Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Ruinerwold

Wil je gebruik maken van een schoonmaakhulp in Ruinerwold? Steeds meer gezinnen nemen zo’n hulp in huis. Altijd thuiskomen in een schoon en opgeruimd huis, ook de nare klusjes worden uit handen genomen, en meer tijd voor familie en vrienden. Je wint hier veel advies bij het vinden van een betrouwbare schoonmaker in Ruinerwold! Op ons portaal verstrekken we concrete tips en instructies voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Daarnaast vergelijken wij populaire websites waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Je bekijkt hier ook gegevens van erkende schoonmaakbedrijven.

Het gemak van een schoonmaker in huis

 • Heerlijk thuiskomen in een schoon huis.
 • Meer vrije tijd voor leuke dingen.
 • Nooit meer zelf de badkamer en keuken schoonmaken.
 • Minder stressgevoelens.
 • Al in te huren vanaf €12,50 per 60 minuten.

schoonmaker-zoeken-ruinerwold

Een schoonmaakster in Ruinerwold zoeken

Heb je een druk leven en houd je graag meer tijd over voor de belangrijke dingen in het leven? Een goede schoonmaakster in Ruinerwold inhuren kan dan de oplossing zijn. Hoe kom ik in contact met een hulp in huis? Onze aanbevelingen: vraag eens rond bij de mensen die je kent. Soms zijn er dames die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Of plaats een oproep op Facebook of Marktplaats. Verder zijn er diverse online marktplaatsen waar je werksters kunt zoeken. In het bijgaande stappenplan leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Ruinerwold zoeken

 1. Voer je adres in

  Check alle huishoudelijke hulpen door je adresgegevens in te voeren. Je ziet dan diverse werksters die op kleine afstand van je woning.

 2. Kies het aantal service-uren

  Kies hoe vaak je wilt dat de poetser komt schoonmaken. Meestal is het eenmalig, wekelijks of iedere twee weken. Daarna kies je het aantal uur van een poetsbeurt en kies een datum voor de eerste afspraak.

 3. Vergelijk schoonmakers

  Je ziet nu meteen de gevonden huishoudelijke helpers. Je kunt specifiek zoeken op tarief, ervaring en beoordelingen.

 4. Dien je aanvraag in

  Je kunt een aanvraag doen bij 1 of meerdere schoonmakers die passen bij jouw wensen. In het geval jouw uitnodiging goedgekeurd wordt heb jij een poetsvrouw gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De huishoudelijke hulp zal de eerste keer komen werken op een moment dat in goed overleg wordt gekozen. Het is verstandig om thuis te blijven en samen de werkzaamheden door te nemen. Laat het huis zien en benoem wat jouw wensen en prioriteiten zijn. Het is ook van belang aan te geven waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen te pakken zijn.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

Het vinden van een professionele schoonmaker is niet eenvoudig. Gelukkig zijn er nuttige platforms die je hierbij kunnen ondersteunen. Hier kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kunt snel en soms gratis een eigen zoekprofiel maken en zoeken tussen de verschillende werksters. In veel gevallen betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Tip: bekijk ook eens de pagina over Werksters.nl.

 • Helpling: Helpling heeft een verzekering voor materiële schade.
 • Homeworks: Een vaste medewerker voor contact en support.
 • Werksters.nl: De snelste manier om een schoonmaakster te vinden.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vervangende hulp bij ziekte of beëindiging van contract.
 • Hulpen.nl: Honderden hulpen bekijken of zelf oproep plaatsen.
 • Hlprs: Meer dan 27.000 actieve helpers door heel NL.
 • Marktplaats.nl: Voor al jouw huishoudelijke hulp in De Wolden.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Ruinerwold

Vind een ervaren schoonmaakster in de buurt!

