Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Vaals

Hulp nodig bij het vinden van een schoonmaakhulp in Vaals? Flink wat Nederlanders hebben een extra hulp in huis. Altijd thuiskomen in een schoon en opgeruimd huis, altijd een gezonde woning, en er blijft voor jou veel meer vrije tijd over. Op deze website vind je veel tips bij het zoeken naar een bedreven schoonmaker in Vaals! Op schoonmakerzoeken.nl verstrekken we nuttige tips en aanbevelingen voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Bovendien bespreken we enkele schoonmaakplatforms waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Daarbij delen wij ook gegevens van erkende schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Geen vieze plekken meer in huis.
 • Je kunt veel meer tijd spenderen aan belangrijke zaken.
 • Geen half werk, maar echt goede schoonmaak in huis.
 • Veel minder druk en stress in huis.
 • Al mogelijk vanaf €12,80 per uur.

schoonmaker-zoeken-vaals

Een schoonmaakster in Vaals vinden

Zit jouw hele week vaak volgepland en wil je jouw agenda vrij maken voor de dingen die er echt toe doen? Een ijverige schoonmaakster in Vaals inhuren is dan misschien wel iets voor jou. Alleen, waar vind ik een hulp in huis? Onze adviezen: vraag eens rond bij de mensen die je kent. Meestal zijn er studenten of vrouwen die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens Facebook of Marktplaats. Ten derde heb je steeds meer vraag- en aanbodsites waar je werksters kunt zoeken. In het volgende gedeelte lopen we dit stap-voor-stap door.

Een huishoudelijke hulp in Vaals zoeken

 1. Voer je adres in

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door het invoeren van jouw postcode. Er worden dan meerdere werksters getoont die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Waar en wanneer

  Geef aan hoe vaak je wenst dat de hulp komt werken. Populaire opties zijn 1x per week, 1x per 14 dagen of 1x per maand. Kies hierna hoe lang de hulp moet komen en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Helpers vergelijken

  Bekijk en vergelijk de gevonden huishoudelijke helpers. Filter op kosten, werkzaamheden en reviews.

 4. Contact opnemen

  Je kunt een verzoek versturen naar 1 of meerdere schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. Zodra jouw inschrijving passend is voor de werknemer heb jij een poetsvrouw gevonden!

 5. Kennismaking

  De poetsvrouw komt voor de eerste keer werken op het gekozen moment. We raden aan om op locatie te zijn en om uitleg te geven over de woning en spullen. Loop samen een rondje door het huis en maak duidelijk welke dingen wat extra tijd mag kosten. Laat ook zien waar stofdoeken, de zeem, dweil, emmers en schoonmaakmiddelen te vinden zijn.

Schoonmaakhulp platforms

Het zoekproces naar een professionele schoonmaker is niet heel eenvoudig. Tegenwoordig zijn er verschillende websites die jou helpen zoeken. Op deze sites worden vraag en aanbod gebundeld. Je kunt snel en soms gratis een profiel aanmaken en zoeken tussen de verschillende werksters. Vaak regelt het platform ook de betaling. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Advies: lees ook eens alles door over Schoonmaaktips.

 • Helpling: Eenvoudig online je afspraken beheren.
 • Homeworks: Helpt al sinds 1994 vele huishoudens in huis.
 • Werksters.nl: Snel, voordelig en gemakkelijk in contact komen met lokale hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: 87% heeft binnen 3 dagen een schoonmaakster.
 • Hulpen.nl: Hulp in huis voor verschillende doeleinden.
 • Hlprs: Gemiddelde afname 12 uur per maand / per klant.
 • Hulpstudent.nl: Handig platform voor het vinden van lokale hulp in Vaals.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Vaals

Vind een goede schoonmaakster in jouw wijk!

