Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Ankeveen

Behoefte aan een schoonmaakhulp in Ankeveen? Meer en meer mensen hebben behoefte aan extra hulp in huis. Altijd thuiskomen in een schoon en opgeruimd huis, de vervelende klussen blijven niet liggen, en je houdt meer tijd over voor leuke dingen. Wij geven advies bij het zoeken naar een ijverige schoonmaker in Ankeveen! Op dit platform lees je handige tips en aanbevelingen voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Eveneens delen we een aantal sites waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Ook delen we contactgegevens van erkende schoonmaakbedrijven.

5 voordelen van een schoonmaker in huis

 • Altijd een lekker schoon en opgeruimd huis.
 • Je houdt meer tijd over voor vrienden en familie.
 • De professional zorgt dat alles ook écht schoon is.
 • Je hoeft je niet meer te schamen voor je woning.
 • Al voor €13,50 als uurtarief.

schoonmaker-zoeken-ankeveen

Een schoonmaakster in Ankeveen zoeken

Maak je niet graag schoon en houd je graag meer tijd over voor de dingen die er echt toe doen? Een ervaren schoonmaakster in Ankeveen inhuren kan dan de oplossing zijn. De vraag is: waar vind ik een hulp in huis? Onze tips: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. Over het algemeen zijn er mensen te vinden die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Verder zien wij steeds meer vraag- en aanbodsites waar je een werkster kunt vinden. In het volgende gedeelte nemen we je stap-voor-stap mee.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Ankeveen opzoeken

 1. Selecteer je adres

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door het invullen van jouw postcode. Er worden dan meerdere werksters getoont in jouw eigen regio.

 2. Bepaal aantal werkdagen

  Als eerst kies je hoe vaak je wilt dat de poetsvrouw bij je thuis komt. Meestal is het 1x per week, 1x per 14 dagen of 1x per maand. Bepaal nu het aantal uur van een poetsbeurt en een datum voor de eerste afspraak.

 3. Vergelijk schoonmaaksters

  In de volgende stap bekijk je huishoudelijke helpers die graag aan de slag gaan. Je kunt specifiek zoeken op prijs, extra taken zoals een strijkservice en beoordelingen.

 4. Leg het eerste contact

  Je kunt een aanvraag doen bij enkele schoonmakers die voldoen aan je gestelde criteria. Zodra jouw oproep passend is voor de werknemer heb jij een poetsvrouw gevonden!

 5. Proefschoonmaak

  De poetser zal bij je thuis komen op datum en tijdstip zoals besproken. We raden aan om op locatie te zijn en af te spreken welke taken er allemaal gedaan worden. Leid hem/haar even rond door de woning en geef aan wat voor jou van belang is. Het is ook van belang aan te geven waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen te vinden zijn.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

In contact komen met een vakkundige schoonmaker is niet heel eenvoudig. Je kunt natuurlijk gebruik maken van speciale online zoekmachines die je hierbij kunnen ondersteunen. Online treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Je kan daar eenvoudig een profiel aanmaken en een selectie bekijken van diverse poetshulpen. Vaak gaat de betaling ook rechtstreeks via het platform. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Klik eventueel direct door naar: Voor bedrijven.

 • Helpling: Snel, gebruiksvriendelijk en betaalbare helpers.
 • Homeworks: Maatwerk op het gebied van hulp in de huishouding.
 • Werksters.nl: Groots aanbod met vraag en aanbod van schoonmakers.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Geen wachtlijst, binnen 3 dagen een geschikte hulp in huis.
 • Hulpen.nl: Meer dan 2300 mensen die beschikbaar zijn voor klussen.
 • Hlprs: In 4 stappen een geschikte hulp voor thuis boeken.
 • Hulpstudent.nl: Online marktplaats voor hulp en werk in Wijdemeren.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Ankeveen

Vind een vakkundige schoonmaakster in de buurt!

Professionele schoonmaakbedrijven in Ankeveen

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? Hieronder ontdek je adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Ankeveen, inclusief glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Ook kan jij ook een overzicht vinden van interieurverzorgers in Abcoude, Nigtevecht, s-Graveland en Kortenhoef.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

De helper huur je in voor de meest gangbare huishoudelijke taken in de keuken, badkamer en rest van de woning. In het gedeelte hieronder bieden wij een lijst met huishoudelijke taken die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een stofdoek.
 • Dweilen, afstoppen en drogen.
 • Sanitair reinigen (keuken en badkamer).
 • Het schoonmaken van de ramen.
 • Het legen van prullenbakken.
 • Opmaken van de bedden.
 • Al het strijkwerk doen.
 • Opvouwen van de was.
 • Waterkoker en koffiezetapparaat ontkalken.
 • Rondom het huis de boel netjes houden.

Huishoudelijke hulp inhuren

Een uitstekende poetshulp (lokaal) al beschikbaar vanaf €13,10 (uurtarief).

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een schone werkplek (kantoor) draagt bij aan een fijne werksfeer en is tegelijkertijd een uitstekend visitekaartje. Meerdere aanbieders in de gemeente staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Ankeveen. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, het ledigen van prullenbakken en het schoonhouden van de toiletten. Ook meer incidentele klussen zoals ramen en vensters bijhouden, buiten gevelreiniging, zonnepanelen stof & vuilvrij maken het ventilatiesysteem laten reinigen of vloeronderhoud kunnen worden meegenomen. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden waardoor bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De gemiddelde tarieven van kantoor schoonmaak vinden we terug tussen de €25,00 en €31,50 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is vaak goedkoper dan wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Schoonmaak van productiebedrijven (Industriële reiniging), zorginstellingen en ziekenhuizen, winkels, scholen, kantoren.
 • Een uitkomst voor reiniging van gemeenschappelijke ruimtes (VvE) in de Provincie Noord-Holland.
 • Prijs: tussen om en nabij de €21,00 en €34,00 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: gevelreiniging, ventilatie reiniging, tapijtreiniging, graffiti verwijderen, het reinigen van het trappenhuis, vloeronderhoud.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Hoe duur is een schoonmaker?

Een doorsnee schoonmaakhulp kost gemiddeld genomen tussen de €12,80 tot +/- €16,00 per gewerkt uur. Houd ook rekening met (eenmalige) bemiddelingskosten. Sommige platforms werken daarbij met een vaste prijs per maand.

Wat kan jij de poetser allemaal laten doen?

Je maakt altijd afspraken over de werkzaamheden van de schoonmaakster. Vaak zijn er standaard taken die uitgevoerd worden: dweilen, stofzuigen, keuken reinigen, afstoffen, toiletten schoonmaken. Tevens kan jij ook nog wat extra klussen doorgeven zoals strijken of rondom de woning vegen.

Hoeveel uur heb ik een huishoudelijke hulp nodig?

Drukke huishoudens in Ankeveen hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dat biedt voldoende ruimte voor de meest voorkomende taken als keuken reinigen, ramen lappen, dweilen, het toilet schoonmaken, afstoffen. Het daadwerkelijke aantal benodigde uren ligt aan het aantal m2, jouw leefstijl, en overige specifieke wensen.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een poetsvrouw heeft recht op het minimumloon plus vakantiegeld (8%). Bij vakantie of ziekte betaal je een aantal weken door. Voor meer informatie zie Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). Soms doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Kan ik iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Ankeveen?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Dit speelt met name als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of bij een verbouwing/renovatie. Jouw woning wordt gepoetst, gesopt en gereinigd zodat het weer als nieuw voelt. De kosten hiervan bedragen tussen de €200,00 tot €600,00.

Plaats een reactie