Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Jonkerslân

Wil je gebruik maken van een schoonmaakhulp in Jonkerslân? Steeds meer gezinnen kiezen voor extra hulp in huis. Iedere dag thuiskomen in een schoon huis, minder stress, en meer tijd voor familie en vrienden. Op deze website vind je veel tips bij het zoeken naar een betrouwbare schoonmaker in Jonkerslân! Op onze schoonmaakwebsite delen wij volop tips en informatie voor een goede huishoudelijke hulp . Tevens delen we bekende platforms waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Ook hebben we een overzicht met gegevens zoals naam en adres van goede schoonmaakbedrijven.

Waarom een schoonmaker in huis?

 • Je hoeft nooit meer na te denken of je woning wel schoon is.
 • Er blijft meer tijd over voor familie en vrienden.
 • Alle vuile klusjes uitgevoerd door een professional.
 • Ouderen kunnen langer zelfstandig thuis blijven wonen.
 • Al in te huren vanaf €12,50 p/uur.

schoonmaker-zoeken-jonkerslan

Een schoonmaakster in Jonkerslân inhuren

Houd je niet van schoonmaken en houd je graag meer tijd over voor familie en vrienden? Een professionele schoonmaakster in Jonkerslân inhuren is dan een uitstekend idee. Hoe vind ik nu precies een hulp in huis? Onze suggesties: vraag eens rond in je eigen netwerk. Meestal blijken er wel mensen te zijn die op die manier wat bijverdienen. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Verder heb je steeds meer platforms waar je in contact kunt komen met lokale werksters. In het stukje hieronder vind je een handig stappenplan.

Een huishoudelijke hulp in Jonkerslân zoeken

 1. Geef adresgegevens in

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door het invoeren van jouw postcode. Het platform toont dan enkel werksters die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 2. Kies het aantal service-uren

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de poetsvrouw bij je thuis komt. Je kunt meestal kiezen uit elke week of om de twee weken (soms 1x per maand). Bepaal nu het aantal uur per schoonmaakbeurt en kies de startdatum.

 3. Vergelijk schoonmakers

  In de volgende stap bekijk je de geselecteerde huishoudelijke helpers. Filter op kosten, speciale werkzaamheden en beoordelingen.

 4. Leg het eerste contact

  Selecteer een aantal schoonmakers die voldoen aan je gestelde criteria. Als jouw aanmelding passend is voor de werknemer heb je jouw poetshulp gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De werkster komt bij je thuis op de vooraf gekozen datum & tijd We raden aan om zelf ook zeker in huis te zijn en af te stemmen wat er moet gebeuren. Geef een complete rondleiding door de woning en wijs meteen aan wat jij belangrijk vindt. Vertel ook waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen te pakken zijn.

Platforms voor schoonmaakhulp

Het zoekproces naar een vakkundige schoonmaker is niet eenvoudig. Je kunt natuurlijk gebruik maken van handige portalen die hiervoor specifiek service verlenen. Op deze sites worden vraag en aanbod gebundeld. Zonder heel veel moeite kun je daar een zoekopdracht plaatsen en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. Meestal wordt ook de gehele betaling & administratie uit handen genomen. We sommen de populaire sites voor je op. Advies: lees ook eens alles door over Homeworks.

 • Helpling: Beschikbaar in heel veel Nederlandse steden.
 • Homeworks: Persoonlijke zorg en 100% maatwerk.
 • Werksters.nl: Groot platform met bijna 13.500 huishoudelijke hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Het uurloon gaat volledig naar de schoonmaakster.
 • Hulpen.nl: Voor als je opzoek bent naar een flexibele of vaste kracht.
 • Hlprs: Je eerste hulp bij een druk leven.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Altijd de beste lokale hulpen uit jouw eigen buurt in Opsterland.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Jonkerslân

Vind een enthousiaste schoonmaakster in jouw regio!

