Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Rumpt

Hulp nodig bij het vinden van een schoonmaakhulp in Rumpt? Steeds meer huishoudens nemen zo’n hulp in huis. Heerlijk thuiskomen in een schoon huis, de vervelende klusjes hoef je niet zelf te doen, en voor jou blijven er wat meer vrije uurtjes over. Wij helpen je graag op weg bij het vinden van een betrouwbare schoonmaker in Rumpt! Op deze pagina verstrekken we veel tips en aandachtspunten voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Bovendien bieden we bekende platforms waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Ook vind je hier adressen van goede schoonmaakbedrijven.

Vijf belangrijke voordelen van een schoonmaker in huis

 • Geen vieze plekken meer in huis.
 • Meer tijd voor je gezin, vrienden en hobby’s.
 • De vervelende huishoudelijke taken hoef je zelf niet meer te doen.
 • Ouderen kunnen langer zelfstandig thuis blijven wonen.
 • Al mogelijk vanaf €12,70 per uur.

schoonmaker-zoeken-rumpt

Een schoonmaakster in Rumpt gezocht

Maak je niet graag schoon en wil je jouw agenda vrij maken voor de belangrijke dingen in het leven? Een geschikte schoonmaakster in Rumpt inhuren kan dan de oplossing zijn. Hoe vind ik nu precies een hulp in huis? Ons advies: vraag eens rond bij de mensen die je kent. Meestal zijn er wel kennissen die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens een lokale Facebook groep. Daarnaast kan je gebruik maken van platforms waar je een werkster kunt vinden. In het stukje hieronder leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Een huishoudelijke hulp in Rumpt opzoeken

 1. Vul je postcode in

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door je postcode in te vullen. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden die hun werkgebied rondom jouw wijk hebben.

 2. Aantal schoonmaakdagen kiezen

  Als eerst kies je hoe vaak je wilt dat de poetsvrouw bij je thuis komt. Vaak is dit elke week, 2 weken of 4 weken. Daarna kies je het aantal uur per schoonmaakbeurt en een datum voor de eerste afspraak.

 3. Werksters vergelijken

  Je ziet nu meteen de getoonde huishoudelijke helpers. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als tarief, ervaring en reviews.

 4. Aanvraag indienen

  Je kunt een contactverzoek versturen naar verschillende schoonmakers die voldoen aan je gestelde criteria. Als jouw aanmelding goedgekeurd wordt heb jij een helper gevonden!

 5. Proefschoonmaak

  De hulp zal bij je thuis komen op het gekozen moment. Het is verstandig om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en samen de werkzaamheden door te nemen. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en wijs meteen aan wat jouw wensen en prioriteiten zijn. Laat ook zien waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen te vinden zijn.

Sites met aanbod schoonmaakhulpen

In contact komen met een ijverige schoonmaker is niet eenvoudig. Er bestaan nuttige portalen die je hierbij helpen. Hier kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kunt hier eenvoudig een zoekopdracht doorgeven en zoeken naar een hulp in de buurt. Doorgaans regelt het platform ook de betaling. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Klik eventueel direct door naar: Helpling.

 • Helpling: Een vaste hulp vanaf €14,75 per uur.
 • Homeworks: Sinds 1994 de motor van vele huishoudens in heel Nederland.
 • Werksters.nl: Gratis aanmelden en oproep plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Meer dan 260.000 huishoudelijke hulpen aangesloten.
 • Hulpen.nl: Hulp in huis voor verschillende doeleinden.
 • Hlprs: Kosten enkel €14,95 voor elke succesvolle match.
 • Marktplaats.nl: Snelle manier voor het vinden van een lokale hulp in West Betuwe.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Rumpt

Vind een professionele schoonmaakster in de buurt!

Lokale schoonmaakbedrijven in Rumpt

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf? In het onderstaande overzicht tref je adressen van schoonmaakspecialisten in Rumpt, inclusief glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Ook kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Enspijk, Deil, Gellicum en Beesd.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat maakt een schoonmaakster schoon?

Een schoonmaakster is er voor alle huishoudelijke taken in en rondom huis. In onderstaande paragraaf tref je een opsomming met werkzaamheden die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Afstoffen en stofzuigen van de vloer.
 • Vloer behandeling (dweilen).
 • Fornuis schoonmaken, wastafel en douche uitspoelen.
 • Schone ramen.
 • De kattenbak schoonmaken.
 • Beddengoed wassen.
 • Kleding strijken.
 • De was opvouwen.
 • De garage opruimen.
 • Buitenboel aanvegen.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een goede poetshulp uit de omgeving al mogelijk vanaf €13,40 per uur, inclusief alles.

Schoonmakers voor bedrijven (kantoor)

Een fris en opgeruimd kantoor zorgt voor het werkgenot en zorgt dat alles er representatief uitziet. Verschillende aanbieders in de regio kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Rumpt. Ze voeren werkzaamheden uit zoals bureaus schoonmaken, het leegmaken van prullenbakken en de wc’s schoonmaken plus verbruiksartikelen bijvullen. Ook grote taken zoals ramen zemen, gevelonderhoud en gevelreiniging, het schoonhouden van zonnepanelen ventilatiereiniging of vloeronderhoud zijn populaire klussen. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in waarin wordt geregeld dat bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De doorsnee tarieven van kantoor schoonmaak liggen tussen de €22,00 en €33,00 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is vaak financieel gunstiger om eigen personeel dit te laten doen.
 • Interieurverzorging van kantoren, scholen, horeca en hotels, productiebedrijven (Industriële reiniging), winkels.
 • Ook voor het schoonhouden van elk VvE complex in de Provincie Gelderland.
 • Tarieven: tussen de €21,50 en €34,50 per uur.
 • Ook voor meer incidentele klussen zoals: gevelreiniging, graffiti verwijderen, het reinigen van het trappenhuis, tapijtreiniging, zonnepanelen reiniging, vloeronderhoud.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Hoeveel moet ik betalen voor de schoonmaakster?

Een gewone schoonmaakhulp vraagt tussen de €13,50 tot +/- €20,00 voor 1 uur. Boek je via een platform? Dan zijn er soms bemiddelingskosten. Soms heb je ook nog maandelijkse kosten van een schoonmaak abonnement.

Welke werkzaamheden voert een poetser uit?

Vooraf bespreek je wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. Doorgaans zijn er standaard werkzaamheden die hij/zij zal doen zoals: afstoffen, stofzuigen, keuken reinigen, toiletten schoonmaken, ramen wassen. Verder kan je afspraken maken over opruimen of het doen van de was.

Hoe lang is een huishoudelijke hulp bezig?

Een groot deel van de huishoudens in Rumpt hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dit is voldoende tijd voor de wekelijks terugkerende taken als het toilet schoonmaken, stofzuigen, keuken reinigen, ramen lappen, dweilen. Hoeveel je precies nodig hebt qua uren wordt berekend a.d.h.v. het aantal m2, samenstelling van jullie gezin en de ervaring van de poetser.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een interieurverzorger maakt aanspraak op een minimumloon plus vakantiegeld (8%). Bij ziekte en vakantie dien je de hulp door de betalen. Zie ook de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. In meer en meer situaties doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Wat zijn de opties voor een eenmalige schoonmaak in Rumpt?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Dit speelt met name plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of bij een verhuizing. De volledige woning wordt opgeruimd, schoongemaakt en nagekeken zodat het aanvoelt als nieuw. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt liggen tussen de €250,00 tot €700,00.

Plaats een reactie