Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Nigtevecht

Op zoek naar een schoonmaakhulp in Nigtevecht? Steeds meer gezinnen gaan voor wat extra hulp in huis. Thuiskomen in een schone en frisse woning, de vervelende klusjes hoef je niet zelf te doen, en voor jou blijven er wat meer vrije uurtjes over. Wij bieden tips en tricks het vinden van een geschikte schoonmaker in Nigtevecht! Op dit platform ontdek je handige tips en instructies voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Daarnaast behandelen we een aantal sites waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Als laatste vind je ook gegevens van erkende schoonmaakbedrijven.

Het gemak van een schoonmaker in huis

 • Ontspannen en genieten in een opgeruimd en schoon huis.
 • Meer vrije tijd voor leuke dingen.
 • Geen half werk, maar echt goede schoonmaak in huis.
 • Ouderen kunnen langer zelfstandig thuis blijven wonen.
 • Al voor €13,50 per uur.

schoonmaker-zoeken-nigtevecht

Een schoonmaakster in Nigtevecht inhuren

Zit jouw hele week vaak volgepland en houd je graag wat tijd over voor de dingen die er echt toe doen? Een vakkundige schoonmaakster in Nigtevecht inhuren is dan een uitstekend idee. Alleen, waar vind ik een hulp in huis? Onze adviezen: vraag eens rond bij de mensen die je kent. Meestal zijn er wel kennissen die een aantal uur per week schoonmaken. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Ook heb je steeds meer online marktplaatsen waar je lokale werksters kunt benaderen. Hieronder leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Nigtevecht vergelijken

 1. Voer je adres in

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door het invullen van jouw postcode. Er worden dan meerdere werksters getoont die op kleine afstand van je woning.

 2. Waar en wanneer

  Selecteer de frequentie hoe vaak je wilt dat de huishoudelijke hulp aan huis komt. Meestal is het elke week of om de twee weken (soms 1x per maand). Daarna kies je het aantal schoonmaakuren en kies de startdatum.

 3. Hulpen vergelijken

  Check en analyseer de diverse huishoudelijke helpers. Er zijn filters zoals uurtarief, takenpakket en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Offerteverzoek

  Kies 1 of 2 schoonmakers die passen bij jouw wensen. Zodra jouw oproep goedgekeurd wordt heb je een match.

 5. Kennismaking

  De poetser komt bij je thuis op de afgesproken datum. Het is verstandig om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en om goed uit te leggen hoe en wat er verwacht wordt. Laat alle kamers in het huis zien en geef aan wat je precies verwacht. Het is ook van belang aan te geven waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen te vinden zijn.

Platforms voor schoonmaakhulp

Het zoekproces naar een betrouwbare schoonmaker is niet heel eenvoudig. Gelukkig zijn er speciale applicaties die daarbij helpen. Hier kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kunt hier eenvoudig een profiel aanmaken en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. Meestal wordt ook de gehele betaling & administratie uit handen genomen. We sommen de populaire sites voor je op. Bekijk ook direct meer info over: Helpling schoonmaakservice.

 • Helpling: Gebruiksvriendelijke online marktplaats voor het vinden van een hulp in huis.
 • Homeworks: Aan de hand van jouw wensen krijg je service op maat.
 • Werksters.nl: Gratis aanmelden en oproep plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Altijd een vervangende hulp indien de hulp stopt.
 • Hulpen.nl: Hulp inschakelen voor allerlei soorten klussen.
 • Hlprs: Vind snel een gescreende hulp bij jou in de buurt.
 • Hulpstudent.nl: Simpele en duidelijk site voor bemiddeling in de gemeente Stichtse Vecht.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Nigtevecht

Vind een bedreven schoonmaakster in jouw omgeving!

