Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker West Betuwe

Wil je een schoonmaakhulp in West Betuwe? Meer en meer mensen kiezen voor extra hulp in huis. Thuiskomen in een schoon huis, ook de lastige huishoudelijke taken hoef je niet zelf te doen, en je houdt tijd over voor de belangrijke zaken. Je wint hier veel advies bij het zoeken naar een betrouwbare schoonmaker in West Betuwe! Op deze pagina verstrekken we volop tips en aanbevelingen voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Daarbij behandelen we populaire websites waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Je bekijkt hier ook contactdetails van kleinschalige schoonmaakbedrijven.

Pluspunten van een schoonmaker in huis

 • Na een werkdag thuiskomen in een net en schoon huis.
 • Houd tijd over voor hobby’s, vrienden en familie.
 • Geen rotklusjes meer uitvoeren.
 • Zowel voor de binnenkant als buitenkant van je woning.
 • Al vanaf €13,00 per uur.

schoonmaker-zoeken-west-betuwe

Een schoonmaakster in West Betuwe gezocht

Zit jouw hele week vaak volgepland en wil je jouw agenda vrij maken voor familie en vrienden? Een ervaren schoonmaakster in West Betuwe inhuren is dan zeker erg aan te bevelen. De vraag is: waar vind ik een hulp in huis? Ons advies: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. In veel gevallen zijn er dames die op die manier wat bijverdienen. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens Facebook of Marktplaats. Als laatste ontstaan er meer en meer handige platforms waar je lokale werksters kunt benaderen. In het bijgaande stukje nemen we je stap-voor-stap mee.

Huishoudelijke hulp in West Betuwe zoeken

 1. Geef adresgegevens in

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door het invullen van jouw postcode. Je krijgt dan alleen werksters te zien die dichtbij wonen.

 2. Frequentie, datum en tijd

  Kies de frequentie, de dag en het tijdstip dat je wil dat de werkster komt poetsen. Vaak is dit wekelijks, tweewekelijks of iedere 4 weken. Selecteer nu het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en selecteer een datum voor de eerste keer.

 3. Vergelijk schoonmaaksters

  In het volgende scherm tonen ze huishoudelijke helpers die je kunt kiezen. Je kunt filteren op prijs per uur, werkzaamheden en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Contactverzoek

  Je kunt een aanvraag doen bij meerdere schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Zodra jouw verzoek ingewilligd wordt heb je jouw nieuwe hulp gevonden!

 5. Kennismakingsgesprek

  De poetshulp komt bij je thuis op een moment dat in goed overleg wordt gekozen. Het is slim om thuis te blijven en om verdere instructies te kunnen geven. Laat alle kamers in het huis zien en wijs meteen aan wat voor jou van belang is. Laat ook zien waar jouw doekjes, stofzuiger en andere schoonmaakspullen klaarstaan.

Sites met aanbod schoonmaakhulpen

De zoektocht naar een ervaren schoonmaker kan complex zijn. Goed nieuws: er zijn praktische bemiddelaars die jou helpen zoeken. Op deze sites worden vraag en aanbod gebundeld. Je kunt hier eenvoudig een profiel maken en een selectie bekijken van diverse poetshulpen. In veel gevallen gaat ook de administratie via deze sites. We sommen de populaire sites voor je op. Bekijk ook direct meer info over: Homeworks schoonmaakhulp.

 • Helpling: Gebruiksvriendelijke online marktplaats voor het vinden van een hulp in huis.
 • Homeworks: Een beoordeling van 8,8/10 sterren!
 • Werksters.nl: Groots aanbod met vraag en aanbod van schoonmakers.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vaste schoonmaakster voor € 13,50 per uur.
 • Hulpen.nl: Hulp inschakelen voor allerlei soorten klussen.
 • Hlprs: Meer dan 27.000 actieve helpers door heel NL.
 • Care.com: Gebruiksvriendelijke marktplaats voor hulp in huis in West Betuwe.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht West Betuwe

Vind een professionele schoonmaakster in jouw wijk!

