Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Langweer

Wil je een schoonmaakhulp in Langweer? Meer en meer Nederlanders nemen zo’n hulp in huis. Thuiskomen in een schone en frisse woning, de vervelende klusjes hoef je niet zelf te doen, en veel meer vrije tijd. Wij ondersteunen jou bij het vinden van een betrouwbare schoonmaker in Langweer! Op onze schoonmaakwebsite tref je praktische tips en aandachtspunten voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Daarnaast bespreken we enkele landelijke sites waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Ook delen we gegevens zoals naam en adres van kleinschalige schoonmaakbedrijven.

Waarom een schoonmaker in huis?

 • Elke dag thuiskomen in een opgeruimd huis.
 • Je houd tijd over voor de zaken die er echt toe doen.
 • De professional zorgt dat alles ook écht schoon is.
 • Je hoeft je niet meer te schamen voor je woning.
 • Al in te huren vanaf €12,80 p/uur.

schoonmaker-zoeken-langweer

Een schoonmaakster in Langweer zoeken

Houd je niet van schoonmaken en wil je jouw agenda vrij maken voor nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een enthousiaste schoonmaakster in Langweer inhuren is dan misschien wel iets voor jou. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? Onze adviezen: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. Over het algemeen zijn er studenten of vrouwen die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Of plaats een oproep op de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Als laatste zijn er diverse handige platforms waar je in contact kunt komen met lokale werksters. In het stukje hieronder laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Langweer zoeken

 1. Selecteer je adres

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door je postcode in te vullen. Er worden dan meerdere werksters getoont met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Aantal uren en dagen kiezen

  Kies de frequentie, de dag en het tijdstip dat je wil dat de huishoudelijke hulp komt poetsen. Vaak is dit elke week of om de twee weken (soms 1x per maand). Maak nu een keuze voor het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en selecteer de startdatum van de werker.

 3. Vergelijk helpers

  Bekijk snel meer info over huishoudelijke helpers die je kunt kiezen. Je kunt filteren op prijs, bijzondere werkzaamheden zoals strijken of glazen wassen en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Dien je aanvraag in

  Kies diverse schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Zodra jouw aanvraag wederzijds passend is heb jij een nieuwe hulp gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De poetsvrouw komt voor de eerste keer werken op de vooraf gekozen datum & tijd Het is verstandig om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en af te stemmen wat er moet gebeuren. Laat alle kamers in het huis zien en geef aan wat voor jouw de focus ruimtes zijn. Vertel ook waar zaken als allesreiniger en schoonmaakazijn klaarstaan.

Sites met aanbod schoonmaakhulpen

Het zoekproces naar een ervaren schoonmaker is ingewikkeld. Er bestaan gebruiksvriendelijke online zoekmachines die je hierbij kunnen ondersteunen. Online komen vraag- en aanbod samen. Je kunt daar in enkele muisklikken een profiel maken en zoeken naar een hulp in de buurt. Dikwijls gaat ook de administratie via deze sites. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Andere relevante onderwerpen: Ikzoekeenschoonmaakster.nl schoonmaakhulp.

 • Helpling: Automatische betalingen via het platform.
 • Homeworks: Een betrouwbaar en klantgericht vast team met vaste hulpen.
 • Werksters.nl: Betrouwbaar met een niet goed geld terug garantie.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Ruim 265.000 aangesloten schoonmakers door heel Nederland.
 • Hulpen.nl: Hulp inschakelen voor allerlei soorten klussen.
 • Hlprs: Je kiest zelf de helper die past bij jouw wensen.
 • Hulp.nl: Vind een betrouwbare hulp bij jou in de buurt in De Fryske Marren.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Langweer

Vind een ijverige schoonmaakster in jouw wijk!