Toonaangevende schoonmaakbedrijven in Ruinerwold

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf? In de bijgaande tabel check je de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Ruinerwold, maar ook van o.a. glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Daarnaast bieden we een overzicht met interieurverzorgers in Ruinen, Dwingeloo, Koekange en Veeningen.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

Een schoonmaker staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende klussen in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. Hieronder verstrekken we een opsomming met huishoudelijke taken die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Vloer stofzuigen en afstoffen.
 • Een glad en schoon gedweild vloeroppervlak.
 • De badkamer en keuken en beurt geven.
 • Schone ramen.
 • Het legen van prullenbakken.
 • Bed opmaken.
 • Kleding strijken.
 • Wassen van kleding.
 • De GFT-bakken reinigen.
 • Harken en bladruimen in de tuin.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Vind een poetshulp uit de omgeving al beschikbaar vanaf €12,60 (uurloon).

Bedrijfspanden schoonmaken (kantoor)

Een schone werkplek (kantoor) zorgt voor een prettige werksfeer en zorgt dat alles er representatief uitziet. Diverse aanbieders in de regio bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Ruinerwold. Ze dragen verantwoording voor het schoonmaken van de bureaus en computers, het leegmaken van prullenbakken en de wc’s schoonmaken plus verbruiksartikelen bijvullen. Ook meer incidentele klussen zoals ramen en vensters bijhouden, gevelreiniging aan de buitenzijde van het pand, de zonnepanelen laten reinigen ventilatie schoonmaken of vloeronderhoud zijn vaak mogelijk. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in waarbij er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De vergoedingen voor kantoor schoonmaak bedragen tussen de €24,50 en €31,00 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is kostentechnisch interessanter een in-house schoonmaakploeg.
 • Interieurverzorger van productiebedrijven (Industriële reiniging), scholen, winkels, horeca en hotels, zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Ook zeer geschikt voor de VVE-schoonmaak in de Provincie Drenthe.
 • Tarieven: tussen plus minus €20,00 en €32,00 per uur.
 • Ook ingewikkelde klussen zijn mogelijk: ventilatie reiniging, het reinigen van het trappenhuis, zonnepanelen reiniging, vloeronderhoud, tapijtreiniging, gevelreiniging.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Hoeveel betaal ik een schoonmaker?

Een standaard schoonmaakhulp rekent gemiddeld gezien tussen de €13,30 tot +/- €19,50 per uur. Boek je via een platform? Dan zijn er soms bemiddelingskosten. Soms heb je ook nog maandelijkse kosten van een schoonmaak abonnement.

Wat zijn de taken van een poetser?

Je maakt altijd afspraken over wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. Vaak zijn er standaard schoonmaakklusjes die afgewerkt worden: ramen wassen, keuken reinigen, dweilen, afstoffen, toiletten schoonmaken. Tevens kan jij ook nog wat extra klussen doorgeven zoals oven schoonmaken of rondom de woning vegen.

Hoeveel uur heb ik een huishoudelijke hulp nodig?

De meeste woningen in Ruinerwold hebben zo’n 3 uur aan hulp per week nodig. Dat biedt voldoende ruimte voor belangrijke taken zoals dweilen, stofzuigen, afstoffen, keuken reinigen, ramen lappen. Het daadwerkelijke aantal benodigde uren ligt aan het aantal vierkante meters, hoe netjes je bent, en hoeveel ervaring de hulp heeft.

Hoe gaat de betaling?

Een interieurverzorger heeft recht om het minimumloon te ontvangen met daarbij de vakantiegeld toelage van 8%. De hulp heeft ook recht op doorbetaling bij ziekte of vakantie. Check ook de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. In bepaalde cases loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden voor een eenmalige schoonmaak in Ruinerwold?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. DIt komt van pas voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij een verbouwing/renovatie. Het volledige huis wordt van top tot teen gereinigd zodat het huis weer helemaal fris is. De eenmalige kosten zijn afhankelijk van het type woning en liggen tussen de €225,00 tot €625,00.

Plaats een reactie