Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Ulft

Behoefte aan een schoonmaakhulp in Ulft? Steeds meer gezinnen hebben een extra hulp in huis. Altijd een super schone woning, geen rotklusjes meer en je houdt meer tijd over voor leuke dingen. Wij helpen jou bij het zoeken naar een betrouwbare schoonmaker in Ulft! Op ons portaal lees je concrete tips en adviezen voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Daarnaast bieden we een aantal sites waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Afsluitend bekijk je hier ook gegevens van actieve schoonmaakbedrijven.

Vijf belangrijke voordelen van een schoonmaker in huis

 • Ontspannen en genieten in een opgeruimd en schoon huis.
 • Je hebt meer tijd voor de belangrijke zaken in het leven.
 • De professional zorgt dat alles ook écht schoon is.
 • Voor ouderen: langer zelfstandig thuiswonen.
 • Al vanaf €12,70 p/uur.

schoonmaker-zoeken-ulft

Een schoonmaakster in Ulft zoeken

Heb je een druk leven en houd je graag wat tijd over voor de belangrijke dingen in het leven? Een bedreven schoonmaakster in Ulft inhuren kan dan de oplossing zijn. Alleen, waar vind ik een hulp in huis? We hebben wat tips: vraag eens rond in je eigen netwerk. Soms zijn er studenten of vrouwen die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens een lokale Facebook groep. Verder zien wij steeds meer online marktplaatsen waar je een werkster kunt vinden. In het bijgaande stukje lopen we dit stap-voor-stap door.

Huishoudelijke hulp in Ulft opzoeken

 1. Selecteer je adres

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door te beginnen met het invoeren van je locatie. Er worden dan meerdere werksters getoont die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 2. Kies het aantal service-uren

  Kies hoe vaak je wilt dat de poetshulp komt werken. Dit kan zijn wekelijks, tweewekelijks of iedere 4 weken. Kies vervolgens het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en een datum voor de eerste afspraak.

 3. Vergelijk helpers

  Bekijk en vergelijk de gevonden huishoudelijke helpers. Er zijn filters zoals kosten, bijzondere werkzaamheden zoals strijken of glazen wassen en recensies.

 4. Offerteverzoek

  Je kunt een aanvraag doen bij diverse schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. In het geval jouw uitnodiging geaccepteerd wordt heb je jouw werkster gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De poetshulp komt aan huis op de overeengekomen datum. Het is verstandig om dan aanwezig te zijn en om verdere instructies te kunnen geven. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en communiceer welke dingen wat extra tijd mag kosten. Deel ook waar alle schoonmaakmiddelen en benodigdheden te vinden zijn.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

Het zoeken van een ervaren schoonmaker is best lastig. Tegenwoordig zijn er praktische platforms die hiervoor specifiek service verlenen. Op dergelijke platforms wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kunt hier eenvoudig een eigen zoekprofiel maken en in contact komen met helpers in de regio. Soms regelt het platform ook de betaling. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Andere relevante onderwerpen: Werksters.nl.

 • Helpling: Je kiest zelf de hulpen die bij jou passen.
 • Homeworks: Persoonlijke zorg en 100% maatwerk.
 • Werksters.nl: Bijna 15.000 werksters aangesloten.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vaste prijzen, inclusief fonds bij schade door hulp.
 • Hulpen.nl: Eenvoudig filteren op plaats, leeftijd en werkzaamheden.
 • Hlprs: Maar liefst 27.000 actieve helpers in het netwerk.
 • Hulp.nl: Matching op basis van jouw persoonlijke wensen in Oude IJsselstreek.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Ulft

Vind een vakkundige schoonmaakster in jouw gemeente!

Professionele schoonmaakbedrijven in Ulft

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor zakelijke of particuliere klussen? In ons overzicht check je gegevens van schoonmaakspecialisten in Ulft, je vind hier ook glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Daarnaast kan het mogelijk interessant zijn te zoeken naar interieurverzorgers in Etten, Varsselder, Sinderen en Silvolde.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

De poetsvrouw ondersteunt jou bij de meest voorkomende karweitjes in de keuken, badkamer en rest van de woning. In het gedeelte hieronder verstrekken we de meest gangbare huishoudelijke taken die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Alles afnemen met een sopje en stofzuigen.
 • Vloer dweilen en streeploos schoonmaken.
 • Afnemen van keuken en badkamer.
 • Binnen en buiten ramen doen.
 • De vuilnis buiten zetten.
 • Beddengoed wassen.
 • Opvouwen van de kleren.
 • Alle vuile kleding wassen en opruimen.
 • Kastdeuren in keuken en badkamer reinigen.
 • Bloembakken water geven.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Vind een poetshulp in de buurt al mogelijk vanaf €13,20 (uurtarief).

Bedrijfsschoonmaak voor kantoren en instellingen

Een fris en opgeruimd kantoor helpt bij een efficiënte werksfeer en zal zorgen voor een professioneel beeld van je organisatie. Verscheidene dienstverleners die in dit gebied werkzaam zijn kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Ulft. Voorbeeld werkzaamheden zijn bureaus en stoelen schoonmaken, de kantine/pantry schoonmaken en de wc’s schoonmaken plus verbruiksartikelen bijvullen. Ook intensievere activiteiten zoals ramen zemen, buiten gevelreiniging, het schoonmaken van zonnepanelen, onderhoud en schoonmaken van ventilatie of het bladvrij maken van de dakgoten behoren tot de opties. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract waardoor er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De doorsnee vergoedingen voor kantoor schoonmaak variëren tussen de €21,00 en €30,50 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is doorgaans betaalbaarder dan een in-house schoonmaakploeg.
 • Reiniging van kantoren, winkels, productiebedrijven (Industriële reiniging), horeca en hotels, scholen.
 • Ook voor het schoonhouden van elk VvE complex in de Provincie Gelderland.
 • Kosten: tussen om en nabij de €24,00 en €30,50 per uur.
 • Ook voor alle bijzondere werkzaamheden zoals: het reinigen van het trappenhuis, ventilatie reiniging, zonnepanelen reiniging, tapijtreiniging, graffiti verwijderen, gevelreiniging.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Hoeveel betaal ik een schoonmaker?

Een gemiddelde schoonmaakhulp kost gemiddeld genomen tussen de €12,60 tot zo’n €16,00 (uurtarief). Soms betaal je ook bemiddelingskosten. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Welke activiteiten kan de poetser uitvoeren?

Aan het begin van de dag bespreek jij welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. Vaak zijn er standaard werkzaamheden die gedaan worden: dweilen, afstoffen, keuken reinigen, ramen wassen, toiletten schoonmaken. Tevens kan jij ook nog wat extra klussen doorgeven zoals strijken of rondom de woning vegen.

Hoeveel uur heb ik een huishoudelijke hulp nodig?

De meeste gezinnen in Ulft huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dit is in de praktijk genoeg voor bijvoorbeeld keuken reinigen, stofzuigen, afstoffen, dweilen, ramen lappen. Wat de ideale hoeveelheid uren is ligt aan het aantal m2, de gezinssamenstelling en hoe snel de hulp werkt.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een werkster zal altijd het minimumloon verdienen plus 8% vakantiegeld. Ook heb je verplichtingen bij ziekte of vakantie. Voor alle voorwaarden zie de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. Soms wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Zijn er bedrijven voor een eenmalige schoonmaak in Ulft?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Perfect plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of als opleveringsschoonmaak. De volledige woning wordt volledig gereinigd en ontsmet. wat je weer een soort van nieuwe woning geeft. De kosten hiervan zijn variabel en liggen tussen de €275,00 tot €650,00.

Plaats een reactie