Erkende schoonmaakbedrijven in Langweer

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor zakelijke of particuliere klussen? In de tabel hieronder ontdek je gegevens van schoonmaakspecialisten in Langweer, met ook partijen als glazenwassers en overige schoonmaakservices. Daarnaast bieden we een overzicht met interieurverzorgers in Boornzwaag, Legemeer, Teroele en Idskenhuizen.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

De hulp staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende schoonmaakklusjes in jouw huishouden. In onderstaande paragraaf bekijk je een overzicht met schoonmaakklusjes die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Alles afnemen met een sopje en stofzuigen.
 • Een glad en schoon gedweild vloeroppervlak.
 • Fornuis schoonmaken, wastafel en douche uitspoelen.
 • Ramen schoonmaken.
 • Deuren en deurposten afnemen.
 • Dekbedden luchten en wassen.
 • Kledingstukken strijken en opruimen.
 • Wassen van kleding.
 • Waterkoker en koffiezetapparaat ontkalken.
 • De kamerplanten water geven.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Vind een poetshulp in de buurt al vanaf €12,90 p/uur.

Zakelijke (kantoor)-schoonmaak (bedrijfspanden)

Een schone werkplek (kantoor) zorgt voor de werksfeer en productiviteit en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Verschillende aanbieders in de omgeving kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Langweer. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals het schoonmaken van de bureaus en computers, het ledigen van prullenbakken en de sanitaire voorzieningen onderhouden. Ook grote taken zoals ramen zemen, muren, wanden en gevelreiniging, het schoonmaken van zonnepanelen, reiniging van ventilatie of graffiti verwijdering kun je mogelijk uitbesteden. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden wat betekent dat bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De gemiddelde kosten van kantoor schoonmaken vinden we terug tussen de €22,00 en €32,50 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is efficiënter dan dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Schoonmaak van scholen, winkels, zorginstellingen en ziekenhuizen, productiebedrijven (Industriële reiniging), horeca en hotels.
 • Het uitbesteden van de VvE schoonmaak in de Provincie Friesland.
 • Kosten: tussen de €24,00 en €32,50 per uur.
 • Ook voor intensieve reinigingswerkzaamheden: zonnepanelen reiniging, gevelreiniging, tapijtreiniging, het reinigen van het trappenhuis, ventilatie reiniging, vloeronderhoud.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Wat kost een schoonmaker per uur?

Een gewone schoonmaakhulp kost gemiddeld genomen tussen de €13,30 tot wel €18,25 per gewerkt uur. Houd ook rekening met (eenmalige) bemiddelingskosten. De schoonmaakmiddelen regel je zelf.

Wat doet een poetser?

Je bespreekt altijd vooraf wat je precies verwacht van de schoonmaakster. Doorgaans zijn er standaard klusjes die uitgevoerd worden: ramen wassen, toiletten schoonmaken, afstoffen, keuken reinigen, stofzuigen. Indien nodig kan je ook vragen voor extra klussen zoals oven schoonmaken of de was doen en opvouwen.

Hoe vaak kan de huishoudelijke hulp komen?

Drukke huishoudens in Langweer kiezen voor zo’n 3 uur aan poetshulp in huis. Dat is voldoende voor het uitvoeren van o.a. het toilet schoonmaken, stofzuigen, keuken reinigen, ramen lappen, dweilen. Het meest optimale aantal uren hulp hangt af van de omvang van jouw huis, jullie leefstijl en hoeveel ervaring de hulp heeft.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een schoonmaak assistent maakt aanspraak op een minimumloon plus het wettelijke vakantiegeld van 8%. Bij ziekte of vakantie dien je de hulp een aantal werken door te betalen. Bekijk ook Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). In aparte gevallen loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Wat kost een eenmalige schoonmaak in Langweer?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. Dit speelt met name plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of als je je woning te koop zet. De volledige woning wordt gepoetst, gesopt en gereinigd wat je weer een soort van nieuwe woning geeft. De totale kosten zijn natuurlijk afhankelijk van de situatie, maar komen uit tussen de €250,00 tot €700,00.

Plaats een reactie