Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Boornzwaag

Behoefte aan een schoonmaakhulp in Boornzwaag? Meer en meer mensen kiezen voor extra hulp in huis. Een schoon en net huis als je thuiskomt, minder stress, en er blijft voor jou veel meer vrije tijd over. Je wint hier veel advies bij het zoeken naar een goede schoonmaker in Boornzwaag! Op dit platform vind je diverse tips en informatie voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Daarbij vergelijken wij populaire websites waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Afsluitend bekijk je hier ook contactdetails van actieve schoonmaakbedrijven.

Het gemak van een schoonmaker in huis

 • Heerlijk thuiskomen in een opgeruimd en schoon huis.
 • Je creëert extra tijd voor familie en vrienden.
 • Geen half werk, maar echt goede schoonmaak in huis.
 • Voor ouderen: langer zelfstandig thuiswonen.
 • Al voor €13,30 per gewerkt uur.

schoonmaker-zoeken-boornzwaag

Een schoonmaakster in Boornzwaag vinden

Zit jouw hele week vaak volgepland en houd je graag wat tijd over voor de dingen die er echt toe doen? Een enthousiaste schoonmaakster in Boornzwaag inhuren is dan zeker het overwegen waard. De vraag is: waar vind ik een hulp in huis? Allereerst: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. In veel gevallen zijn er studenten of vrouwen die een aantal uur per week schoonmaken. Of plaats een oproep op sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Daarnaast heb je allerlei vraag- en aanbodsites waar je een werkster kunt vinden. In het volgende gedeelte leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Boornzwaag opzoeken

 1. Adres invoeren

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door het invullen van jouw postcode. Je ziet dan diverse werksters die dichtbij wonen.

 2. Aantal schoonmaakdagen kiezen

  Ten eerste bepaal je de frequentie hoe vaak je wil dat de poetshulp bij je thuis komt. Vaak is dit elke week of om de twee weken (soms 1x per maand). Daarna kies je hoe lang de hulp moet komen en een datum voor de eerste afspraak.

 3. Schoonmaaksters vergelijken

  In het volgende scherm tonen ze huishoudelijke helpers die je kunt kiezen. Sorteer op prijs, bijzondere werkzaamheden zoals strijken of glazen wassen en beoordelingen.

 4. Rond de aanvraag af

  Je kunt een contactverzoek versturen naar enkele schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. In het geval jouw oproep goedgekeurd wordt heb jij een poetshulp gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De poetshulp komt op locatie langs op de afgesproken datum. Het is handig om dan aanwezig te zijn en om uitleg te geven over de woning en spullen. Loop samen een rondje door het huis en communiceer wat voor jou van belang is. Je moet ook laten zien waar stofdoeken, de zeem, dweil, emmers en schoonmaakmiddelen zijn opgeslagen.

Zoekmachines voor schoonmaakhulpen

Het zoekproces naar een betrouwbare schoonmaker kan complex zijn. Je kunt gebruik maken van handige applicaties die jou helpen zoeken. Op dergelijke platforms treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Zonder heel veel moeite kun je daar een eigen zoekprofiel maken en zoeken naar een hulp in de buurt. Vaak gaat de betaling ook rechtstreeks via het platform. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Tip: bekijk ook eens de pagina over Kantoor schoonmaak.

 • Helpling: Transparante markplaats met honderden schoonmakers.
 • Homeworks: Betrouwbare hulp voor in huis en in de tuin.
 • Werksters.nl: Snel in contact komen met een plaatselijke interieurverzorger.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Er is een speciaal fonds voor schade aan persoonlijke bezittingen.
 • Hulpen.nl: Niet alleen schoonmaak, ook bijles, computerhulp en oppas.
 • Hlprs: Slechts €14,95 servicekosten bij een succesvolle match.
 • Hulpstudent.nl: Matching op basis van jouw persoonlijke wensen in De Fryske Marren.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Boornzwaag

Vind een betrouwbare schoonmaakster in jouw gemeente!

