Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Stichtse Vecht

Behoefte aan een schoonmaakhulp in Stichtse Vecht? Veel jonge gezinnen en ouderen nemen zo’n hulp in huis. Iedere dag thuiskomen in een schoon huis, de vervelende klussen blijven niet liggen, en er blijft voor jou veel meer vrije tijd over. Wij bieden tips en tricks het vinden van een ervaren schoonmaker in Stichtse Vecht! Op dit platform tref je volop tips en aanbevelingen voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Eveneens bespreken we diverse sites waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Als laatste vind je ook adressen van plaatselijke schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Het is een verademing om thuis te komen in een schoon huis.
 • Je houd tijd over voor de zaken die er echt toe doen.
 • Alle vuile klusjes uitgevoerd door een professional.
 • Een opgeruimd huis betekent een opgeruimd hoofd.
 • Al vanaf €12,80 per werkuur.

schoonmaker-zoeken-stichtse-vecht

Een schoonmaakster in Stichtse Vecht gezocht

Heb je het erg druk en wil je tijd investeren in de dingen die er echt toe doen? Een professionele schoonmaakster in Stichtse Vecht inhuren kan dan de ideale uitkomst zijn. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? Onze suggesties: vraag eens rond in je eigen netwerk. Dikwijls blijken er wel mensen te zijn die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Geen succes? Kijk dan eens op Facebook of Marktplaats. Daarnaast heb je allerlei vraag- en aanbodsites waar je lokale werksters kunt benaderen. In het bijgaande stappenplan laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Stichtse Vecht vergelijken

 1. Postcodecheck

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door te beginnen met het invoeren van je locatie. Je ziet dan diverse werksters die dichtbij wonen.

 2. Frequentie, datum en tijd

  Kies hoe vaak je wilt dat de poetser aan huis komt. Je kunt meestal kiezen uit 1x per week, 1x per 14 dagen of 1x per maand. Selecteer nu hoe lang de hulp moet komen en kies een datum voor de eerste afspraak.

 3. Hulpen vergelijken

  Hierna bekijk je direct de diverse huishoudelijke helpers. Je kunt filteren op uurtarief, takenpakket en recensies.

 4. Dien je aanvraag in

  Je kunt een verzoek versturen naar 1 of 2 schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. Zodra jouw uitnodiging geaccepteerd wordt heb jij een poetsvrouw gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De hulp komt op locatie langs op de afgesproken datum. We raden aan om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en af te stemmen wat er moet gebeuren. Geef een complete rondleiding door de woning en communiceer wat jouw wensen en prioriteiten zijn. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar alle schoonmaakmiddelen en benodigdheden klaarstaan.

Platforms voor schoonmaakhulp

Het vinden van een ervaren schoonmaker gaat soms niet zo snel. Je kunt een beroep doen op nuttige vraag- en aanbodsites die daarbij helpen. Hier wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kunt daar in enkele muisklikken een profiel maken en zoeken tussen de verschillende werksters. Dikwijls wordt ook de gehele betaling & administratie uit handen genomen. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Tip: bekijk ook eens de pagina over Homeworks.

 • Helpling: Beschikbaar in heel veel Nederlandse steden.
 • Homeworks: Helpt al sinds 1994 vele huishoudens in huis.
 • Werksters.nl: Meer dan 13 duizend beschikbare poetshulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Meestal al binnen 3 dagen een hulp gevonden.
 • Hulpen.nl: Snelle manier voor het vinden van hulp voor jouw aanvraag.
 • Hlprs: Veilig betalen en een goede verzekering voor de service.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Handig platform voor het vinden van lokale hulp in Stichtse Vecht.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Stichtse Vecht

Vind een ervaren schoonmaakster in jouw regio!

Zoek schoonmaakbedrijven in Stichtse Vecht

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor een grote klus? Hieronder tonen wij de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Stichtse Vecht, maar ook van o.a. glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Daarnaast kun je zoeken naar interieurverzorgers in De Ronde Venen, Zeist, Utrecht en Woerden.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

De werkster komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste klussen in en rondom huis. Bijgaand bekijk je de meest gangbare werkzaamheden die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Alle oppervlaktes afnemen en stofzuigen.
 • Dweilen, afstoppen en drogen.
 • Een hygiënische badkamer en keuken.
 • Ramen schoonmaken.
 • De kattenbak schoonmaken.
 • Bed opmaken.
 • De was strijken.
 • Wassen van kleding.
 • De garage opruimen.
 • De kamerplanten water geven.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een deskundige poetshulp uit de regio al voor €12,80 per gewerkt uur.

Zakelijke (kantoor)-schoonmaak (bedrijfspanden)

Een representatief schoon kantoor zorgt voor een fijne werksituatie en is tegelijkertijd een uitstekend visitekaartje. Een groot aantal bedrijven in deze omgeving zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Stichtse Vecht. Typische werkzaamheden zijn het schoonmaken van de bureaus en computers, het leegmaken van prullenbakken en het reinigen van het sanitair. Ook intensieve taken zoals ramen lappen, de buitenboel reinigen (gevelreiniging), het schoonmaken van zonnepanelen, reiniging van ventilatie of de dakgoten schoonmaken kunnen worden meegenomen. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in wat inhoudt dat er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De prijzen voor kantoor schoonmaak bedragen tussen de €21,00 en €32,50 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is voordeliger dan om eigen personeel dit te laten doen.
 • Interieurverzorging van winkels, scholen, zorginstellingen en ziekenhuizen, horeca en hotels, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Ook voor het schoonhouden van elk VvE complex in de Provincie Utrecht.
 • Tarief: tussen gemiddeld €20,50 en €31,50 per uur.
 • Ook ingewikkelde klussen zijn mogelijk: vloeronderhoud, het reinigen van het trappenhuis, graffiti verwijderen, gevelreiniging, zonnepanelen reiniging, ventilatie reiniging.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Hoeveel rekent een schoonmaker per uur?

Een gemiddelde schoonmaakhulp vraagt tussen de €12,50 tot wel €18,25 (uurtarief). Daarbij worden misschien nog wel bemiddelingskosten in rekening gebracht. Sommige platforms werken daarbij met een vaste prijs per maand.

Wat kan je verwachten van een poetser?

Vooraf bespreek je wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. Vaak zijn er standaard werkzaamheden die hij/zij zal doen zoals: ramen wassen, keuken reinigen, afstoffen, dweilen, stofzuigen. Daarbij kan jij ook nog wat extra klussen doorgeven zoals opruimen of de was doen.

Hoeveel uur heeft een huishoudelijke hulp nodig bij mij thuis?

De meeste gezinnen in Stichtse Vecht kiezen voor zo’n 3 uur aan poetshulp in huis. Dat is genoeg tijd voor de wekelijks terugkerende taken als stofzuigen, het toilet schoonmaken, keuken reinigen, afstoffen, dweilen. Wat de ideale hoeveelheid uren is ligt ook aan de omvang van jouw huis, hoe netjes je bent, en de ervaring van de poetser.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een huishoudelijke hulp heeft recht om het minimumloon te ontvangen met daarbij 8% vakantiegeld. Ook bij ziekte of vakantie dien je door te betalen. Voor alle voorwaarden zie het document regeling dienstverlening aan huis. De witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). Steeds vaker betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Kan ik iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Stichtse Vecht?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Dat is met name handig voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of als opleveringsschoonmaak. Elke ruimte wordt gepoetst, gesopt en gereinigd zodat het aanvoelt als nieuw. De eenmalige kosten liggen tussen de €300,00 tot €650,00.Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie