Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Gulpen-Wittem

Ben je op zoek naar een ervaren schoonmaakhulp in Gulpen-Wittem? Meer en meer mensen ontdekken het voordeel van een hulp in huis. Altijd een super schone woning, ook de lastige huishoudelijke taken hoef je niet zelf te doen, en meer tijd voor familie en vrienden. Je wint hier veel advies bij het zoeken naar een ijverige schoonmaker in Gulpen-Wittem! Op ons portaal lees je praktische tips en informatie voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Tevens bieden we een aantal sites waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Je treft op deze pagina ook namen en adressen van betrouwbare schoonmaakbedrijven.

Het gemak van een schoonmaker in huis

 • Heerlijk thuiskomen in een opgeruimd en schoon huis.
 • Je houdt meer tijd over voor vrienden en familie.
 • Nooit meer zelf de badkamer en keuken schoonmaken.
 • Minder stressgevoelens.
 • Al beschikbaar vanaf €12,70 als uurtarief.

schoonmaker-zoeken-gulpen-wittem

Een schoonmaakster in Gulpen-Wittem zoeken

Houd je niet van schoonmaken en spendeer je graag wat meer tijd aan familie, vrienden en hobby’s? Een ijverige schoonmaakster in Gulpen-Wittem inhuren is dan zeker het overwegen waard. Echter, hoe kom ik aan een hulp in huis? Aanrader: vraag na in jouw eigen netwerk. Vaak zijn er mensen te vinden die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Je kunt ook een oproepje doen op Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Als laatste heb je steeds meer praktische platforms waar je een werkster kunt vinden. In het stukje hieronder laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Gulpen-Wittem zoeken

 1. Voer je adres in

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door het invoeren van jouw postcode. Je ziet dan alleen werksters met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Maak een keuze uit meerdere schoonmaakdagen

  Geef aan hoe vaak je wenst dat de poetser aan de slag gaat. Dit kan zijn eenmalig, wekelijks of iedere twee weken. Selecteer nu hoe lang de hulp moet komen en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Vergelijk werksters

  Bekijk snel meer info over huishoudelijke helpers die je kunt kiezen. Maak gebruik van de filters zoals prijs, ervaring, werkzaamheden en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Contact opnemen

  Je kunt een bericht sturen naar verschillende schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. Als jouw oproep passend is voor de werknemer heb je jouw werkster gevonden!

 5. Proefschoonmaak

  De werkster komt op locatie langs op een moment dat in goed overleg wordt gekozen. We raden aan om zelf ook zeker in huis te zijn en samen de werkzaamheden door te nemen. Leid hem/haar even rond door de woning en communiceer welke plekken extra aandacht nodig hebben. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen te vinden zijn.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

In contact komen met een goede schoonmaker is niet eenvoudig. Door middel van het internet kun je terecht op speciale online bemiddelaarsdiensten die je hierbij kunnen ondersteunen. Op dit soort websites komen vraag- en aanbod samen. Je kunt hier eenvoudig een zoekopdracht doorgeven en beschikbare helpers vinden. Doorgaans wordt ook de gehele betaling & administratie uit handen genomen. We sommen de populaire sites voor je op. Mogelijk vind je dit ook interessant: Voor bedrijven.

 • Helpling: Eenvoudig afspraken online beheren.
 • Homeworks: Niet commerciële vereniging met meer dan 1200 hulpen door heel Nederland.
 • Werksters.nl: Advertenties van hulpen in de buurt bekijken of zelf oproep plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Razendsnelle service met een enorm aanbod schoonmaaksters door heel NL.
 • Hulpen.nl: Hulp inschakelen voor allerlei soorten klussen.
 • Hlprs: Je eerste hulp bij een druk leven.
 • Nationalehulpgids.nl: Snelste manier om een lokale hulp te contacteren in Gulpen-Wittem.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Gulpen-Wittem

Vind een enthousiaste schoonmaakster in jouw regio!

Toonaangevende schoonmaakbedrijven in Gulpen-Wittem

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor binnen- en buitenshuis? In de tabel hieronder check je adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Gulpen-Wittem, aangevuld met glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Daarnaast kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Vaals, Valkenburg aan de Geul, Eijsden-Margraten en Meerssen.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

De poetser staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende klussen in en rondom huis. Bijgaand check je een opsomming met klusjes die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een doekje.
 • Een glad en schoon gedweild vloeroppervlak.
 • Afnemen van keuken en badkamer.
 • Ramen lappen.
 • Deuren en deurklinken afvegen.
 • Beddengoed wassen.
 • Kledingstukken strijken en opruimen.
 • Alle vuile kleding wassen en opruimen.
 • De vaatwasser schoonmaken.
 • Bloembakken water geven.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Vind een poetshulp in de buurt al voor €12,70 (uurloon).

Zakelijke (kantoor)-schoonmaak (bedrijfspanden)

Een schone werkplek (kantoor) bevordert de werksfeer en productiviteit en zorgt dat alles er representatief uitziet. Een groot aantal organisaties in de omgeving kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Gulpen-Wittem. Ze voeren werkzaamheden uit zoals bureaus en tafels afnemen, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en de toiletruimtes reinigen. Ook grote taken zoals de ramen schoonmaken, de buitenboel reinigen (gevelreiniging), de zonnepanelen laten reinigen onderhoud en schoonmaken van ventilatie of dakreiniging kunnen worden meegenomen. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in wat betekent dat bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De gemiddelde kosten van kantoor schoonmaken zijn geïndiceerd tussen de €25,00 en €34,50 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is kostentechnisch interessanter wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Reiniging van productiebedrijven (Industriële reiniging), winkels, zorginstellingen en ziekenhuizen, scholen, horeca en hotels.
 • Vaste schoonmaak voor uw VvE of appartementencomplex in de Provincie Limburg.
 • Prijs: tussen de €24,00 en €30,00 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: het reinigen van het trappenhuis, ventilatie reiniging, tapijtreiniging, graffiti verwijderen, zonnepanelen reiniging, vloeronderhoud.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Hoeveel rekent een schoonmaker per uur?

Een standaard schoonmaakhulp rekent tussen de €12,60 tot wel €17,00 (uurtarief). Houd ook rekening met (eenmalige) bemiddelingskosten. De schoonmaakmiddelen regel je zelf.

Wat kan jij de poetser allemaal laten doen?

Aan het begin van de dag bespreek jij wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. Vaak zijn er standaard klusjes die de hulp uitvoert: afstoffen, stofzuigen, dweilen, toiletten schoonmaken, keuken reinigen. Indien nodig kan je afspraken maken over verschonen van het beddengoed of de planten doen.

Hoe lang is een huishoudelijke hulp bezig?

De meeste woningen in Gulpen-Wittem huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dat is ruim voldoende voor onder andere ramen lappen, het toilet schoonmaken, dweilen, keuken reinigen, stofzuigen. Het meest optimale aantal uren hulp wordt berekend a.d.h.v. de grootte van het huis, de gezinssamenstelling en overige specifieke wensen.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een poetser ontvangt altijd het minimumloon met wettelijk vakantiegeld. Bij vakantie of ziekte betaal je een aantal weken door. Bekijk ook Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. De witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. Soms betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Wat zijn de opties voor een eenmalige schoonmaak in Gulpen-Wittem?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Dat is met name handig als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of bij een verhuizing. Je complete woning wordt helemaal ontsmet wat maakt dat de woning weer als nieuw aanvoelt. De totale kosten zijn afhankelijk van het type woning en liggen tussen de €325,00 tot €625,00.Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie