Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Breukelen

Behoefte aan een schoonmaakhulp in Breukelen? Meer en meer mensen maken gebruik van een hulp in huis. Thuiskomen in een schone en frisse woning, ook de vervelende klusjes worden gedaan en veel meer vrije tijd. Wij helpen jou bij het zoeken naar een enthousiaste schoonmaker in Breukelen! Op ons portaal tref je diverse tips en informatie over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Tevens bieden we enkele landelijke sites waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Ook vind je hier adresgegevens van plaatselijke schoonmaakbedrijven.

Het gemak van een schoonmaker in huis

 • Je hoeft nooit meer na te denken of je woning wel schoon is.
 • Je hebt meer tijd voor de belangrijke zaken in het leven.
 • Nooit meer zelf de badkamer en keuken schoonmaken.
 • Voor ouderen: langer zelfstandig thuiswonen.
 • Al voor €13,10 per uur.

schoonmaker-zoeken-breukelen

Een schoonmaakster in Breukelen inhuren

Zit jouw hele week vaak volgepland en wil je meer focus op familie en vrienden? Een vakkundige schoonmaakster in Breukelen inhuren is dan misschien wel iets voor jou. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? Allereerst: vraag eens rond bij de mensen die je kent. Soms zijn er wel kennissen die op die manier wat bijverdienen. Geen reactie? Probeer dan eens Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Ten derde ontstaan er meer en meer handige platforms waar je lokale werksters kunt benaderen. In het volgende gedeelte nemen we je stap-voor-stap mee.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Breukelen vinden

 1. Adres invoeren

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door je adresgegevens in te voeren. Er worden dan meerdere werksters getoont die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 2. Stel pakket samen

  Ten eerste bepaal je de frequentie hoe vaak je wil dat de huishoudelijke hulp komt schoonmaken. Je kunt meestal kiezen uit wekelijks, tweewekelijks of iedere 4 weken. Kies hierna hoe lang de hulp moet komen en kies de startdatum.

 3. Vergelijk werksters

  Bekijk snel meer info over huishoudelijke helpers die graag aan de slag gaan. Sorteer op tarief, ervaring, werkzaamheden en beoordelingen.

 4. Offerteverzoek

  Je kan een aanvraag indienen bij 1 of meerdere schoonmakers die voldoen aan je gestelde criteria. Op het moment dat jouw uitnodiging passend is voor de werknemer heb je jouw werkster gevonden!

 5. Kennismakingsgesprek

  De poetshulp komt bij je thuis op een moment dat in goed overleg wordt gekozen. Het is handig om zelf ook zeker in huis te zijn en af te stemmen wat er moet gebeuren. Tip: loop samen een rondje door de woning en communiceer wat voor jou van belang is. Je moet ook laten zien waar alle schoonmaakmiddelen en benodigdheden klaarliggen.

Zoekmachines voor schoonmaakhulpen

Het vinden van een ervaren schoonmaker duurt soms langer dan je wil. Je kunt een beroep doen op verschillende websites die daarbij helpen. Op deze sites worden vraag en aanbod gebundeld. Je kunt daar in enkele muisklikken een profiel aanmaken en beschikbare helpers vinden. In veel gevallen regelt het platform ook de betaling. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Bekijk ook direct meer info over: Werksters.nl schoonmaakservice.

 • Helpling: Een vaste hulp vanaf €14,75 per uur.
 • Homeworks: Helpt al sinds 1994 vele huishoudens in huis.
 • Werksters.nl: Gratis aanmelden en oproep plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Met een gerust hart uitbesteden door de prima verzekering.
 • Hulpen.nl: Niet alleen schoonmaak, ook bijles, computerhulp en oppas.
 • Hlprs: Een vaste helper, eenmalige servicekosten van €14,95.
 • Nationalehulpgids.nl: Gebruiksvriendelijke marktplaats voor hulp in huis in Stichtse Vecht.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Breukelen

Vind een betrouwbare schoonmaakster in jouw omgeving!

