Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Beutenaken

Wil je een schoonmaakhulp in Beutenaken? Meer en meer gezinnen ontdekken het voordeel van een hulp in huis. Heerlijk thuiskomen in een schoon huis, altijd een gezonde woning, en je houdt meer tijd over voor leuke dingen. Wij helpen jou bij het zoeken naar een ervaren schoonmaker in Beutenaken! Op schoonmakerzoeken.nl verstrekken we concrete tips en aanbevelingen voor een geschikte huishoudelijke hulp. Daarnaast behandelen we bekende platforms waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Daarbij delen wij ook gegevens van lokale schoonmaakbedrijven.

Pluspunten van een schoonmaker in huis

 • Altijd een lekker schoon en opgeruimd huis.
 • Je creëert extra tijd voor familie en vrienden.
 • Nooit meer zelf de badkamer en keuken schoonmaken.
 • Minder onrust en stress dankzij een opgeruimde woning.
 • Al beschikbaar vanaf €12,80 p/uur.

schoonmaker-zoeken-beutenaken

Een schoonmaakster in Beutenaken inhuren

Heb je een drukke baan en houd je graag meer tijd over voor de belangrijke dingen in het leven? Een vakkundige schoonmaakster in Beutenaken inhuren is dan een uitstekend idee. Alleen, waar vind ik een hulp in huis? Aanrader: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. Meestal zijn er studenten of vrouwen die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Geen succes? Kijk dan eens op Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Verder zien wij steeds meer speciale platforms waar je een werkster kunt vinden. In onderstaande paragraaf vind je een handig stappenplan.

Een huishoudelijke hulp in Beutenaken vinden

 1. Vul je postcode in

  Check alle huishoudelijke hulpen door het invoeren van jouw postcode. Er worden dan meerdere werksters getoont die op kleine afstand van je woning.

 2. Waar en wanneer

  Geef aan hoe vaak je wenst dat de poetser aan de slag gaat. Meestal is het elke week of om de twee weken (soms 1x per maand). Vervolgens kies je het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en selecteer een datum voor de eerste keer.

 3. Schoonmaaksters vergelijken

  In het volgende scherm tonen ze huishoudelijke helpers die je kunt kiezen. Maak gebruik van de filters zoals kosten, bijzondere werkzaamheden zoals strijken of glazen wassen en beoordelingsscore.

 4. Rond de aanvraag af

  Selecteer enkele schoonmakers die passen bij jouw wensen. Wanneer jouw uitnodiging beantwoord wordt heb je jouw werkster gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De werkster zal bij je thuis komen op een moment dat in goed overleg wordt gekozen. Het is handig om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en af te spreken welke taken er allemaal gedaan worden. Geef een complete rondleiding door de woning en maak duidelijk wat jij belangrijk vindt. Je moet ook laten zien waar stofdoeken, de zeem, dweil, emmers en schoonmaakmiddelen liggen.

Schoonmaakhulp platforms

In contact komen met een ijverige schoonmaker gaat soms niet zo snel. Tegenwoordig zijn er gebruiksvriendelijke online zoekmachines die daarbij helpen. Op dit soort websites wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kunt binnen een paar minuten een zoekopdracht plaatsen en een selectie bekijken van diverse poetshulpen. In veel gevallen gaat ook de administratie via deze sites. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Bekijk ook direct meer info over: Homeworks.

 • Helpling: Eenvoudig en transparant hulpen met elkaar vergelijken.
 • Homeworks: Persoonlijke zorg en 100% maatwerk.
 • Werksters.nl: Gebruiksvriendelijke emailservice voor het vinden van de perfecte match.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Meer dan 260.000 huishoudelijke hulpen aangesloten.
 • Hulpen.nl: Ook hulp met de tuin, computer of andere klusjes.
 • Hlprs: Tevens ook Tuinhulp, Klushulp en Oppas mogelijk.
 • Care.com: Altijd de beste lokale hulpen uit jouw eigen buurt in Gulpen-Wittem.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Beutenaken

Vind een betrouwbare schoonmaakster in de gemeente!