Zoek schoonmaakbedrijven in West Betuwe

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor horeca, hotels of kantoor? In het onderstaande overzicht bekijk je de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in West Betuwe, met ook partijen als glazenwassers en overige schoonmaakservices. Ook kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Gorinchem, Giessenlanden, Vijfheerenlanden en Culemborg.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat maakt een schoonmaakster schoon?

De werkster huur je in voor de meest gangbare werkzaamheden in jouw huishouden. Hieronder delen wij de meest gangbare schoonmaakwerkzaamheden die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een stofdoek.
 • Ondergrond reinigen, dweilen en droog maken.
 • Grondig schoonmaken van keuken en badkamer.
 • Het schoonmaken van de ramen.
 • Het aanrecht afvegen.
 • Verschonen van beddengoed.
 • Kleding strijken.
 • Dagelijkse kleren opruimen en wassen.
 • De vaatwasser schoonmaken.
 • De oprit en tuin aanvegen.

Huishoudelijke hulp inhuren

Vind een poetshulp in de buurt al mogelijk vanaf €12,60 per uur.

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een net en fris kantoor helpt bij gelukkige werknemers en draagt bij aan een algehele professionele uitstraling. Allerlei organisaties in de regio kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in West Betuwe. Voorbeeld werkzaamheden zijn het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, stofzuigen en dweilen en het sanitair schoonmaken. Ook de meer heavy zaken zoals vensterbanken en ramen wassen, muren, wanden en gevelreiniging, de zonnepanelen laten reinigen het ventilatiesysteem laten reinigen of vloeronderhoud behoren tot de opties. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in wat betekent dat er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De gemiddelde prijzen voor kantoor schoonmaak variëren tussen de €23,50 en €32,00 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is efficiënter dan dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Schoonmaakwerkzaamheden voor zorginstellingen en ziekenhuizen, scholen, kantoren, winkels, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Ook zeer geschikt voor de VVE-schoonmaak in de Provincie Gelderland.
 • Prijzen: tussen de €25,00 en €31,00 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: tapijtreiniging, ventilatie reiniging, gevelreiniging, graffiti verwijderen, zonnepanelen reiniging, het reinigen van het trappenhuis.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Hoe duur is een schoonmaker?

Een ervaren schoonmaakhulp kost gemiddeld genomen tussen de €13,00 tot +/- €19,50 per uur. Boek je via een platform? Dan zijn er soms bemiddelingskosten. De schoonmaakmiddelen regel je zelf.

Welke activiteiten kan de poetser uitvoeren?

Je maakt altijd afspraken over wat je precies verwacht van de schoonmaakster. In de basis zijn er normale schoonmaakwerkzaamheden die gedaan worden: afstoffen, ramen wassen, dweilen, keuken reinigen, stofzuigen. Daarnaast kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals opruimen of de was doen.

Hoeveel tijd heeft de huishoudelijke hulp nodig?

De meeste huishoudens in West Betuwe hebben zo’n 3 uur aan hulp per week nodig. Dat is genoeg tijd voor bijvoorbeeld stofzuigen, afstoffen, dweilen, ramen lappen, het toilet schoonmaken. Wat de ideale hoeveelheid uren is kan worden gecalculeerd door het aantal vierkante meters, jullie leefstijl en hoe snel de hulp werkt.

Hoe werkt de betaling?

Een werkster zal altijd het minimumloon verdienen plus 8% vakantiegeld. Zij hebben altijd recht op doorbetaling bij vakantie en ziekte. Zie ook de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. In meer en meer situaties betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden voor een eenmalige schoonmaak in West Betuwe?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Een uitkomst als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of wanneer je je huis wilt verkopen. Jouw woning wordt helemaal ontsmet zodat het aanvoelt als nieuw. De kosten hiervan zijn variabel en liggen tussen de €350,00 tot €650,00.Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie