare schoonmaker in Koekange! Op deze pagina verstrekken we volop tips en tricks voor een geschikte huishoudelijke hulp. Daarnaast behandelen we een aantal sites waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Ook bieden wij namen en adressen van betrouwbare schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Je hoeft nooit meer na te denken of je woning wel schoon is.
 • Er blijft meer tijd over voor familie en vrienden.
 • Schoonmakers zijn professioneel en zorgen dat het echt schoon is.
 • Veel minder druk en stress in huis.
 • Al voor €12,70 per gewerkt uur.

schoonmaker-zoeken-koekange

Een schoonmaakster in Koekange inhuren

Houd je niet van schoonmaken en wil je graag meer tijd voor de belangrijke dingen in het leven? Een geschikte schoonmaakster in Koekange inhuren kan dan de ideale uitkomst zijn. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? Onze adviezen: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. In sommige situaties zijn er mensen te vinden die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Geen reactie? Probeer dan eens Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Ten derde heb je allerlei handige platforms waar je lokale werksters kunt benaderen. Hieronder leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Koekange opzoeken

 1. Selecteer je adres

  Check alle huishoudelijke hulpen door je postcode in te vullen. Je ziet dan diverse werksters met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Bepaal aantal werkdagen

  Als eerst kies je hoe vaak je wilt dat de werkster komt schoonmaken. Vaak is dit 1x per week, 1x per 14 dagen of 1x per maand. Maak nu een keuze voor het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Vergelijk schoonmaaksters

  Je ziet nu meteen de actieve huishoudelijke helpers. Filter op prijs p/uur, ervaring, werkzaamheden en beoordelingen.

 4. Verzoek versturen

  Kies enkele schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Zodra jouw aanvraag positief wordt ontvangen heb je jouw helper gevonden!

 5. Proefschoonmaak

  De poetsvrouw zal de eerste keer komen werken op een moment dat in goed overleg wordt gekozen. Het is slim om op locatie te zijn en af te spreken welke taken er allemaal gedaan worden. Geef een complete rondleiding door de woning en aarzel niet om te vertellen welke dingen wat extra tijd mag kosten. Vertel ook waar stofdoeken, de zeem, dweil, emmers en schoonmaakmiddelen te vinden zijn.

Sites met aanbod schoonmaakhulpen

In contact komen met een ijverige schoonmaker duurt soms langer dan je wil. Door middel van het internet kun je terecht op diverse portalen die jou helpen zoeken. Via internet kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Zonder heel veel moeite kun je daar een account registreren en in contact komen met helpers in de regio. Meestal regelt het platform ook de betaling. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Andere relevante onderwerpen: Homeworks.

 • Helpling: Je kiest zelf de hulpen die bij jou passen.
 • Homeworks: Maatwerk op het gebied van hulp in de huishouding.
 • Werksters.nl: Groot platform met bijna 13.500 huishoudelijke hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vaste prijzen, inclusief fonds bij schade door hulp.
 • Hulpen.nl: Ervaren vakmensen met veel professionele opleiding.
 • Hlprs: Je eerste hulp bij een druk leven.
 • Hulpstudent.nl: Handig platform voor het vinden van lokale hulp in De Wolden.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Koekange

Vind een ervaren schoonmaakster in de gemeente!

Regionale schoonmaakbedrijven in Koekange

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? In de bijgaande tabel check je adressen van schoonmaakspecialisten in Koekange, aangevuld met glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Daarnaast bieden we een overzicht met interieurverzorgers in Ruinerwold, Ruinen, Veeningen en de Wijk.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

De werkster is er voor alle karweitjes in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. In het volgende deel verstrekken we een opsomming met klussen die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Alle oppervlaktes afnemen en stofzuigen.
 • Het dweilen van de vloer.
 • Afnemen van keuken en badkamer.
 • Ramen wassen.
 • Het reinigen van de oven en magnetron.
 • Opmaken van de bedden.
 • Het strijken van overhemden.
 • Het wassen van de kleding.
 • Kastdeuren in keuken en badkamer reinigen.
 • Harken en bladruimen in de tuin.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Een deskundige poetshulp (plaatselijk) al voor €13,20 (uurtarief).

Bedrijfspanden schoonmaken (kantoor)

Een netjes bijgehouden kantoor helpt bij een prettige werksfeer en zal zorgen voor een professioneel beeld van je organisatie. Allerlei organisaties in de gemeente kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Koekange. Typische werkzaamheden zijn het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en toiletten schoonmaken. Ook intensieve taken zoals de ramen schoonmaken, muren, wanden en gevelreiniging, zonnepanelen reinigen, reiniging van ventilatie of de dakgoten schoonmaken kunnen worden meegenomen. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract waarbij op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De kosten van kantoor schoonmaken vinden we terug tussen de €20,50 en €32,00 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is kostentechnisch interessanter dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Interieurverzorger van zorginstellingen en ziekenhuizen, scholen, productiebedrijven (Industriële reiniging), winkels, horeca en hotels.
 • Vaste schoonmaak voor uw VvE of appartementencomplex in de Provincie Drenthe.
 • Tarieven: tussen plus minus €20,50 en €31,00 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: graffiti verwijderen, vloeronderhoud, tapijtreiniging, het reinigen van het trappenhuis, ventilatie reiniging, zonnepanelen reiniging.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Welke tarieven hanteren schoonmakers op uurbasis?

Een basis schoonmaakhulp betaal je gemiddeld tussen de €13,10 tot wel €16,75 per gewerkt uur. Het kan zijn dat er nog bemiddelingskosten aan worden toegevoegd. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Wat maakt een poetser schoon?

Bij de eerste afspraak bespreek je welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. Meestal zijn er standaard taken die hij/zij zal doen zoals: ramen wassen, afstoffen, stofzuigen, dweilen, keuken reinigen. Tevens kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals strijken of het doen van de was.

Voor hoeveel uur huur ik de huishoudelijke hulp in?

De meeste woningen in Koekange hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dit is in de praktijk genoeg voor het hele takenpakket van het toilet schoonmaken, stofzuigen, ramen lappen, afstoffen, keuken reinigen. Het meest optimale aantal uren hulp wordt mede bepaald door het type woning, jouw leefstijl, en overige specifieke wensen.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een huishoudelijke hulp maakt aanspraak op een minimumloon plus wettelijk vakantiegeld. Bij vakantie of ziekte betaal je een aantal weken door. Voor alle voorwaarden zie de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. In bepaalde cases loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Zijn er bedrijven voor een eenmalige schoonmaak in Koekange?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Dit speelt met name voor de grote voorjaarsschoonmaak, of bij oplevering van een woning. De hele woning wordt dan grondig gereinigd en ontsmet zodat het aanvoelt als nieuw. De kosten voor deze klus zijn variabel en liggen tussen de €375,00 tot €625,00.

Plaats een reactie