Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Kortenhoef

Hulp nodig bij het vinden van een schoonmaakhulp in Kortenhoef? Steeds meer mensen kiezen voor extra hulp in huis. Heerlijk thuiskomen in een schoon huis, minder stress, en je houdt enkele uurtjes vrije tijd over. Op deze website vind je veel tips bij het zoeken naar een professionele schoonmaker in Kortenhoef! Op deze website bieden we volop tips en instructies voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Daarbij behandelen we diverse sites waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Daarbij delen wij ook adressen van kleinschalige schoonmaakbedrijven.

Pluspunten van een schoonmaker in huis

 • Je hoeft nooit meer na te denken of je woning wel schoon is.
 • Houd tijd over voor hobby’s, vrienden en familie.
 • De vervelende huishoudelijke taken hoef je zelf niet meer te doen.
 • Een opgeruimd huis betekent een opgeruimd hoofd.
 • Al voor €12,50 als uurtarief.

schoonmaker-zoeken-kortenhoef

Een schoonmaakster in Kortenhoef zoeken

Heb je een druk bestaan en wil je graag meer tijd voor de belangrijke dingen in het leven? Een professionele schoonmaakster in Kortenhoef inhuren is dan misschien wel iets voor jou. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? Om te beginnen: vraag eens rond in je eigen netwerk. Over het algemeen zijn er studenten of vrouwen die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens Facebook of Marktplaats. Als laatste zien wij steeds meer online marktplaatsen waar je werksters kunt zoeken. In het volgende gedeelte leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Kortenhoef inhuren

 1. Vul je postcode in

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door middel van de postcodecheck. Je krijgt dan alleen werksters te zien die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 2. Aantal uren en dagen kiezen

  Selecteer de frequentie hoe vaak je wilt dat de poetsvrouw aan de slag gaat. Je kunt meestal kiezen uit elke week, 2 weken of 4 weken. Kies hierna hoe lang de hulp moet komen en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Vergelijk schoonmaaksters

  Hierna bekijk je direct de getoonde huishoudelijke helpers. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als uurtarief, werkzaamheden en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Contactverzoek

  Je kunt een bericht sturen naar diverse schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Zodra jouw uitnodiging ingewilligd wordt heb je jouw poetshulp gevonden!

 5. Kennismaking

  De poetser komt aan huis op het gekozen moment. Het is handig om thuis te blijven en af te spreken welke taken er allemaal gedaan worden. Leid hem/haar even rond door de woning en communiceer wat jouw wensen en prioriteiten zijn. Het is ook van belang aan te geven waar zaken als allesreiniger en schoonmaakazijn te pakken zijn.

Platforms voor schoonmaakhulp

Het zoeken van een vakkundige schoonmaker is niet heel eenvoudig. Gelukkig zijn er gebruiksvriendelijke webapplicaties die je hierbij helpen. Hier kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kan daar eenvoudig een zoekopdracht doorgeven en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. Vaak wordt de betaling ook geregeld door het platform. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Advies: lees ook eens alles door over Werksters.nl.

 • Helpling: Een vaste hulp vanaf €14,75 per uur.
 • Homeworks: Een vaste medewerker voor contact en support.
 • Werksters.nl: Onbeperkt reacties versturen naar hulpen in de buurt.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Meestal al binnen 3 dagen een hulp gevonden.
 • Hulpen.nl: Aantrekkelijk tarief voor plaatsen zoekopdrachten.
 • Hlprs: Je eerste hulp bij een druk leven.
 • Hulp.nl: Altijd de beste lokale hulpen uit jouw eigen buurt in Wijdemeren.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Kortenhoef

Vind een ervaren schoonmaakster in de gemeente!

Professionele schoonmaakbedrijven in Kortenhoef

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf? In het overzicht hieronder ontdek je de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Kortenhoef, je vind hier ook glazenwassers en meer schoonmaakservices. Daarnaast kan je specifiek kijken naar interieurverzorgers in s-Graveland, Ankeveen, Loosdrecht en Ouderkerk aan de Amstel.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

De helper komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste huishoudelijke klussen in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. In het gedeelte hieronder bieden wij een opsomming met schoonmaakwerkzaamheden die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een doekje.
 • Ondergrond reinigen, dweilen en droog maken.
 • Keuken en badkamer schoonmaken.
 • Ramen wassen.
 • De kattenbak schoonmaken.
 • Slaapkamer opruimen.
 • Al het strijkwerk doen.
 • Kleding wassen en uithangen.
 • Kastdeuren in keuken en badkamer reinigen.
 • Rondom het huis de boel netjes houden.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een eigen poetshulp uit de regio nu al vanaf €13,30 per 60 minuten.

Schoonmakers voor bedrijven (kantoor)

Een schone werkplek (kantoor) stimuleert productieve werknemers en is tegelijkertijd een uitstekend visitekaartje. Verschillende schoonmakers in deze omgeving kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Kortenhoef. Ze kunnen je ondersteunen bij het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, vloeren stofzuigen en dweilen en het sanitair schoonmaken. Ook de tijdsintensieve onderdelen zoals ramen lappen, gevelreiniging, het schoonhouden van zonnepanelen ventilatie schoonmaken of dakreiniging behoren tot de mogelijkheden. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm waarin wordt geregeld dat er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De vergoedingen voor kantoor schoonmaak vinden we terug tussen de €24,00 en €32,00 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is kostentechnisch interessanter dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Interieurverzorger van zorginstellingen en ziekenhuizen, scholen, productiebedrijven (Industriële reiniging), winkels, kantoren.
 • Ook voor het schoonhouden van elk VvE complex in de Provincie Noord-Holland.
 • Tarieven: tussen +/- €21,50 en €33,00 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: het reinigen van het trappenhuis, vloeronderhoud, ventilatie reiniging, gevelreiniging, tapijtreiniging, graffiti verwijderen.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Wat kost een schoonmaker per uur?

Een gemiddelde schoonmaakhulp rekent gemiddeld gezien tussen de €13,30 tot +/- €15,50 per uur. Het kan zijn dat er nog bemiddelingskosten aan worden toegevoegd. De schoonmaakmiddelen regel je zelf.

Wat kan jij de poetser allemaal laten doen?

Je maakt altijd afspraken over wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. In de regel zijn er standaard huishoudelijke taken die afgewerkt worden: ramen wassen, afstoffen, stofzuigen, keuken reinigen, toiletten schoonmaken. Indien nodig kun je ook extra dingen aanvragen zoals verschonen van het beddengoed of de was doen en opvouwen.

Kan de huishoudelijke hulp op meerdere momenten komen?

De meeste gezinnen in Kortenhoef kiezen voor zo’n 3 uur aan poetshulp in huis. Dit is genoeg tijd voor het hele takenpakket van dweilen, ramen lappen, het toilet schoonmaken, afstoffen, stofzuigen. Hoeveel je precies nodig hebt qua uren kan worden gecalculeerd door het aantal vierkante meters, samenstelling van jullie gezin en wat je eventueel zelf nog wil doen.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een schoonmaakhulp heeft recht om het minimumloon te ontvangen met daarbij wettelijk vakantiegeld. Ook heb je verplichtingen bij ziekte of vakantie. Voor meer informatie zie Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. Soms betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Kan ik iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Kortenhoef?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Ideaal voor de grote voorjaarsschoonmaak, of als opleveringsschoonmaak. De volledige woning wordt volledig gereinigd en ontsmet. zodat het aanvoelt als nieuw. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt liggen tussen de €325,00 tot €525,00.

Plaats een reactie