Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Dwingeloo

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Dwingeloo? Meer en meer gezinnen hebben een extra hulp in huis. Altijd thuiskomen in een schoon en opgeruimd huis, de vervelende klussen blijven niet liggen, en voor jou blijven er wat meer vrije uurtjes over. Je wint hier veel advies bij het zoeken naar een ijverige schoonmaker in Dwingeloo! Op dit platform delen wij volop tips en instructies over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Daarnaast bekijk je hier bekende platforms waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Ook delen we adressen van regionale schoonmaakbedrijven.

5 voordelen van een schoonmaker in huis

 • Na een werkdag thuiskomen in een net en schoon huis.
 • Meer tijd voor je gezin, vrienden en hobby’s.
 • Geen rotklusjes meer uitvoeren.
 • Minder stressgevoelens.
 • Nu al vanaf €13,00 (uurtarief).

schoonmaker-zoeken-dwingeloo

Een schoonmaakster in Dwingeloo vinden

Maak je niet graag schoon en houd je graag wat tijd over voor nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een ervaren schoonmaakster in Dwingeloo inhuren is dan zeker het overwegen waard. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? Allereerst: vraag eens rond in je eigen netwerk. Over het algemeen zijn er studenten of vrouwen die op die manier wat bijverdienen. Of plaats een oproep op Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Ook heb je steeds meer platforms waar je werksters kunt zoeken. In het bijgaande stappenplan vind je een handig stappenplan.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Dwingeloo inhuren

 1. Voer je adres in

  Check alle huishoudelijke hulpen door middel van de postcodecheck. Je ziet dan diverse werksters die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 2. Aantal uren en dagen kiezen

  Kies hoe vaak je wilt dat de huishoudelijke hulp aan de slag gaat. De keuze is vaak 1x per week, 1x per 14 dagen of 1x per maand. Kies vervolgens het aantal schoonmaakuren en kies een datum voor de eerste afspraak.

 3. Vergelijk schoonmakers

  Je ziet nu meteen de actieve huishoudelijke helpers. Filter op uurtarief, extra taken zoals een strijkservice en reviews.

 4. Contactverzoek

  Je kan een aanvraag indienen bij 1 of meerdere schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Zodra jouw inschrijving positief wordt ontvangen heb je jouw nieuwe hulp gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De poetshulp komt voor de eerste keer werken op een moment dat in goed overleg wordt gekozen. Het is handig om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en af te spreken welke taken er allemaal gedaan worden. Geef een complete rondleiding door de woning en aarzel niet om te vertellen waar jij waarde aan hecht. Laat ook zien waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen te pakken zijn.

Platforms voor schoonmaakhulp

In contact komen met een enthousiaste schoonmaker duurt soms langer dan je wil. Goed nieuws: er zijn handige online marktplaatsen die je hierbij helpen. Op deze portalen wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kunt binnen een paar minuten een profiel maken en in contact komen met helpers in de regio. Doorgaans betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Advies: lees ook eens alles door over Voor bedrijven.

 • Helpling: Eenvoudig afspraken online beheren.
 • Homeworks: Aan de hand van jouw wensen krijg je service op maat.
 • Werksters.nl: Ook de mogelijkheid om zelf een oproep te plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Met een gerust hart uitbesteden door de prima verzekering.
 • Hulpen.nl: Eenvoudig filteren op plaats, leeftijd en werkzaamheden.
 • Hlprs: Vind snel een gescreende hulp bij jou in de buurt.
 • Hulpstudent.nl: Matching op basis van jouw persoonlijke wensen in Westerveld.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Dwingeloo

Vind een professionele schoonmaakster in jouw omgeving!

Zoek schoonmaakbedrijven in Dwingeloo

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor binnen- en buitenshuis? In ons overzicht tonen wij bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Dwingeloo, met ook partijen als glazenwassers en overige schoonmaakservices. Ook kan je specifiek kijken naar interieurverzorgers in Ansen, De Schiphorst, Ruinen en Ruinerwold.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

Een schoonmaakster komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste karweitjes in en rondom huis. Hieronder vind je enkele veel voorkomende taken die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Alle oppervlaktes afnemen en stofzuigen.
 • Ondergrond reinigen, dweilen en droog maken.
 • Een hygiënische badkamer en keuken.
 • Ramen zemen (binnenkant).
 • Deuren en deurposten afnemen.
 • Verschonen van beddengoed.
 • Opvouwen van de kleren.
 • Opvouwen van de was.
 • De terrasmeubels schoonmaken.
 • De kamerplanten water geven.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een uitstekende poetshulp (regionaal) al voor €13,40 (uurtarief).

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een schoon kantoor heeft effect op het werkgenot en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Meerdere aanbieders in deze streek kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Dwingeloo. Ze voeren werkzaamheden uit zoals bureaus en tafels afnemen, de kantine/pantry schoonmaken en het sanitair schoonmaken. Ook intensievere activiteiten zoals ramen en vensters bijhouden, gevelonderhoud en gevelreiniging, zonnepanelen stof & vuilvrij maken onderhoud en schoonmaken van ventilatie of het bladvrij maken van de dakgoten kun je mogelijk uitbesteden. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm zodat op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De gemiddelde prijzen voor kantoor schoonmaak schommelen tussen de €22,50 en €32,00 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is vaak financieel gunstiger een in-house schoonmaakploeg.
 • Interieurverzorger van winkels, kantoren, horeca en hotels, scholen, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Het schoonmaken van gemeenschappelijke ruimten van een VvE in de Provincie Drenthe.
 • Prijs: tussen plus minus €20,50 en €33,00 per uur.
 • Ook ingewikkelde klussen zijn mogelijk: graffiti verwijderen, vloeronderhoud, tapijtreiniging, het reinigen van het trappenhuis, ventilatie reiniging, gevelreiniging.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Welke tarieven hanteren schoonmakers op uurbasis?

Een gemiddelde schoonmaakhulp rekent gemiddeld gezien tussen de €13,00 tot zo’n €15,25 per gewerkt uur. Daarbij komen soms nog bemiddelingskosten. Sommige platforms werken daarbij met een vaste prijs per maand.

Wat kan jij de poetser allemaal laten doen?

Aan het begin van de dag bespreek jij de werkzaamheden van de schoonmaakster. In de regel zijn er standaard klussen die afgewerkt worden: afstoffen, ramen wassen, stofzuigen, dweilen, toiletten schoonmaken. Verder kun je ook extra dingen aanvragen zoals houten vloer in de was zetten of het wassen van kleding.

Voor hoeveel uur huur ik de huishoudelijke hulp in?

De meeste huishoudens in Dwingeloo huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dit is genoeg tijd voor bijvoorbeeld afstoffen, stofzuigen, ramen lappen, dweilen, het toilet schoonmaken. Het precieze aantal uur dat nodig is is afhankelijk van de omvang van jouw huis, hoe netjes je bent, en de ervaring van de poetser.

Hoe werkt de betaling?

Een poetser heeft recht op het minimumloon plus de vakantiegeld toelage van 8%. Bij vakantie of ziekte betaal je een aantal weken door. Bekijk ook de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. In meer en meer situaties gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden en kosten van eenmalige schoonmaak in Dwingeloo?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Een uitkomst voor de grote voorjaarsschoonmaak, of bij oplevering van een woning. Het huis wordt gepoetst, gesopt en gereinigd zodat jouw huis er weer stralend fris uitziet. De kosten hiervan zijn variabel en liggen tussen de €300,00 tot €625,00.

Plaats een reactie