Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Gorredijk

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Gorredijk? Flink wat Nederlanders hebben behoefte aan extra hulp in huis. Na een lange werkdag thuiskomen in een schoon huis, je hoeft zelf geen vervelende klusjes meer te doen en meer tijd voor familie en vrienden. Wij ondersteunen jou bij het zoeken naar een enthousiaste schoonmaker in Gorredijk! Op ons portaal bekijk je volop tips en informatie over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Ook bekijk je hier een aantal sites waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Ook delen we adressen van regionale schoonmaakbedrijven.

5 voordelen van een schoonmaker in huis

 • Het is een verademing om thuis te komen in een schoon huis.
 • Meer tijd voor je gezin, vrienden en hobby’s.
 • Schoonmakers zijn professioneel en zorgen dat het echt schoon is.
 • Veel minder druk en stress in huis.
 • Nu al vanaf €12,80 p/uur.

schoonmaker-zoeken-gorredijk

Een schoonmaakster in Gorredijk gezocht

Heb je het erg druk en wil je tijd investeren in familie en vrienden? Een professionele schoonmaakster in Gorredijk inhuren moet je dan absoluut overwegen. Alleen, waar vind ik een hulp in huis? Wat vaak goed werkt: vraag na in jouw eigen netwerk. Meestal zijn er dames die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Geen succes? Kijk dan eens op een lokale Facebook groep. Verder kan je gebruik maken van handige platforms voor het vinden van een werkster. In het stukje hieronder laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Een huishoudelijke hulp in Gorredijk vinden

 1. Geef adresgegevens in

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door je postcode in te vullen. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden die op kleine afstand van je woning.

 2. Frequentie, datum en tijd

  Kies de frequentie, de dag en het tijdstip dat je wil dat de huishoudelijke hulp aan de slag gaat. De keuze is vaak iedere 4, 2 of 1 week (soms kan je ook eenmalig kiezen). Selecteer nu het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en selecteer een datum voor de eerste keer.

 3. Schoonmaaksters vergelijken

  In het volgende scherm tonen ze de getoonde huishoudelijke helpers. Filter op tarief, takenpakket en gemiddelde beoordeling.

 4. Aanvraag indienen

  Je kunt een verzoek versturen naar verschillende schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. Als jouw oproep goedgekeurd wordt heb jij een poetsvrouw gevonden!

 5. Proefschoonmaak

  De hulp komt aan huis op een dag/tijd dat voor beide passend is. Het is handig om dan aanwezig te zijn en direct even door te nemen wat voor jou belangrijk is. Tip: loop samen een rondje door de woning en aarzel niet om te vertellen wat voor jouw de focus ruimtes zijn. Laat ook zien waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen klaarstaan.

Sites met aanbod schoonmaakhulpen

De zoektocht naar een ervaren schoonmaker is niet eenvoudig. Je kunt gebruik maken van handige online marktplaatsen die jou helpen zoeken. Op deze sites komen vraag- en aanbod samen. Je kunt binnen een paar minuten een profiel maken en zoeken naar een hulp in de buurt. Doorgaans betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Mogelijk vind je dit ook interessant: Helpling.

 • Helpling: Eenvoudig en transparant hulpen met elkaar vergelijken.
 • Homeworks: Een beoordeling van 8,8/10 sterren!
 • Werksters.nl: Een van de grootste vraag- en aanbodplatform voor schoonmakers.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vervangende hulp bij ziekte of beëindiging van contract.
 • Hulpen.nl: Gemakkelijk filteren op werkzaamheden en beschikbaarheid.
 • Hlprs: Meer dan 27.000 actieve helpers door heel NL.
 • Hulp.nl: Handig platform voor het vinden van lokale hulp in Opsterland.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Gorredijk

Vind een enthousiaste schoonmaakster in jouw gemeente!

