Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Veeningen

Wil je een schoonmaakhulp in Veeningen? Meer en meer gezinnen huren een aantal uur per week een hulp in huis. Thuiskomen in een schone en frisse woning, minder stress, en veel meer vrije tijd. Je wint hier veel advies bij het vinden van een goede schoonmaker in Veeningen! Op onze schoonmaakwebsite lees je duidelijke tips en aanbevelingen voor een goede huishoudelijke hulp . Daarbij vergelijken wij bekende platforms waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Daarbij delen wij ook gegevens zoals naam en adres van betrouwbare schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Altijd het gevoel van een frisse en schone woning.
 • Je creëert extra tijd voor familie en vrienden.
 • Ook de vervelende klusjes worden voor je gedaan.
 • Minder stressgevoelens.
 • Al beschikbaar vanaf €13,00 per 60 minuten.

schoonmaker-zoeken-veeningen

Een schoonmaakster in Veeningen gezocht

Maak je niet graag schoon en wil je jouw agenda vrij maken voor de dingen die er echt toe doen? Een ijverige schoonmaakster in Veeningen inhuren moet je dan absoluut overwegen. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? Onze adviezen: vraag na in jouw eigen netwerk. Over het algemeen zijn er wel kennissen die op die manier wat bijverdienen. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Ten derde heb je steeds meer handige platforms waar je lokale werksters kunt benaderen. Hieronder leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Een huishoudelijke hulp in Veeningen opzoeken

 1. Postcodecheck

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door je adresgegevens in te voeren. Je ziet dan diverse werksters in jouw eigen regio.

 2. Kies datum, tijd en frequentie

  Kies de frequentie, de dag en het tijdstip dat je wil dat de werkster komt werken. Vaak is dit elke week, 2 weken of 4 weken. Vervolgens kies je het aantal uur per schoonmaakbeurt en selecteer een datum voor de eerste keer.

 3. Vergelijk schoonmakers

  In de volgende stap bekijk je de geselecteerde huishoudelijke helpers. Je kunt filteren op tarief, takenpakket en beoordelingsscore.

 4. Offerteverzoek

  Selecteer verschillende schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. Zodra de opdracht gehonoreerd wordt heb je jouw poetshulp gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De huishoudelijke hulp komt aan huis op de vooraf gekozen datum & tijd Ons advies is om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en af te stemmen wat er moet gebeuren. Loop samen een rondje door het huis en benoem welke dingen wat extra tijd mag kosten. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar zaken als allesreiniger en schoonmaakazijn te pakken zijn.

Schoonmaakhulp platforms

Het zoeken van een vakkundige schoonmaker is niet altijd gemakkelijk. Je kunt gebruik maken van handige portalen die hiervoor specifiek service verlenen. Op dergelijke platforms treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Je kunt binnen een paar minuten een account registreren en zoeken tussen de verschillende werksters. Soms regelt het platform ook de betaling. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Advies: lees ook eens alles door over Helpling.

 • Helpling: Helpling heeft een verzekering voor materiële schade.
 • Homeworks: Een vast team met betrouwbare en ervaren hulpen.
 • Werksters.nl: Advertenties van hulpen in de buurt bekijken of zelf oproep plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Een schoonmaakster met schoonmaakcertificaat.
 • Hulpen.nl: Honderden hulpen bekijken of zelf oproep plaatsen.
 • Hlprs: Je kiest zelf de helper die past bij jouw wensen.
 • Care.com: Geverifieerde en betrouwbare profielen in de gemeente De Wolden.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Veeningen

Vind een enthousiaste schoonmaakster in jouw gemeente!

Adressen van schoonmaakbedrijven in Veeningen

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor een grote klus? Hieronder tref je bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Veeningen, maar ook van o.a. glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Daarbij kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Koekange, Ruinerwold, de Wijk en IJhorst.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

Een schoonmaakster ondersteunt jou bij de meest voorkomende karweitjes in de keuken, badkamer en rest van de woning. Bijgaand bieden wij een opsomming met huishoudelijke taken die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een doekje.
 • Een glad en schoon gedweild vloeroppervlak.
 • Een hygiënische badkamer en keuken.
 • Ramen lappen.
 • Deuren en deurklinken afvegen.
 • Het schoonmaken van de slaapkamers.
 • Het strijken van de kleding.
 • Wassen en drogen.
 • Kastdeuren in keuken en badkamer reinigen.
 • Planten binnen- en buiten water geven.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een deskundige poetshulp in de buurt al vanaf €12,60 (uurloon).

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een net en fris kantoor zorgt voor het werkplezier en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Allerlei bedrijven in de regio kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Veeningen. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, stofzuigen en dweilen en de sanitaire voorzieningen onderhouden. Ook grote taken zoals ramen en vensters bijhouden, gevelreiniging aan de buitenzijde van het pand, zonnepanelen stof & vuilvrij maken reiniging van ventilatie of het bladvrij maken van de dakgoten zijn vaak mogelijk. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract wat inhoudt dat er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De tarieven van kantoor schoonmaak schommelen tussen de €25,00 en €34,00 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is kostentechnisch interessanter dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Schoonmaakwerkzaamheden voor scholen, zorginstellingen en ziekenhuizen, winkels, horeca en hotels, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Ook voor het schoonhouden van elk VvE complex in de Provincie Drenthe.
 • Prijs: tussen gemiddeld €20,50 en €30,00 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: tapijtreiniging, graffiti verwijderen, ventilatie reiniging, vloeronderhoud, het reinigen van het trappenhuis, zonnepanelen reiniging.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Hoeveel rekent een schoonmaker per uur?

Een gewone schoonmaakhulp factureert tussen de €13,10 tot wel €16,50 op uurbasis. Het kan zijn dat er nog bemiddelingskosten aan worden toegevoegd. De schoonmaakmiddelen regel je zelf.

Wat kan je verwachten van een poetser?

Je maakt altijd afspraken over wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. Meestal zijn er standaard werkzaamheden die hij/zij zal doen zoals: afstoffen, stofzuigen, dweilen, toiletten schoonmaken, ramen wassen. Indien nodig kan je afspraken maken over opruimen of de planten water geven.

Voor hoeveel uur huur ik de huishoudelijke hulp in?

De meeste huishoudens in Veeningen hebben zo’n 3 uur aan hulp per week nodig. Dat is voldoende voor het hele takenpakket van afstoffen, het toilet schoonmaken, dweilen, keuken reinigen, stofzuigen. Wat de ideale hoeveelheid uren is wordt berekend a.d.h.v. het aantal vierkante meters, jouw leefstijl, en het werktempo.

Hoe kan ik betalen?

Een schoonmaakhulp maakt aanspraak op een minimumloon plus 8% vakantiegeld. Bij vakantie of ziekte betaal je een aantal weken door. Voor alle voorwaarden zie de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. In bepaalde cases gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Zijn er bedrijven voor een eenmalige schoonmaak in Veeningen?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. Dit speelt met name als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of bij een verbouwing/renovatie. Het huis wordt helemaal ontsmet zodat jouw huis er weer stralend fris uitziet. De totale kosten zijn afhankelijk van het type woning en liggen tussen de €200,00 tot €500,00.

Plaats een reactie