Bekijk schoonmaakbedrijven in Beutenaken

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor een woning of bedrijfspand? In de tabel hieronder tref je namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Beutenaken, inclusief glazenwassers en overige schoonmaakservices. Daarbij kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Mechelen, Epen, Slenaken en Heijenrath.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

De hulp huur je in voor de meest gangbare huishoudelijke taken in jouw huishouden. In het overzicht hieronder bieden wij een overzicht met schoonmaakklusjes die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Afstoffen en stofzuigen van de vloer.
 • Het dweilen van de vloer.
 • Een hygiënische badkamer en keuken.
 • Binnen en buiten ramen doen.
 • Schoonmaken van de gootsteen.
 • Opmaken van de bedden.
 • De was strijken.
 • Wassen van kleding.
 • De terrasmeubels schoonmaken.
 • De kamerplanten water geven.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een vakkundige poetshulp uit de omgeving al mogelijk vanaf €13,10 per uur.

Schoonmakers voor bedrijven (kantoor)

Een schoon kantoor bevordert de productiviteit en maakt dat klanten ook een prettig gevoel hebben. Diverse dienstverleners in deze omgeving kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Beutenaken. Typische werkzaamheden zijn bureaus en tafels afnemen, stofzuigen en dweilen en het reinigen van het sanitair. Ook grote taken zoals vensterbanken en ramen wassen, de buitenboel reinigen (gevelreiniging), het schoonmaken van zonnepanelen, het ventilatiesysteem laten reinigen of dakreiniging kun je mogelijk uitbesteden. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract zodat bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De prijzen voor kantoor schoonmaak schommelen tussen de €24,00 en €32,50 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is voordeliger dan om eigen personeel dit te laten doen.
 • Interieurverzorging van scholen, horeca en hotels, kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Vaste schoonmaak voor uw VvE of appartementencomplex in de Provincie Limburg.
 • Kosten: tussen de €21,50 en €31,00 per uur.
 • Ook ingewikkelde klussen zijn mogelijk: gevelreiniging, vloeronderhoud, het reinigen van het trappenhuis, graffiti verwijderen, tapijtreiniging, zonnepanelen reiniging.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Hoe duur is een schoonmaker?

Een basis schoonmaakhulp rekent tussen de €13,30 tot zo’n €17,25 (uurtarief). Wanneer je iemand inhuurt via een platform dan zijn er ook bemiddelingskosten. Soms heb je ook nog maandelijkse kosten van een schoonmaak abonnement.

Welke huishoudelijke taken doet een poetser?

Aan het begin van de dag bespreek jij wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. In de praktijk zijn er een aantal huishoudelijke taken die gedaan worden: dweilen, toiletten schoonmaken, stofzuigen, ramen wassen, keuken reinigen. Tevens kun je ook extra dingen aanvragen zoals de meubels schoonmaken of de was doen.

Voor hoeveel uur huur ik de huishoudelijke hulp in?

Drukke huishoudens in Beutenaken kiezen voor 2 tot 3 uur per week hulp in huis. Dit is in de praktijk genoeg voor het uitvoeren van o.a. keuken reinigen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, het toilet schoonmaken. Het daadwerkelijke aantal benodigde uren wordt mede bepaald door het type woning, het aantal bewoners en wat je eventueel zelf nog wil doen.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een poetsvrouw hanteert altijd minimaal het minimumloon en vakantiegeld (8%). De hulp heeft ook recht op doorbetaling bij ziekte of vakantie. Voor meer informatie zie de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. In sommige gevallen betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Wat zijn de opties voor een eenmalige schoonmaak in Beutenaken?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Perfect voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij een verbouwing/renovatie. Het huis wordt helemaal ontsmet zodat het huis weer helemaal fris is. De eenmalige kosten bedragen tussen de €350,00 tot €600,00.

Plaats een reactie