Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Legemeer

Op zoek naar een schoonmaakhulp in Legemeer? Meer en meer huishoudens huren een aantal uur per week een hulp in huis. Altijd een super schone woning, de vervelende klussen blijven niet liggen, en je houdt meer tijd over voor hobbys, vrienden en familie. Wij ondersteunen jou bij het zoeken naar een bedreven schoonmaker in Legemeer! Op deze pagina verstrekken we diverse tips en tricks voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Bovendien bekijk je hier enkele landelijke sites waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Ook verstrekken we gegevens van regionale schoonmaakbedrijven.

Het gemak van een schoonmaker in huis

 • Ontspannen en genieten in een opgeruimd en schoon huis.
 • Meer tijd voor je gezin, vrienden en hobby’s.
 • Nooit meer zelf de badkamer en keuken schoonmaken.
 • Minder onrust en stress dankzij een opgeruimde woning.
 • Nu al vanaf €12,60 als uurtarief.

schoonmaker-zoeken-legemeer

Een schoonmaakster in Legemeer inhuren

Houd je niet van schoonmaken en wil je meer focus op hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een professionele schoonmaakster in Legemeer inhuren kan dan de oplossing zijn. Alleen, waar vind ik een hulp in huis? Onze tips: vraag eens rond bij de mensen die je kent. Over het algemeen zijn er wel mensen die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Ook zien wij steeds meer handige platforms waar je een werkster kunt vinden. In het bijgaande stukje laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Een huishoudelijke hulp in Legemeer vergelijken

 1. Adres invoeren

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door eerst even jouw postcode in te voeren. Je krijgt dan alleen werksters te zien die dichtbij wonen.

 2. Maak een keuze uit meerdere schoonmaakdagen

  Ten eerste bepaal je de frequentie hoe vaak je wil dat de hulp bij je thuis komt. Populaire opties zijn om de twee weken of wekelijks. Kies hierna hoe lang de hulp moet komen en kies een datum voor de eerste afspraak.

 3. Vergelijk helpers

  Je ziet nu meteen de actieve huishoudelijke helpers. Filter op uurtarief, takenpakket en beoordelingen.

 4. Dien je aanvraag in

  Je kan een aanvraag indienen bij enkele schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Op het moment dat jouw uitnodiging positief wordt ontvangen heb je jouw werkster gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De poetsvrouw komt aan huis op een dag/tijd dat voor beide passend is. We raden aan om thuis te blijven en om goed uit te leggen hoe en wat er verwacht wordt. Tip: loop samen een rondje door de woning en maak duidelijk wat voor jou van belang is. Vertel ook waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen liggen.

Sites voor het vinden van schoonmaakhulpen

Het vinden van een vakkundige schoonmaker is niet altijd gemakkelijk. Goed nieuws: er zijn gebruiksvriendelijke applicaties die hiervoor specifiek service verlenen. Op dergelijke platforms worden vraag en aanbod gebundeld. Zonder heel veel moeite kun je daar een account registreren en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. Vaak gaat de betaling via het platform. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Klik eventueel direct door naar: Helpling.

 • Helpling: Altijd een passende vervanger bij ziekte of vakantie.
 • Homeworks: Niet commerciële vereniging met meer dan 1200 hulpen door heel Nederland.
 • Werksters.nl: Meer dan 13 duizend beschikbare poetshulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Altijd garantie op het geleverde schoonmaakwerk.
 • Hulpen.nl: Niet alleen schoonmaak, ook bijles, computerhulp en oppas.
 • Hlprs: Meer dan 27.000 actieve helpers door heel NL.
 • Hulp.nl: Voor al jouw huishoudelijke hulp in De Fryske Marren.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Legemeer

Vind een goede schoonmaakster in jouw omgeving!

Overzicht met schoonmaakbedrijven in Legemeer

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor een grote klus? Hieronder delen wij bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Legemeer, maar ook van o.a. glazenwassers en overige schoonmaakservices. Ook kan jij ook een overzicht vinden van interieurverzorgers in Dijken, Koufurderrige, Boornzwaag en Langweer.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

Een schoonmaker is er voor alle huishoudelijke klussen in de keuken, badkamer en rest van de woning. In onderstaande paragraaf verstrekken we een lijst met werkzaamheden die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een doekje.
 • Dweilen & vloerwisser toepassen.
 • Fornuis schoonmaken, wastafel en douche uitspoelen.
 • Binnen en buiten ramen doen.
 • Het legen van prullenbakken.
 • Bed verschonen en opmaken.
 • Opvouwen van de kleren.
 • Opvouwen van de was.
 • Schoonmaken van de koelkast.
 • Gras maaien.

Huishoudelijke hulp inhuren

Vind een poetshulp uit de omgeving al beschikbaar vanaf €13,50 per uur, inclusief alles.

Schoonmakers voor bedrijven (kantoor)

Een net en fris kantoor zorgt voor de productiviteit en is tegelijkertijd een uitstekend visitekaartje. Diverse schoonmaakondernemers in de omgeving kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Legemeer. Ze dragen verantwoording voor het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, het leegmaken van prullenbakken en het reinigen van het sanitair. Ook intensievere activiteiten zoals vensterbanken en ramen wassen, muren, wanden en gevelreiniging, het schoonhouden van zonnepanelen het laten reinigen van de ventilatie of het bladvrij maken van de dakgoten behoren tot de opties. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden wat inhoudt dat er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De gemiddelde kosten van kantoor schoonmaken variëren tussen de €22,00 en €34,00 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is voordeliger dan wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Interieurverzorger van zorginstellingen en ziekenhuizen, horeca en hotels, winkels, kantoren, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Ook handig voor Vereniging van Eigenaars (VvE) voor algemene ruimtes in de Provincie Friesland.
 • Prijs: tussen plus minus €25,00 en €32,00 per uur.
 • Ook voor meer incidentele klussen zoals: tapijtreiniging, gevelreiniging, ventilatie reiniging, vloeronderhoud, graffiti verwijderen, het reinigen van het trappenhuis.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Wat zijn de onkosten van een schoonmaker?

Een ervaren schoonmaakhulp factureert tussen de €13,10 tot wel €20,00 (uurtarief). Het kan zijn dat er nog bemiddelingskosten aan worden toegevoegd. Soms heb je ook nog maandelijkse kosten van een schoonmaak abonnement.

Welke huishoudelijke taken doet een poetser?

Voordat de werkdag begint bespreek jij wat je precies verwacht van de schoonmaakster. Meestal zijn er standaard werkzaamheden die opgepakt worden: stofzuigen, afstoffen, keuken reinigen, toiletten schoonmaken, ramen wassen. Indien nodig kan de hulp extra klussen oppakken zoals strijken of het wassen van kleding.

Hoe lang is een huishoudelijke hulp bezig?

De meeste woningen in Legemeer hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dit is genoeg tijd voor onder andere stofzuigen, keuken reinigen, het toilet schoonmaken, afstoffen, dweilen. Het meest optimale aantal uren hulp is afhankelijk van de grootte van de woning, jullie leefstijl en hoe snel de hulp werkt.

Hoe kan ik betalen?

Een poetshulp zal altijd het minimumloon verdienen plus de vakantiegeld toelage van 8%. Bij ziekte en vakantie dien je de hulp door de betalen. Zie ook de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. In meer en meer situaties betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Kan ik iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Legemeer?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Een uitkomst plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of bij een verbouwing/renovatie. Het complete huis wordt van beneden tot boven gereinigd zodat het aanvoelt als nieuw. De kosten hiervan liggen tussen de €275,00 tot €600,00.

Plaats een reactie