Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Beesd

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Beesd? Meer en meer gezinnen hebben behoefte aan extra hulp in huis. Je komt thuis in een schoon en net huis, de vervelende klussen blijven niet liggen, en voor jou blijven er wat meer vrije uurtjes over. Wij ondersteunen jou bij het vinden van een bedreven schoonmaker in Beesd! Op deze website delen wij nuttige tips en instructies over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Daarbij bespreken we enkele schoonmaakplatforms waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Daarbij delen wij ook namen en adressen van kleinschalige schoonmaakbedrijven.

Het gemak van een schoonmaker in huis

 • Je hoeft nooit meer na te denken of je woning wel schoon is.
 • Je hebt meer tijd voor de belangrijke zaken in het leven.
 • Geen rotklusjes meer uitvoeren.
 • Een opgeruimd huis betekent een opgeruimd hoofd.
 • Al beschikbaar vanaf €13,10 per 60 minuten.

schoonmaker-zoeken-beesd

Een schoonmaakster in Beesd zoeken

Heb je het erg druk en wil je tijd investeren in familie en vrienden? Een enthousiaste schoonmaakster in Beesd inhuren kan dan de ideale uitkomst zijn. De vraag is: waar vind ik een hulp in huis? Om te beginnen: vraag na in jouw eigen netwerk. In sommige situaties zijn er studenten of vrouwen die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Je kunt ook een oproepje doen op Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Ook heb je allerlei praktische platforms waar je werksters kunt zoeken. In het stukje hieronder nemen we je stap-voor-stap mee.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Beesd opzoeken

 1. Voer je adres in

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door het invullen van jouw postcode. Er worden dan meerdere werksters getoont met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Bepaal aantal werkdagen

  Selecteer de frequentie hoe vaak je wilt dat de huishoudelijke hulp aan de slag gaat. Vaak is dit 1x per week, 1x per 14 dagen of 1x per maand. Maak nu een keuze voor het aantal schoonmaakuren en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Vergelijk werksters

  In de volgende stap bekijk je de diverse huishoudelijke helpers. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als tarief, extra taken zoals een strijkservice en beoordelingen.

 4. Rond de aanvraag af

  Kies verschillende schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. Zodra jouw verzoek wederzijds passend is heb je jouw werkster gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De werkster zal bij je thuis komen op de overeengekomen datum. Het is verstandig om zelf ook zeker in huis te zijn en om verdere instructies te kunnen geven. Laat het huis zien en communiceer wat je precies verwacht. Laat ook zien waar zaken als allesreiniger en schoonmaakazijn te pakken zijn.

Platforms voor schoonmaakhulp

In contact komen met een betrouwbare schoonmaker is niet altijd gemakkelijk. Er bestaan praktische applicaties die hiervoor specifiek service verlenen. Op dergelijke platforms wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kan daar eenvoudig een zoekopdracht plaatsen en beschikbare helpers vinden. Vaak gaat de betaling via het platform. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Mogelijk vind je dit ook interessant: Ikzoekeenschoonmaakster.nl schoonmaakhulp.

 • Helpling: Een vaste hulp vanaf €14,75 per uur.
 • Homeworks: Helpt al sinds 1994 vele huishoudens in huis.
 • Werksters.nl: Kom razendsnel in contact met meer dan 14.000 huishoudelijke hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Het uurloon gaat volledig naar de schoonmaakster.
 • Hulpen.nl: Voor €9,95 p/maand onbeperkt oproepen plaatsen en reageren.
 • Hlprs: Maar liefst 27.000 actieve helpers in het netwerk.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Vind een betrouwbare hulp bij jou in de buurt in West Betuwe.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Beesd

Vind een geschikte schoonmaakster in jouw omgeving!

Lokale schoonmaakbedrijven in Beesd

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor een woning of bedrijfspand? In de tabel hieronder delen wij de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Beesd, aangevuld met glazenwassers en meer schoonmaakservices en dienstverleners. Daarbij kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Gellicum, Rumpt, Rhenoy en Acquoy.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

De werkster is er voor alle huishoudelijke klussen binnen- en buitenshuis. Bijgaand bekijk je een opsomming met schoonmaakwerkzaamheden die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Vloer stofzuigen en afstoffen.
 • Geen vieze plakkerige vloer meer (dweilen).
 • Schoonmaken en ontsmetten van badkamer en keuken.
 • Ramen streeploos schoonmaken.
 • Deuren en deurklinken afvegen.
 • Dekbedden luchten en wassen.
 • Het strijken van overhemden.
 • Opvouwen van de was.
 • Reinigen van de radiatoren.
 • Hand en spandiensten in de tuin.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een deskundige poetshulp (lokaal) al mogelijk vanaf €12,60 (uurloon).

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een schone werkplek (kantoor) stimuleert de werksfeer en productiviteit en zal zorgen voor een professioneel beeld van je organisatie. Allerlei dienstverleners in de omgeving bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Beesd. Ze voeren werkzaamheden uit zoals bureaus en tafels afnemen, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en de sanitaire voorzieningen onderhouden. Ook grote klussen zoals glasbewassing, gevelonderhoud buitenkant (gevelreiniging), zonnepanelen stof & vuilvrij maken het laten reinigen van de ventilatie of de dakgoten schoonmaken zijn populaire klussen. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm waardoor er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De vergoedingen voor kantoor schoonmaak vinden we terug tussen de €22,50 en €32,00 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is voordeliger dan dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Interieurverzorger van horeca en hotels, productiebedrijven (Industriële reiniging), kantoren, winkels, scholen.
 • Ook zeer geschikt voor de VVE-schoonmaak in de Provincie Gelderland.
 • Tarief: tussen ongeveer €20,50 en €32,00 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: tapijtreiniging, het reinigen van het trappenhuis, zonnepanelen reiniging, graffiti verwijderen, ventilatie reiniging, gevelreiniging.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Wat is de onkostenvergoeding van een schoonmaker?

Een normale schoonmaakhulp rekent tussen de €12,70 tot +/- €16,00 (uurtarief). Het kan zijn dat er nog bemiddelingskosten aan worden toegevoegd. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Wat kan jij de poetser allemaal laten doen?

Bij de eerste afspraak bespreek je wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. Doorgaans zijn er standaard klussen die gedaan worden: afstoffen, toiletten schoonmaken, ramen wassen, keuken reinigen, stofzuigen. In aanvulling hierop kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals schoonmaken van deuren, deurknoppen, trapleuning of het wassen van kleding.

Kan de huishoudelijke hulp op meerdere momenten komen?

Veel gezinnen en families in Beesd laten de hulp zo’n 3 uur per week in huis komen. Dat is ruim voldoende voor de meest voorkomende taken als keuken reinigen, ramen lappen, afstoffen, stofzuigen, het toilet schoonmaken. Wat de schoonmaakster aanraad qua uren wordt mede bepaald door het aantal vierkante meters, samenstelling van jullie gezin en welke taken je voor eigen rekening neemt.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een werkster ontvangt altijd het minimumloon met het wettelijke vakantiegeld van 8%. Ook heeft de hulp recht op maximaal 6 weken doorbetaling bij ziekte en vakantiedagen. Bekijk ook de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. In sommige gevallen loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Zijn er bedrijven voor een eenmalige schoonmaak in Beesd?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Een uitkomst plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of bij oplevering van een woning. De woning wordt van beneden tot boven gereinigd zodat het huis weer helemaal fris is. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt bedragen tussen de €350,00 tot €550,00.

Plaats een reactie