Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Harfsen

Behoefte aan een schoonmaakhulp in Harfsen? Steeds meer huishoudens huren een aantal uur per week een hulp in huis. Altijd een frisse en schone woning, ook de vervelende klusjes worden gedaan en je houdt meer tijd over voor hobbys, vrienden en familie. Je wint hier veel advies bij het vinden van een goede schoonmaker in Harfsen! Op ons portaal verstrekken we volop tips en aandachtspunten voor een geschikte huishoudelijke hulp. Daarnaast bekijk je hier diverse sites waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Als laatste vind je ook contactdetails van betrouwbare schoonmaakbedrijven.

Waarom een schoonmaker in huis?

 • Heerlijk thuiskomen in een opgeruimd en schoon huis.
 • Meer tijd voor je gezin, vrienden en hobby’s.
 • De vervelende huishoudelijke taken hoef je zelf niet meer te doen.
 • Je kunt met een gerust hart mensen uitnodigen.
 • Al voor €13,00 per uur.

schoonmaker-zoeken-harfsen

Een schoonmaakster in Harfsen vinden

Heb je een druk leven en creëer je graag wat extra tijd voor familie, vrienden en hobby’s? Een ervaren schoonmaakster in Harfsen inhuren kan dan de oplossing zijn. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? Ons advies: vraag eens rond in je eigen netwerk. Meestal zijn er mensen te vinden die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Of plaats een oproep op Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Als laatste zien wij steeds meer praktische platforms voor het vinden van een werkster. In het gedeelte hieronder laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Een huishoudelijke hulp in Harfsen opzoeken

 1. Selecteer je adres

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door middel van de postcodecheck. Er worden dan meerdere werksters getoont met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Aantal uren en dagen kiezen

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de hulp aan de slag gaat. Populaire opties zijn elke week of om de twee weken (soms 1x per maand). Kies hierna het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en kies een datum voor de eerste afspraak.

 3. Werksters vergelijken

  Vergelijk nu direct de actieve huishoudelijke helpers. Filter op tarief, extra taken zoals een strijkservice en beoordelingsscore.

 4. Offerteverzoek

  Je kunt een verzoek versturen naar verschillende schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. In het geval jouw verzoek ingewilligd wordt heb jij een werkster gevonden!

 5. Proefschoonmaak

  De werkster zal de eerste keer komen werken op een moment dat in goed overleg wordt gekozen. Het is slim om op locatie te zijn en af te spreken welke taken er allemaal gedaan worden. Leid hem/haar even rond door de woning en communiceer welke dingen wat extra tijd mag kosten. Deel ook waar jouw doekjes, stofzuiger en andere schoonmaakspullen liggen.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

In contact komen met een bedreven schoonmaker kan complex zijn. Je kunt gebruik maken van praktische online marktplaatsen die dit een stukje eenvoudiger maken. Op dit soort websites worden vraag en aanbod gebundeld. Je kunt daar in enkele muisklikken een profiel aanmaken en beschikbare helpers vinden. In veel gevallen betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. We sommen de populaire sites voor je op. Bekijk ook direct meer info over: Ikzoekeenschoonmaakster.nl.

 • Helpling: Een vaste hulp vanaf €14,75 per uur.
 • Homeworks: Altijd een vast contactpersoon voor 100% tevredenheid.
 • Werksters.nl: Meer dan 13 duizend beschikbare poetshulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Meestal al binnen 3 dagen een hulp gevonden.
 • Hulpen.nl: Honderden hulpen bekijken of zelf oproep plaatsen.
 • Hlprs: Een vaste helper, eenmalige servicekosten van €14,95.
 • Nationalehulpgids.nl: Simpele en duidelijk site voor bemiddeling in de gemeente Lochem.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Harfsen

Vind een ijverige schoonmaakster in jouw gemeente!

Erkende schoonmaakbedrijven in Harfsen

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? Hieronder check je namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Harfsen, inclusief glazenwassers en meer schoonmaakservices. Daarbij kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Almen, Steenderen, Kring van Dorth en Joppe.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

Een schoonmaakster is er voor alle huishoudelijke taken in jouw huishouden. In het volgende deel bekijk je de meest voorkomende schoonmaakwerkzaamheden die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Afstoffen en stofzuigen van de vloer.
 • Het dweilen van de vloer.
 • Sanitair reinigen (keuken en badkamer).
 • Ramen zemen (binnenkant).
 • Het aanrecht afvegen.
 • Beddengoed wassen.
 • Opvouwen van de kleren.
 • Dagelijkse kleren opruimen en wassen.
 • Waterkoker en koffiezetapparaat ontkalken.
 • Planten water geven.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een goede poetshulp (regionaal) al in te huren vanaf €12,50 per uur, inclusief alles.

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een representatief schoon kantoor bevordert een prettige werksfeer en zorgt dat alles er representatief uitziet. Meerdere schoonmakers in de regio zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Harfsen. Ze voeren werkzaamheden uit zoals het stofvrij maken van bureaus en vensterbanken, stofzuigen en dweilen en de toiletruimtes reinigen. Ook grote klussen zoals glazen wassen, buiten gevelreiniging, zonnepanelen reinigen, reiniging van ventilatie of het bladvrij maken van de dakgoten behoren tot de opties. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden zodat bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De prijzen voor kantoor schoonmaak zijn geïndiceerd tussen de €21,50 en €32,00 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is doorgaans betaalbaarder dan om eigen personeel dit te laten doen.
 • Schoonmaak van horeca en hotels, zorginstellingen en ziekenhuizen, productiebedrijven (Industriële reiniging), winkels, scholen.
 • Schoonmaak en portiekonderhoud voor Vereniging van Eigenaren (VVE) in de Provincie Gelderland.
 • Prijs: tussen +/- €22,00 en €35,00 per uur.
 • Ook voor alle bijzondere werkzaamheden zoals: vloeronderhoud, graffiti verwijderen, gevelreiniging, tapijtreiniging, ventilatie reiniging, het reinigen van het trappenhuis.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Hoeveel moet ik betalen voor de schoonmaakster?

Een ervaren schoonmaakhulp rekent gemiddeld gezien tussen de €13,30 tot zo’n €15,00 op uurbasis. Daarbij worden misschien nog wel bemiddelingskosten in rekening gebracht. De kosten van schoonmaakmiddelen zijn voor eigen rekening.

Welke huishoudelijke taken doet een poetser?

Aan het begin van de dag bespreek jij wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. In de regel zijn er standaard werkzaamheden die gedaan worden: stofzuigen, dweilen, ramen wassen, toiletten schoonmaken, afstoffen. Tevens kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals verschonen van het beddengoed of de planten doen.

Kan de huishoudelijke hulp op meerdere momenten komen?

Veel gezinnen en families in Harfsen huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dat biedt voldoende ruimte voor onder andere dweilen, afstoffen, ramen lappen, keuken reinigen, het toilet schoonmaken. Het precieze aantal uur dat nodig is wordt mede bepaald door het aantal vierkante meters, het aantal bewoners en het werktempo.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een schoonmaakhulp ontvangt altijd het minimumloon met wettelijk vakantiegeld. Bij vakantie of ziekte betaal je een aantal weken door. Zie ook het document regeling dienstverlening aan huis. Een witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. Steeds vaker betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Ik zoek iemand voor een eenmalige schoonmaak in Harfsen?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. DIt komt van pas voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij oplevering van een woning. Je complete woning wordt helemaal ontsmet zodat jouw huis er weer stralend fris uitziet. De kosten hiervan liggen gemiddeld genomen tussen de €300,00 tot €600,00.

Plaats een reactie