Professionele schoonmaakbedrijven in Vaals

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor een grote klus? In de tabel hieronder delen wij de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Vaals, maar ook van o.a. glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Als alternatief kan je specifiek kijken naar interieurverzorgers in Valkenburg aan de Geul, Beekdaelen, Gulpen-Wittem en Eijsden-Margraten.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

De werkster is er voor alle schoonmaakklusjes in de keuken, badkamer en rest van de woning. Bijgaand vind je enkele veel voorkomende taken die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Stofzuigen en een doekje over alle oppervlaktes.
 • Vloer dweilen en streeploos schoonmaken.
 • Grondig schoonmaken van keuken en badkamer.
 • Het schoonmaken van de ramen.
 • Deuren en deurposten afnemen.
 • Bed verschonen en opmaken.
 • Al het strijkwerk doen.
 • Dagelijkse kleren opruimen en wassen.
 • Waterkoker en koffiezetapparaat ontkalken.
 • De oprit en tuin aanvegen.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een eigen poetshulp in de buurt al voor €12,70 per uur.

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een fris en opgeruimd kantoor stimuleert het werkplezier en draagt bij aan een algehele professionele uitstraling. Diverse schoonmakers in de regio kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Vaals. Ze kunnen je ondersteunen bij bureaus schoonmaken, het legen van de vuilnisbakken en het sanitair schoonmaken. Ook meer incidentele klussen zoals ramen en vensters bijhouden, de buitenboel reinigen (gevelreiniging), het schoonhouden van zonnepanelen reiniging van ventilatie of het bladvrij maken van de dakgoten zijn vaak mogelijk. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden wat betekent dat op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De gemiddelde prijzen voor kantoor schoonmaak bedragen tussen de €20,50 en €31,00 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is doorgaans betaalbaarder dan wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Reinigen van scholen, horeca en hotels, productiebedrijven (Industriële reiniging), zorginstellingen en ziekenhuizen, winkels.
 • Het uitbesteden van de VvE schoonmaak in de Provincie Limburg.
 • Tarieven: tussen +/- €22,00 en €34,50 per uur.
 • Ook intensieve en lastige klussen zijn een optie: tapijtreiniging, gevelreiniging, het reinigen van het trappenhuis, vloeronderhoud, zonnepanelen reiniging, graffiti verwijderen.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Wat kost een schoonmaker per uur?

Een gemiddelde schoonmaakhulp rekent gemiddeld gezien tussen de €13,10 tot +/- €15,75 voor 1 uur werken. Houd ook rekening met (eenmalige) bemiddelingskosten. Sommige platforms werken daarbij met een vaste prijs per maand.

Wat zijn de taken van een poetser?

Vooraf bespreek je wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. Vaak zijn er standaard taken die hij/zij zal doen zoals: dweilen, keuken reinigen, afstoffen, ramen wassen, stofzuigen. Verder kun je ook extra dingen aanvragen zoals opruimen of de vuilnisemmers legen.

Hoe lang is een huishoudelijke hulp bezig?

Jonge gezinnen in Vaals kiezen voor 2 tot 3 uur per week hulp in huis. Dit is genoeg tijd voor het hele takenpakket van keuken reinigen, ramen lappen, afstoffen, stofzuigen, het toilet schoonmaken. Wat de ideale hoeveelheid uren is ligt ook aan de grootte van het huis, hoe netjes je bent, en welke taken je voor eigen rekening neemt.

Hoe werkt de betaling?

Een poetser zal altijd het minimumloon verdienen plus jaarlijks vakantiegeld. Ook bij ziekte of vakantie dien je door te betalen. Check ook de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. In sommige gevallen gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Zijn er bedrijven voor een eenmalige schoonmaak in Vaals?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Ideaal voor de grote voorjaarsschoonmaak, of bij een verbouwing/renovatie. Het huis wordt op een professionele manier gereinigd en ontsmet zodat het aanvoelt als nieuw. De totale kosten zijn per situatie verschillend maar komen uit tussen de €350,00 tot €575,00.Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie