Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Gellicum

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Gellicum? Steeds meer huishoudens huren een aantal uur per week een hulp in huis. Thuiskomen in een schoon huis, de vervelende klussen blijven niet liggen, en je houdt enkele uurtjes vrije tijd over. Je wint hier veel advies bij het vinden van een betrouwbare schoonmaker in Gellicum! Op onze schoonmaakwebsite delen wij nuttige tips en instructies voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Ook behandelen we bekende platforms waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Ook delen we namen en adressen van erkende schoonmaakbedrijven.

Het gemak van een schoonmaker in huis

 • Geen vieze plekken meer in huis.
 • Meer tijd voor je gezin, vrienden en hobby’s.
 • De vervelende huishoudelijke taken hoef je zelf niet meer te doen.
 • Ouderen kunnen langer zelfstandig thuis blijven wonen.
 • Nu al vanaf €13,10 per werkuur.

schoonmaker-zoeken-gellicum

Een schoonmaakster in Gellicum vinden

Houd je niet van schoonmaken en wil je graag meer tijd voor de dingen die er echt toe doen? Een ervaren schoonmaakster in Gellicum inhuren kan dan de oplossing zijn. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? Om te beginnen: vraag na in jouw eigen netwerk. In veel gevallen zijn er mensen te vinden die op die manier wat bijverdienen. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Afsluitend heb je steeds meer vraag- en aanbodsites waar je werksters kunt zoeken. In het volgende gedeelte nemen we je stap-voor-stap mee.

Een huishoudelijke hulp in Gellicum zoeken

 1. Selecteer je adres

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door het invoeren van jouw postcode. Je krijgt dan alleen werksters te zien die op kleine afstand van je woning.

 2. Frequentie, datum en tijd

  Als eerst kies je hoe vaak je wilt dat de poetsvrouw komt werken. Je kunt meestal kiezen uit 1x per week, 1x per 14 dagen of 1x per maand. Kies hierna het aantal uur per schoonmaakbeurt en kies de startdatum.

 3. Werksters vergelijken

  Bekijk en vergelijk de diverse huishoudelijke helpers. Sorteer op tarief, ervaring, werkzaamheden en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Offerteverzoek

  Je kunt een aanvraag doen bij verschillende schoonmakers die passen bij jouw wensen. Wanneer jouw aanmelding gehonoreerd wordt heb je jouw poetshulp gevonden!

 5. Kennismaking

  De poetshulp komt bij je thuis op een dag/tijd dat voor beide passend is. Het is verstandig om dan aanwezig te zijn en af te spreken welke taken er allemaal gedaan worden. Laat het huis zien en benoem wat voor jou van belang is. Het is ook van belang aan te geven waar zaken als allesreiniger en schoonmaakazijn klaarstaan.

Sites met aanbod schoonmaakhulpen

Het vinden van een bedreven schoonmaker is ingewikkeld. Je kunt natuurlijk gebruik maken van speciale applicaties die hiervoor specifiek service verlenen. Op deze portalen treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Je kunt binnen een paar minuten een profiel aanmaken en in contact komen met helpers in de regio. Vaak wordt de betaling ook geregeld door het platform. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Klik eventueel direct door naar: Kantoor schoonmaak.

 • Helpling: Actief in meer dan 50 grote steden in Nederland!
 • Homeworks: Vaste huishoudelijke hulp, altijd vervanging bij ziekte of vakantie.
 • Werksters.nl: Betrouwbaar met een niet goed geld terug garantie.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Er is een speciaal fonds voor schade aan persoonlijke bezittingen.
 • Hulpen.nl: Niet alles voor binnenshuis maar ook voor buitenshuis.
 • Hlprs: Een 8,5/10 sterren beoordeling van gebruikers.
 • Marktplaats.nl: Altijd de beste lokale hulpen uit jouw eigen buurt in West Betuwe.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Gellicum

Vind een ervaren schoonmaakster in jouw gemeente!

Zoek schoonmaakbedrijven in Gellicum

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor zakelijke of particuliere klussen? In de bijgaande tabel ontdek je namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Gellicum, met ook partijen als glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Eveneens kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Rumpt, Enspijk, Beesd en Rhenoy.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

De poetser huur je in voor de meest gangbare huishoudelijke taken in en rondom jouw woning. In het gedeelte hieronder delen wij een opsomming met klussen die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Stoffen en stofzuigen.
 • Ondergrond reinigen, dweilen en droog maken.
 • Een hygiënische badkamer en keuken.
 • Ramen zemen.
 • Het aanrecht afvegen.
 • De slaapkamers netjes maken.
 • De was strijken.
 • De was opvouwen.
 • De garage opruimen.
 • Harken en bladruimen in de tuin.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Een privé poetshulp (lokaal) al voor €12,50 per 60 minuten.

Zakelijke (kantoor)-schoonmaak (bedrijfspanden)

Een net en fris kantoor helpt bij de werksfeer en productiviteit en maakt dat klanten ook een prettig gevoel hebben. Verscheidene aanbieders in de regio staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Gellicum. Ze voeren werkzaamheden uit zoals het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, het legen van de vuilnisbakken en het schoonhouden van de toiletten. Ook intensieve taken zoals glazen wassen, buiten gevelreiniging, de zonnepanelen laten reinigen reiniging van ventilatie of de dakgoten schoonmaken behoren tot de opties. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in waardoor bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De doorsnee kosten van kantoor schoonmaken variëren tussen de €22,50 en €33,50 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is vaak financieel gunstiger dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Schoon houden van zorginstellingen en ziekenhuizen, productiebedrijven (Industriële reiniging), kantoren, winkels, horeca en hotels.
 • Ook voor het schoonhouden van elk VvE complex in de Provincie Gelderland.
 • Kosten: tussen plus minus €25,00 en €30,50 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: gevelreiniging, vloeronderhoud, tapijtreiniging, het reinigen van het trappenhuis, zonnepanelen reiniging, ventilatie reiniging.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Wat zijn de onkosten van een schoonmaker?

Een gemiddelde schoonmaakhulp vraagt tussen de €12,90 tot +/- €19,50 per uur. Soms betaal je ook bemiddelingskosten. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Welke werkzaamheden voert een poetser uit?

Bij de eerste afspraak bespreek je wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. In de basis zijn er normale werkzaamheden die uitgevoerd worden: afstoffen, ramen wassen, toiletten schoonmaken, dweilen, keuken reinigen. Daarbij kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals de meubels schoonmaken of de was doen.

Hoe vaak kan de huishoudelijke hulp komen?

De meeste gezinnen in Gellicum kiezen voor 2 tot 3 uur per week hulp in huis. Dat is genoeg tijd voor onder andere afstoffen, dweilen, keuken reinigen, het toilet schoonmaken, stofzuigen. Hoeveel je precies nodig hebt qua uren hangt af van de grootte van de woning, hoe netjes je bent, en overige specifieke wensen.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een werkster heeft recht om het minimumloon te ontvangen met daarbij het wettelijke vakantiegeld van 8%. Bij ziekte en vakantie dien je de hulp door de betalen. Voor alle voorwaarden zie Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. Een witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). In meer en meer situaties doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Wat zijn de opties voor een eenmalige schoonmaak in Gellicum?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Perfect plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of bij oplevering van een woning. De hele woning wordt van top tot teen gereinigd wat maakt dat de woning weer als nieuw aanvoelt. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt zijn per woning verschillend maar liggen tussen de €275,00 tot €700,00.

Plaats een reactie