Lokale schoonmaakbedrijven in Nigtevecht

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor horeca, hotels of kantoor? Hieronder bekijk je adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Nigtevecht, met daarbij ook glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Daarnaast bieden we een overzicht met interieurverzorgers in Nederhorst den Berg, Baambrugge, Abcoude en Ankeveen.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

De hulp helpt jou graag met allerlei klussen in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. In het gedeelte hieronder delen wij enkele veel voorkomende huishoudelijke taken die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Stoffen en stofzuigen.
 • Het dweilen van de vloer.
 • Fornuis schoonmaken, wastafel en douche uitspoelen.
 • Ramen lappen.
 • Het in- en uitpakken van de vaatwasser.
 • Nachtkastjes en bed afstoffen.
 • Kleding strijken.
 • Wassen van kleding.
 • Waterkoker en koffiezetapparaat ontkalken.
 • Planten water geven.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een eigen poetshulp uit de omgeving al in te huren vanaf €12,90 per uur.

Schoonmakers voor bedrijven (kantoor)

Een fris en opgeruimd kantoor draagt bij aan het werkgenot en is tegelijkertijd een uitstekend visitekaartje. Meerdere bedrijven in de gemeente kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Nigtevecht. Ze voeren werkzaamheden uit zoals het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, vloeren stofzuigen en dweilen en de sanitaire voorzieningen onderhouden. Ook de tijdsintensieve onderdelen zoals ramen lappen, gevelreiniging, de zonnepanelen laten reinigen het laten reinigen van de ventilatie of trappenhuis reinigen behoren tot de mogelijkheden. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract zodat bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De doorsnee kosten van kantoor schoonmaken schommelen tussen de €22,00 en €32,50 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is efficiënter dan dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Interieurverzorging van horeca en hotels, productiebedrijven (Industriële reiniging), zorginstellingen en ziekenhuizen, scholen, kantoren.
 • Ook handig voor Vereniging van Eigenaars (VvE) voor algemene ruimtes in de Provincie Utrecht.
 • Tarief: tussen om en nabij de €21,00 en €34,00 per uur.
 • Ook ingewikkelde klussen zijn mogelijk: graffiti verwijderen, vloeronderhoud, zonnepanelen reiniging, tapijtreiniging, ventilatie reiniging, het reinigen van het trappenhuis.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Hoe duur is een schoonmaker?

Een doorsnee schoonmaakhulp factureert tussen de €13,30 tot €19,00 voor 1 uur. Soms betaal je ook bemiddelingskosten. Soms heb je ook nog maandelijkse kosten van een schoonmaak abonnement.

Welke activiteiten kan de poetser uitvoeren?

Je bespreekt altijd vooraf wat je precies verwacht van de schoonmaakster. In de regel zijn er standaard klusjes die hij/zij zal doen zoals: toiletten schoonmaken, dweilen, stofzuigen, keuken reinigen, ramen wassen. Tevens kun je ook extra dingen aanvragen zoals oven schoonmaken of de planten doen.

Hoeveel uur heb ik een huishoudelijke hulp nodig?

Drukke huishoudens in Nigtevecht kiezen voor 2 tot 3 uur per week hulp in huis. Dat biedt voldoende ruimte voor belangrijke taken zoals het toilet schoonmaken, stofzuigen, dweilen, afstoffen, keuken reinigen. Wat de ideale hoeveelheid uren is ligt aan de grootte van de woning, hoe netjes je bent, en wat je eventueel zelf nog wil doen.

Hoe werkt de betaling?

Een werkster maakt aanspraak op een minimumloon plus vakantiegeld (8%). Ook bij ziekte of vakantie dien je door te betalen. Voor alle voorwaarden zie Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. De witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. In bepaalde cases betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Ik wil graag iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Nigtevecht?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. Perfect als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij een verbouwing/renovatie. De woning wordt gepoetst, gesopt en gereinigd zodat het huis weer helemaal fris is. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt liggen gemiddeld genomen tussen de €350,00 tot €700,00.

Plaats een reactie