Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Sinderen

Ben je op zoek naar een ervaren schoonmaakhulp in Sinderen? Veel jonge gezinnen en ouderen huren een aantal uur per week een hulp in huis. Je komt thuis in een schoon en net huis, de vervelende klusjes hoef je niet zelf te doen, en je houdt meer tijd over voor leuke dingen. Wij geven advies bij het zoeken naar een professionele schoonmaker in Sinderen! Op ons portaal bieden we veel tips en adviezen over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Bovendien vergelijken wij een aantal sites waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Ook verstrekken we contactgegevens van actieve schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Heerlijk thuiskomen in een opgeruimd en schoon huis.
 • Je hebt meer tijd voor de belangrijke zaken in het leven.
 • De vervelende huishoudelijke taken hoef je zelf niet meer te doen.
 • Je kunt met een gerust hart mensen uitnodigen.
 • Al vanaf €13,10 per uur.

schoonmaker-zoeken-sinderen

Een schoonmaakster in Sinderen inhuren

Maak je niet graag schoon en spendeer je graag wat meer tijd aan de belangrijke dingen in het leven? Een enthousiaste schoonmaakster in Sinderen inhuren kan dan de ideale uitkomst zijn. De vraag is: waar vind ik een hulp in huis? Onze tips: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. Soms blijken er wel mensen te zijn die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Geen succes? Kijk dan eens op de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Daarnaast zien wij steeds meer speciale platforms voor het vinden van een werkster. In onderstaande paragraaf laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Een huishoudelijke hulp in Sinderen inhuren

 1. Geef adresgegevens in

  Check alle huishoudelijke hulpen door eerst even jouw postcode in te voeren. Je krijgt dan alleen werksters te zien die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 2. Kies datum, tijd en frequentie

  Kies de frequentie, de dag en het tijdstip dat je wil dat de werkster komt schoonmaken. Populaire opties zijn wekelijks, tweewekelijks of iedere 4 weken. Maak nu een keuze voor het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Vergelijk schoonmaaksters

  Bekijk snel meer info over de diverse huishoudelijke helpers. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als uurtarief, speciale werkzaamheden en beoordelingsscore.

 4. Rond de aanvraag af

  Je kunt een contactverzoek versturen naar enkele schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. Indien de opdracht gehonoreerd wordt heb jij een helper gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De poetshulp zal bij je thuis komen op de vooraf gekozen datum & tijd Het is handig om dan aanwezig te zijn en om uitleg te geven over de woning en spullen. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en geef aan welke plekken extra aandacht nodig hebben. Je moet ook laten zien waar stofdoeken, de zeem, dweil, emmers en schoonmaakmiddelen klaarstaan.

Platforms voor schoonmaakhulp

Het zoekproces naar een enthousiaste schoonmaker duurt soms langer dan je wil. Je kunt een beroep doen op praktische vraag- en aanbodsites die daarbij helpen. Hier worden vraag en aanbod gebundeld. Zonder heel veel moeite kun je daar een eigen zoekprofiel maken en zoeken naar een hulp in de buurt. Soms betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Andere relevante onderwerpen: Homeworks.

 • Helpling: Groot aanbod helpers, transparant beoordelingssysteem.
 • Homeworks: Aan de hand van jouw wensen krijg je service op maat.
 • Werksters.nl: Groot platform met bijna 13.500 huishoudelijke hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Groot aanbod met ruim 250.000 aangesloten hulpen.
 • Hulpen.nl: Hulp inschakelen voor allerlei soorten klussen.
 • Hlprs: Kosten enkel €14,95 voor elke succesvolle match.
 • Hulpstudent.nl: Altijd de beste lokale hulpen uit jouw eigen buurt in Oude IJsselstreek.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Sinderen

Vind een betrouwbare schoonmaakster in de gemeente!

Overzicht met schoonmaakbedrijven in Sinderen

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor een woning of bedrijfspand? In ons overzicht tref je namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Sinderen, je vind hier ook glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Eveneens kan je specifiek kijken naar interieurverzorgers in Ulft, Etten, Silvolde en Terborg.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

Een schoonmaker ondersteunt jou bij de meest voorkomende werkzaamheden binnen- en buitenshuis. Hieronder bekijk je de meest voorkomende schoonmaakklusjes die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Alles afnemen met een stofdoek en stofzuigen.
 • Vloer dweilen en streeploos schoonmaken.
 • Grondig schoonmaken van keuken en badkamer.
 • Ramen zemen (binnenkant).
 • De vuilnis buiten zetten.
 • Dekbedden luchten en wassen.
 • Kledingstukken strijken en opruimen.
 • Wasmachines aanzetten.
 • Vriezer ontdooien en schoonmaken.
 • Planten binnen- en buiten water geven.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een eigen poetshulp uit de omgeving al beschikbaar vanaf €13,40 (uurtarief).

Bedrijfsschoonmaak voor kantoren en instellingen

Een fris en opgeruimd kantoor draagt bij aan een prettige werksfeer en draagt bij aan een algehele professionele uitstraling. Meerdere bedrijven in deze omgeving zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Sinderen. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals het schoonmaken van de bureaus en computers, het ledigen van prullenbakken en het reinigen van het sanitair. Ook grote taken zoals de ramen schoonmaken, gevelreiniging aan de buitenzijde van het pand, het schoonmaken van zonnepanelen, het ventilatiesysteem laten reinigen of het bladvrij maken van de dakgoten zijn vaak mogelijk. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm waarin wordt geregeld dat op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De kosten van kantoor schoonmaken vinden we terug tussen de €25,00 en €33,50 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is vaak goedkoper dan een in-house schoonmaakploeg.
 • Schoonmaakwerkzaamheden voor zorginstellingen en ziekenhuizen, productiebedrijven (Industriële reiniging), scholen, horeca en hotels, winkels.
 • Een uitkomst voor reiniging van gemeenschappelijke ruimtes (VvE) in de Provincie Gelderland.
 • Kostprijs: tussen plus minus €24,00 en €33,50 per uur.
 • Ook intensieve en lastige klussen zijn een optie: tapijtreiniging, graffiti verwijderen, gevelreiniging, ventilatie reiniging, het reinigen van het trappenhuis, vloeronderhoud.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Wat is de onkostenvergoeding van een schoonmaker?

Een doorsnee schoonmaakhulp vraagt tussen de €12,70 tot zo’n €19,25 voor 1 uur werken. De verhuurorganisatie kan eventueel nog bemiddelingskosten rekenen. Soms heb je ook nog maandelijkse kosten van een schoonmaak abonnement.

Wat zijn de taken van een poetser?

Vooraf bespreek je wat je precies verwacht van de schoonmaakster. In de regel zijn er standaard taken die afgewerkt worden: stofzuigen, toiletten schoonmaken, keuken reinigen, ramen wassen, dweilen. Indien gewenst kan je afspraken maken over oven schoonmaken of de stoep aanvegen.

Hoeveel uur heeft een huishoudelijke hulp nodig bij mij thuis?

Drukke huishoudens in Sinderen hebben zo’n 3 uur aan hulp per week nodig. Dat is ruim voldoende voor de wekelijks terugkerende taken als dweilen, afstoffen, het toilet schoonmaken, keuken reinigen, stofzuigen. Het daadwerkelijke aantal benodigde uren kan worden gecalculeerd door de grootte van het huis, hoe netjes je bent, en welke taken je voor eigen rekening neemt.

Hoe kan ik betalen?

Een huishoudelijke hulp maakt aanspraak op een minimumloon plus de vakantiegeld toelage van 8%. Zij hebben altijd recht op doorbetaling bij vakantie en ziekte. Voor alle voorwaarden zie Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). Soms gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Ik wil graag iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Sinderen?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Dit speelt met name voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij een verbouwing/renovatie. Elke ruimte wordt van beneden tot boven gereinigd wat je weer een soort van nieuwe woning geeft. De kosten voor deze klus liggen tussen de €200,00 tot €550,00.

Plaats een reactie