Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Heijenrath

Behoefte aan een schoonmaakhulp in Heijenrath? Steeds meer mensen nemen zo’n hulp in huis. Heerlijk thuiskomen in een schoon huis, ook de vervelende klusjes worden gedaan en er blijft voor jou veel meer vrije tijd over. Je wint hier veel advies bij het zoeken naar een vakkundige schoonmaker in Heijenrath! Op deze website lees je praktische tips en instructies voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Eveneens delen we een aantal sites waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Ook verstrekken we adressen van plaatselijke schoonmaakbedrijven.

Waarom een schoonmaker in huis?

 • Heerlijk thuiskomen in een opgeruimd en schoon huis.
 • Meer tijd voor je gezin, vrienden en hobby’s.
 • De vervelende huishoudelijke taken hoef je zelf niet meer te doen.
 • Voor ouderen: langer zelfstandig thuiswonen.
 • Al voor €13,00 (uurloon).

schoonmaker-zoeken-heijenrath

Een schoonmaakster in Heijenrath inhuren

Heb je een druk leven en wil je tijd investeren in familie en vrienden? Een professionele schoonmaakster in Heijenrath inhuren kan dan de ideale uitkomst zijn. Hoe kom ik in contact met een hulp in huis? We hebben wat tips: vraag na in jouw eigen netwerk. Meestal zijn er dames die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Je kunt ook een oproepje doen op sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Als laatste zien wij steeds meer speciale platforms waar je lokale werksters kunt benaderen. In het stukje hieronder nemen we je stap-voor-stap mee.

Een huishoudelijke hulp in Heijenrath inhuren

 1. Vul je postcode in

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door te beginnen met het invoeren van je locatie. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden die op kleine afstand van je woning.

 2. Frequentie, datum en tijd

  Selecteer de frequentie hoe vaak je wilt dat de poetser komt poetsen. Bijvoorbeeld om de twee weken of wekelijks. Bepaal nu het aantal uur van een poetsbeurt en kies de startdatum.

 3. Hulpen vergelijken

  Hierna bekijk je direct de geselecteerde huishoudelijke helpers. Er zijn filters zoals uurtarief, ervaring, werkzaamheden en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Contactverzoek

  Je kunt een contactverzoek versturen naar enkele schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. In het geval jouw oproep wederzijds passend is heb jij een poetsvrouw gevonden!

 5. Kennismakingsgesprek

  De poetshulp zal de eerste keer komen werken op de overeengekomen datum. Het is verstandig om thuis te blijven en af te spreken welke taken er allemaal gedaan worden. Geef een complete rondleiding door de woning en benoem wat voor jouw de focus ruimtes zijn. Deel ook waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen te pakken zijn.

Sites met aanbod schoonmaakhulpen

In contact komen met een vakkundige schoonmaker is best lastig. Je kunt natuurlijk gebruik maken van handige webapplicaties die dit een stukje eenvoudiger maken. Online worden vraag en aanbod gebundeld. Je kunt binnen een paar minuten een eigen zoekprofiel maken en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. Vaak wordt de betaling ook geregeld door het platform. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Advies: lees ook eens alles door over Kantoor schoonmaak.

 • Helpling: Eenvoudig en transparant hulpen met elkaar vergelijken.
 • Homeworks: Persoonlijke zorg en 100% maatwerk.
 • Werksters.nl: Meer dan 13 duizend beschikbare poetshulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vaste schoonmaakster voor € 13,50 per uur.
 • Hulpen.nl: Gemakkelijk en snel vraag- en aanbod doorzoeken.
 • Hlprs: Eenvoudig helpers doorzoeken en vergelijken.
 • Hulpstudent.nl: Direct contact met elkaar op basis van jouw oproep in Gulpen-Wittem.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Heijenrath

Vind een betrouwbare schoonmaakster in jouw gemeente!

Toonaangevende schoonmaakbedrijven in Heijenrath

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf? In de tabel hieronder delen wij gegevens van schoonmaakspecialisten in Heijenrath, aangevuld met glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Daarbij kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Slenaken, Beutenaken, Reijmerstok en Ingber.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

Een schoonmaakster ondersteunt jou bij de meest voorkomende huishoudelijke klussen in jouw huishouden. In het gedeelte hieronder tref je de meest voorkomende schoonmaakwerkzaamheden die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Stoffen en stofzuigen.
 • Dweilen & vloerwisser toepassen.
 • Een hygiënische badkamer en keuken.
 • Ramen streeploos schoonmaken.
 • Het reinigen van de oven en magnetron.
 • Dekbedden luchten en wassen.
 • Het strijken van overhemden.
 • Dagelijkse kleren opruimen en wassen.
 • De garage opruimen.
 • Planten water geven.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Vind een poetshulp (plaatselijk) al beschikbaar vanaf €13,20 (uurtarief).

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een schoon kantoor stimuleert het werkplezier en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Verschillende bedrijven die in de buurt gevestigd zijn kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Heijenrath. Voorbeeld werkzaamheden zijn het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, het ledigen van prullenbakken en toiletten schoonmaken. Ook de meer heavy zaken zoals vensterbanken en ramen wassen, gevelonderhoud en gevelreiniging, zonnepanelen stof & vuilvrij maken het laten reinigen van de ventilatie of graffiti verwijdering zijn vaak mogelijk. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract waarin wordt geregeld dat er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De doorsnee kosten van kantoor schoonmaken liggen tussen de €24,50 en €35,00 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is voordeliger dan om eigen personeel dit te laten doen.
 • Reinigen van winkels, scholen, zorginstellingen en ziekenhuizen, productiebedrijven (Industriële reiniging), kantoren.
 • Ook voor het schoonhouden van elk VvE complex in de Provincie Limburg.
 • Kostprijs: tussen de €21,00 en €30,00 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: gevelreiniging, ventilatie reiniging, vloeronderhoud, zonnepanelen reiniging, tapijtreiniging, het reinigen van het trappenhuis.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Welke tarieven hanteren schoonmakers op uurbasis?

Een doorsnee schoonmaakhulp rekent gemiddeld gezien tussen de €13,50 tot wel €18,75 (uurtarief). Soms betaal je ook bemiddelingskosten. De kosten van schoonmaakmiddelen zijn voor eigen rekening.

Wat kan je verwachten van een poetser?

Vooraf bespreek je wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. In de regel zijn er standaard schoonmaakklusjes die afgewerkt worden: afstoffen, stofzuigen, keuken reinigen, ramen wassen, toiletten schoonmaken. Verder kan je afspraken maken over afwassen of de planten doen.

Voor hoeveel uur huur ik de huishoudelijke hulp in?

Drukke huishoudens in Heijenrath huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dit is voldoende tijd voor onder andere dweilen, afstoffen, stofzuigen, ramen lappen, keuken reinigen. Het precieze aantal uur dat nodig is hangt af van het aantal m2, samenstelling van jullie gezin en hoeveel ervaring de hulp heeft.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een interieurverzorger hanteert altijd minimaal het minimumloon en vakantiegeld (8%). Ook bij ziekte of vakantie dien je door te betalen. Vraag ook naar het document regeling dienstverlening aan huis. De witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. In bepaalde cases doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden voor een eenmalige schoonmaak in Heijenrath?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. Perfect als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij een verbouwing/renovatie. De volledige woning wordt opgeruimd, schoongemaakt en nagekeken zodat het huis weer helemaal fris is. De totale kosten liggen tussen de €275,00 tot €700,00.

Plaats een reactie