Adressen van schoonmaakbedrijven in Boornzwaag

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf? In de bijgaande tabel tref je namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Boornzwaag, met ook partijen als glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Ook kun je zoeken naar interieurverzorgers in Legemeer, Dijken, Langweer en Teroele.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

De poetsvrouw staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende werkzaamheden in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. In het gedeelte hieronder verstrekken we de meest gangbare werkzaamheden die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Alles afnemen met een stofdoek en stofzuigen.
 • Vloer behandeling (dweilen).
 • Altijd een blinkende badkamer en keuken.
 • Ramen streeploos schoonmaken.
 • Bank en stoelen stofvrij maken.
 • Bed opmaken.
 • De was strijken.
 • Alle vuile kleding wassen en opruimen.
 • De terrasmeubels schoonmaken.
 • Rondom het huis de boel netjes houden.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een deskundige poetshulp (regionaal) al voor €13,00 (uurtarief).

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een fris en opgeruimd kantoor bevordert een fijne werksfeer en zorgt dat alles er representatief uitziet. Verscheidene organisaties die in dit gebied werkzaam zijn bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Boornzwaag. Ze dragen verantwoording voor het stofvrij maken van bureaus en vensterbanken, de kantine/pantry schoonmaken en het reinigen van het sanitair. Ook grote taken zoals ramen lappen, gevelonderhoud en gevelreiniging, de zonnepanelen laten reinigen ventilatie schoonmaken of het bladvrij maken van de dakgoten kun je mogelijk uitbesteden. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract waardoor bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De kosten van kantoor schoonmaken variëren tussen de €23,50 en €30,50 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is vaak financieel gunstiger dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Reinigen van horeca en hotels, kantoren, productiebedrijven (Industriële reiniging), scholen, zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Ook voor het schoonhouden van elk VvE complex in de Provincie Friesland.
 • Prijs: tussen om en nabij de €24,00 en €30,50 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: het reinigen van het trappenhuis, graffiti verwijderen, vloeronderhoud, ventilatie reiniging, zonnepanelen reiniging, gevelreiniging.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Welke tarieven hanteren schoonmakers op uurbasis?

Een gewone schoonmaakhulp hanteert een vergoeding tussen de €12,60 tot +/- €16,25 (uurtarief). Boek je via een platform? Dan zijn er soms bemiddelingskosten. Soms betaal je ook een vaste prijs per maand voor een abonnement.

Welke activiteiten kan de poetser uitvoeren?

Je bespreekt altijd vooraf de werkzaamheden van de schoonmaakster. Meestal zijn er standaard huishoudelijke taken die de hulp uitvoert: afstoffen, toiletten schoonmaken, ramen wassen, stofzuigen, keuken reinigen. Verder kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals oven schoonmaken of de was doen en opvouwen.

Hoeveel uur heb ik een huishoudelijke hulp nodig?

Veel gezinnen en families in Boornzwaag kiezen voor zo’n 3 uur aan poetshulp in huis. Dit is voldoende tijd voor belangrijke taken zoals ramen lappen, keuken reinigen, afstoffen, het toilet schoonmaken, stofzuigen. Hoeveel je precies nodig hebt qua uren wordt mede bepaald door de omvang van jouw huis, jullie leefstijl en welke taken je voor eigen rekening neemt.

Hoe kan ik betalen?

Een werkster heeft recht op het minimumloon plus het wettelijke vakantiegeld van 8%. Ook heb je verplichtingen bij ziekte of vakantie. Voor alle voorwaarden zie Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. In sommige gevallen loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden voor een eenmalige schoonmaak in Boornzwaag?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. Dat is met name handig als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij oplevering van een woning. Jouw woning wordt opgeruimd, schoongemaakt en nagekeken zodat jouw huis er weer stralend fris uitziet. De kosten hiervan liggen tussen de €200,00 tot €625,00.

Plaats een reactie