Bekijk schoonmaakbedrijven in Jonkerslân

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor een grote klus? In de tabel hieronder tref je gegevens van schoonmaakspecialisten in Jonkerslân, maar ook van o.a. glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Eveneens bieden we een overzicht met interieurverzorgers in Langezwaag, Luxwoude, Gorredijk en Blesdijke.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat maakt een schoonmaakster schoon?

De werkster huur je in voor de meest gangbare klussen in jouw huishouden. In onderstaande paragraaf delen wij een opsomming met huishoudelijke taken die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Alle oppervlaktes afnemen en stofzuigen.
 • Geen vieze plakkerige vloer meer (dweilen).
 • De badkamer en keuken en beurt geven.
 • Ramen streeploos schoonmaken.
 • Het legen van prullenbakken.
 • Nachtkastjes en bed afstoffen.
 • Strijken.
 • De was opvouwen.
 • Kastdeuren in keuken en badkamer reinigen.
 • De kamerplanten water geven.

Huishoudelijke hulp inhuren

Een goede poetshulp in de buurt al voor €13,30 als uurtarief.

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een net en fris kantoor stimuleert gelukkige werknemers en maakt dat klanten ook een prettig gevoel hebben. Verscheidene dienstverleners die in de buurt gevestigd zijn kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Jonkerslân. Ze dragen verantwoording voor het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, vloeren stofzuigen en dweilen en het reinigen van het sanitair. Ook de tijdsintensieve onderdelen zoals ramen lappen, gevelreiniging, zonnepanelen stof & vuilvrij maken het ventilatiesysteem laten reinigen of vloeronderhoud zijn populaire klussen. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract waarin wordt geregeld dat bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De gemiddelde tarieven van kantoor schoonmaak vinden we terug tussen de €21,00 en €32,50 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is doorgaans betaalbaarder dan dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Reinigen van horeca en hotels, scholen, winkels, zorginstellingen en ziekenhuizen, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Het schoonmaken van gemeenschappelijke ruimten van een VvE in de Provincie Friesland.
 • Kostprijs: tussen gemiddeld €24,50 en €32,50 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: gevelreiniging, het reinigen van het trappenhuis, tapijtreiniging, graffiti verwijderen, ventilatie reiniging, zonnepanelen reiniging.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Welke tarieven hanteren schoonmakers op uurbasis?

Een doorsnee schoonmaakhulp hanteert een vergoeding tussen de €12,50 tot zo’n €16,00 (uurtarief). Daarbij worden misschien nog wel bemiddelingskosten in rekening gebracht. De schoonmaakmiddelen regel je zelf.

Welke activiteiten kan de poetser uitvoeren?

Vooraf bespreek je de werkzaamheden van de schoonmaakster. Doorgaans zijn er standaard werkzaamheden die hij/zij zal doen zoals: stofzuigen, afstoffen, dweilen, toiletten schoonmaken, keuken reinigen. Indien nodig kan je afspraken maken over opruimen of de planten water geven.

Kan de huishoudelijke hulp op meerdere momenten komen?

Een groot deel van de huishoudens in Jonkerslân hebben zo’n 3 uur aan hulp per week nodig. Dat is ruim voldoende voor het hele takenpakket van afstoffen, ramen lappen, stofzuigen, keuken reinigen, dweilen. Wat de schoonmaakster aanraad qua uren ligt ook aan het aantal vierkante meters, de gezinssamenstelling en hoeveel ervaring de hulp heeft.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een poetshulp hanteert altijd minimaal het minimumloon en wettelijk vakantiegeld. Ook bij ziekte of vakantie dien je door te betalen. Vraag ook naar de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). In aparte gevallen loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Ik zoek iemand voor een eenmalige schoonmaak in Jonkerslân?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Dat is met name handig als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of bij oplevering van een woning. De hele woning wordt op een professionele manier gereinigd en ontsmet wat je weer een soort van nieuwe woning geeft. De kosten voor deze klus zijn natuurlijk afhankelijk van de situatie, maar komen uit tussen de €225,00 tot €525,00.

Plaats een reactie