Erkende schoonmaakbedrijven in Gorredijk

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? In de onderstaande tabel tref je adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Gorredijk, maar ook van o.a. glazenwassers en meer schoonmaakservices. Daarbij kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Jonkerslân, Langezwaag, Blesdijke en De Blesse.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

De helper komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste huishoudelijke klussen in en rondom jouw woning. Hieronder bekijk je de meest voorkomende huishoudelijke taken die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Alle oppervlaktes afnemen en stofzuigen.
 • Het dweilen van de vloer.
 • Fornuis schoonmaken, wastafel en douche uitspoelen.
 • Ramen lappen.
 • De vuilnis buiten zetten.
 • Beddengoed verschonen en opmaken.
 • Het strijken van de kleding.
 • De was wegwerken.
 • de ventilatieroosters schoonmaken.
 • Rondom het huis de boel netjes houden.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Een uitstekende poetshulp (plaatselijk) al voor €12,50 (uurloon).

Bedrijfsschoonmaak voor kantoren en instellingen

Een netjes bijgehouden kantoor heeft effect op de productiviteit en zal zorgen voor een professioneel beeld van je organisatie. Meerdere schoonmaakondernemers in de regio kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Gorredijk. Ze kunnen je ondersteunen bij het schoonmaken van de bureaus en computers, de kantine/pantry schoonmaken en de toiletruimtes reinigen. Ook de arbeidsintensieve aspecten zoals glasbewassing, muren, wanden en gevelreiniging, zonnepanelen schoonmaken, onderhoud en schoonmaken van ventilatie of trappenhuis reinigen behoren tot de mogelijkheden. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm wat inhoudt dat op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De gemiddelde onkosten voor kantoor schoonmaak schommelen tussen de €22,00 en €34,50 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is vaak goedkoper dan wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Interieurverzorging van scholen, zorginstellingen en ziekenhuizen, kantoren, horeca en hotels, winkels.
 • Ook handig voor Vereniging van Eigenaars (VvE) voor algemene ruimtes in de Provincie Friesland.
 • Kostprijs: tussen +/- €20,50 en €31,00 per uur.
 • Ook voor meer incidentele klussen zoals: tapijtreiniging, vloeronderhoud, zonnepanelen reiniging, het reinigen van het trappenhuis, ventilatie reiniging, graffiti verwijderen.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Welke tarieven hanteren schoonmakers op uurbasis?

Een ervaren schoonmaakhulp hanteert een vergoeding tussen de €13,20 tot wel €17,75 (uurtarief). Daarbij worden misschien nog wel bemiddelingskosten in rekening gebracht. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Wat doet een poetser?

Je maakt altijd afspraken over wat je precies verwacht van de schoonmaakster. In de praktijk zijn er een aantal schoonmaakklusjes die hij/zij zal doen zoals: keuken reinigen, toiletten schoonmaken, dweilen, ramen wassen, afstoffen. Daarnaast kan je ook vragen voor extra klussen zoals verschonen van het beddengoed of de stoep aanvegen.

Hoeveel tijd heeft de huishoudelijke hulp nodig?

Veel gezinnen en families in Gorredijk huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dit is in de praktijk genoeg voor de wekelijks terugkerende taken als stofzuigen, afstoffen, ramen lappen, dweilen, het toilet schoonmaken. Wat de schoonmaakster aanraad qua uren ligt ook aan het aantal vierkante meters, jouw leefstijl, en het werktempo.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een schoonmaak assistent zal altijd het minimumloon verdienen plus wettelijk vakantiegeld. Ook heeft de hulp recht op maximaal 6 weken doorbetaling bij ziekte en vakantiedagen. Zie ook het document regeling dienstverlening aan huis. De witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. In sommige gevallen loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Wat zijn de opties voor een eenmalige schoonmaak in Gorredijk?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Dat is met name handig plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of wanneer je je huis wilt verkopen. Het volledige huis wordt volledig gereinigd en ontsmet. zodat het huis weer helemaal fris is. De kosten hiervan liggen gemiddeld genomen tussen de €275,00 tot €700,00.

Plaats een reactie