Adressen van schoonmaakbedrijven in Breukelen

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? In het onderstaande overzicht ontdek je adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Breukelen, met daarbij ook glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Tevens kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Breukeleveen, Nieuwer Ter Aa, Westbroek en Tienhoven.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

De hulp is er voor alle huishoudelijke taken binnen- en buitenshuis. In het volgende deel bieden wij een overzicht met werkzaamheden die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Vloer stofzuigen en afstoffen.
 • Met de swiffer over de vloer.
 • De badkamer en keuken en beurt geven.
 • Ramen zemen.
 • De vuilnis buiten zetten.
 • Bed verschonen en opmaken.
 • Kleding strijken.
 • Kleren wassen.
 • De garage opruimen.
 • Rondom het huis de boel netjes houden.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een uitstekende poetshulp (regionaal) al beschikbaar vanaf €13,40 als uurtarief.

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een schone kantoorruimte draagt bij aan een fijne werksfeer en draagt bij aan een algehele professionele uitstraling. Allerlei organisaties die in de buurt gevestigd zijn bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Breukelen. Ze dragen verantwoording voor bureaus en tafels afnemen, de kantine/pantry schoonmaken en de toiletruimtes reinigen. Ook intensievere activiteiten zoals ramen lappen, muren, wanden en gevelreiniging, het schoonmaken van zonnepanelen, ventilatiereiniging of de dakgoten schoonmaken zijn populaire klussen. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract wat inhoudt dat er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De gemiddelde prijzen voor kantoor schoonmaak schommelen tussen de €21,00 en €34,00 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is doorgaans betaalbaarder dan dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Interieurverzorger van zorginstellingen en ziekenhuizen, scholen, productiebedrijven (Industriële reiniging), horeca en hotels, kantoren.
 • Het schoonmaken van gemeenschappelijke ruimten van een VvE in de Provincie Utrecht.
 • Kostprijs: tussen +/- €21,00 en €31,00 per uur.
 • Ook voor intensieve reinigingswerkzaamheden: het reinigen van het trappenhuis, graffiti verwijderen, vloeronderhoud, tapijtreiniging, gevelreiniging, ventilatie reiniging.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Wat is de onkostenvergoeding van een schoonmaker?

Een normale schoonmaakhulp kost tussen de €12,70 tot +/- €15,25 per uur. Daarbij worden misschien nog wel bemiddelingskosten in rekening gebracht. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Wat zijn de werkzaamheden van een poetser?

Je bespreekt altijd vooraf de werkzaamheden van de schoonmaakster. Vaak zijn er standaard schoonmaakwerkzaamheden die opgepakt worden: ramen wassen, toiletten schoonmaken, dweilen, keuken reinigen, stofzuigen. Indien nodig kun je ook extra dingen aanvragen zoals oven schoonmaken of de tuin doen.

Kan de huishoudelijke hulp op meerdere momenten komen?

De meeste woningen in Breukelen laten de hulp zo’n 3 uur per week in huis komen. Dat is ruim voldoende voor belangrijke taken zoals dweilen, keuken reinigen, ramen lappen, het toilet schoonmaken, afstoffen. Hoeveel je precies nodig hebt qua uren is afhankelijk van de omvang van jouw huis, het aantal bewoners en overige specifieke wensen.

Hoe gaat de betaling?

Een poetshulp heeft recht om het minimumloon te ontvangen met daarbij het wettelijke vakantiegeld van 8%. Bij ziekte of vakantie dien je de hulp een aantal werken door te betalen. Zie ook het document regeling dienstverlening aan huis. De witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. In sommige gevallen betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden voor een eenmalige schoonmaak in Breukelen?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. Dit speelt met name plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of bij oplevering van een woning. Het volledige huis wordt volledig gereinigd en ontsmet. zodat het huis weer helemaal fris is. De kosten hiervan liggen tussen de €350,00 tot €500,00.

Plaats een reactie