Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Ruinen

Ben je op zoek naar een ervaren schoonmaakhulp in Ruinen? Meer en meer Nederlanders gaan voor wat extra hulp in huis. Na een lange werkdag thuiskomen in een schoon huis, minder stress, en er blijft voor jou veel meer vrije tijd over. Wij geven advies bij het zoeken naar een professionele schoonmaker in Ruinen! Op deze pagina ontdek je volop tips en instructies over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Daarnaast bekijk je hier een overzicht met enkele schoonmaakplatforms waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Ook vind je hier contactdetails van plaatselijke schoonmaakbedrijven.

Een schoonmaker in huis: de 5 grootste voordelen

 • Heerlijk thuiskomen in een schoon huis.
 • Je kunt veel meer tijd spenderen aan belangrijke zaken.
 • Alle vuile klusjes uitgevoerd door een professional.
 • Ouderen kunnen langer zelfstandig thuis blijven wonen.
 • Al in te huren vanaf €12,70 per werkuur.

schoonmaker-zoeken-ruinen

Een schoonmaakster in Ruinen zoeken

Zit jouw hele week vaak volgepland en houd je graag wat tijd over voor hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een bedreven schoonmaakster in Ruinen inhuren moet je dan absoluut overwegen. Alleen, waar vind ik een hulp in huis? Onze aanbevelingen: vraag na in jouw eigen netwerk. Vaak zijn er wel mensen die een aantal uur per week schoonmaken. Of plaats een oproep op een lokale Facebook groep. Als laatste kan je gebruik maken van speciale platforms waar je een werkster kunt vinden. In het volgende gedeelte vind je een handig stappenplan.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Ruinen zoeken

 1. Geef adresgegevens in

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door middel van de postcodecheck. Het platform toont dan enkel werksters met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Waar en wanneer

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de poetsvrouw bij je thuis komt. De keuze is vaak elke week of om de twee weken (soms 1x per maand). Hierna kies je het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en selecteer een datum voor de eerste keer.

 3. Helpers vergelijken

  Bekijk snel meer info over de gevonden huishoudelijke helpers. Je kunt specifiek zoeken op kosten, ervaring, werkzaamheden en recensies.

 4. Rond de aanvraag af

  Je kunt een aanvraag doen bij diverse schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. Als jouw verzoek geaccepteerd wordt heb je jouw poetsvrouw gevonden!

 5. Kennismakingsgesprek

  De werkster komt bij je thuis op de vooraf gekozen datum & tijd Het is slim om dan ook thuis te zijn en direct even door te nemen wat voor jou belangrijk is. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en aarzel niet om te vertellen welke plekken extra aandacht nodig hebben. Laat ook zien waar stofdoeken, de zeem, dweil, emmers en schoonmaakmiddelen klaarstaan.

Sites voor het vinden van schoonmaakhulpen

Het vergelijken van enthousiaste schoonmaker is best lastig. Je kunt natuurlijk gebruik maken van handige webapplicaties die hiervoor specifiek service verlenen. Via internet komen vraag- en aanbod samen. Zonder heel veel moeite kun je daar een profiel maken en een selectie bekijken van diverse poetshulpen. In veel gevallen gaat de betaling via het platform. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Advies: lees ook eens alles door over Ikzoekeenschoonmaakster.nl.

 • Helpling: Ruim aanbod met flexibele hulpen voor thuis.
 • Homeworks: Sinds 1994 de motor van vele huishoudens in heel Nederland.
 • Werksters.nl: Snel in contact komen met een plaatselijke interieurverzorger.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Altijd een vervangende hulp indien de hulp stopt.
 • Hulpen.nl: Honderden hulpen bekijken of zelf oproep plaatsen.
 • Hlprs: Meer dan 27.000 actieve helpers door heel NL.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: De marktplaats voor hulp in huis in de gemeente Westerveld.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Ruinen

Vind een goede schoonmaakster in de gemeente!

Regionale schoonmaakbedrijven in Ruinen

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? Hieronder delen wij adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Ruinen, aangevuld met glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Als alternatief kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Dwingeloo, Ansen, Ruinerwold en Koekange.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

De werkster is er voor alle schoonmaakklusjes in en rondom jouw woning. In het overzicht hieronder verstrekken we een lijst met schoonmaakklusjes die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Stoffen en stofzuigen.
 • Het dweilen van de vloer.
 • Fornuis schoonmaken, wastafel en douche uitspoelen.
 • Binnen en buiten ramen doen.
 • De kattenbak schoonmaken.
 • Dekbedden luchten en wassen.
 • Het strijken van overhemden.
 • Opvouwen van de was.
 • de ventilatieroosters schoonmaken.
 • Rondom het huis de boel netjes houden.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Een goede poetshulp uit de omgeving al mogelijk vanaf €12,80 per uur, inclusief alles.

Schoonmakers voor bedrijven (kantoor)

Een schone kantoorruimte bevordert het werkplezier en is tegelijkertijd een uitstekend visitekaartje. Allerlei aanbieders in de regio kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Ruinen. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals bureaus en stoelen schoonmaken, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en het sanitair schoonmaken. Ook meer incidentele klussen zoals ramen lappen, buiten gevelreiniging, zonnepanelen schoonmaken, het laten reinigen van de ventilatie of de dakgoten schoonmaken zijn vaak mogelijk. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden waardoor er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De gemiddelde kosten van kantoor schoonmaken variëren tussen de €24,50 en €31,00 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is vaak financieel gunstiger om eigen personeel dit te laten doen.
 • Interieurverzorging van zorginstellingen en ziekenhuizen, winkels, kantoren, scholen, horeca en hotels.
 • Ook voor het schoonhouden van elk VvE complex in de Provincie Drenthe.
 • Onkosten: tussen gemiddeld €23,00 en €30,00 per uur.
 • Ook voor meer incidentele klussen zoals: ventilatie reiniging, zonnepanelen reiniging, tapijtreiniging, graffiti verwijderen, gevelreiniging, vloeronderhoud.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Wat zijn de onkosten van een schoonmaker?

Een doorsnee schoonmaakhulp kost tussen de €12,50 tot zo’n €19,50 (uurtarief). De verhuurorganisatie kan eventueel nog bemiddelingskosten rekenen. Soms betaal je ook een vaste prijs per maand voor een abonnement.

Wat zijn de taken van een poetser?

Bij de eerste afspraak bespreek je wat je precies verwacht van de schoonmaakster. In de praktijk zijn er een aantal schoonmaakwerkzaamheden die de hulp uitvoert: keuken reinigen, toiletten schoonmaken, dweilen, stofzuigen, afstoffen. Tevens kun je ook extra dingen aanvragen zoals strijken of het doen van de was.

Hoeveel uur heeft een huishoudelijke hulp nodig bij mij thuis?

Drukke huishoudens in Ruinen laten de hulp zo’n 3 uur per week in huis komen. Dit is voldoende tijd voor de wekelijks terugkerende taken als dweilen, ramen lappen, keuken reinigen, het toilet schoonmaken, stofzuigen. Het exacte aantal uur per week hangt af van het type woning, het aantal bewoners en welke taken je voor eigen rekening neemt.

Hoe kan ik betalen?

Een schoonmaakhulp ontvangt altijd het minimumloon met de vakantiegeld toelage van 8%. Ook heb je verplichtingen bij ziekte of vakantie. Vraag ook naar de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. In bepaalde cases gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Ik zoek iemand voor een eenmalige schoonmaak in Ruinen?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Perfect voor de grote voorjaarsschoonmaak, of als opleveringsschoonmaak. Je complete woning wordt helemaal ontsmet zodat het huis weer helemaal fris is. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt zijn natuurlijk afhankelijk van de situatie, maar komen uit tussen de €200,00 tot €575,00.

Plaats een reactie