Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Meteren

Op zoek naar een schoonmaakhulp in Meteren? Steeds meer Nederlanders maken gebruik van een hulp in huis. Je komt thuis in een schoon en net huis, ook de nare klusjes worden uit handen genomen, en er blijft voor jou veel meer vrije tijd over. Op deze website vind je veel tips bij het zoeken naar een ervaren schoonmaker in Meteren! Op onze schoonmaakwebsite vind je duidelijke tips en aanbevelingen voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Daarbij bespreken we populaire websites waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Je bekijkt hier ook contactgegevens van goede schoonmaakbedrijven.

5 voordelen van een schoonmaker in huis

 • Altijd het gevoel van een frisse en schone woning.
 • Je kunt veel meer tijd spenderen aan belangrijke zaken.
 • Nooit meer zelf de badkamer en keuken schoonmaken.
 • Zowel voor de binnenkant als buitenkant van je woning.
 • Nu al vanaf €12,50 per 60 minuten.

schoonmaker-zoeken-meteren

Een schoonmaakster in Meteren vinden

Heb je een druk leven en wil je jouw agenda vrij maken voor de belangrijke dingen in het leven? Een goede schoonmaakster in Meteren inhuren is dan misschien wel iets voor jou. Echter, hoe kom ik aan een hulp in huis? Onze suggesties: vraag eens rond in je eigen netwerk. Over het algemeen zijn er dames die een aantal uur per week schoonmaken. Of plaats een oproep op Facebook of Marktplaats. Afsluitend ontstaan er meer en meer online marktplaatsen waar je lokale werksters kunt benaderen. Hieronder vind je een handig stappenplan.

Eigen huishoudelijke hulp in Meteren zoeken

 1. Adres invoeren

  Check alle huishoudelijke hulpen door je adresgegevens in te voeren. Je ziet dan diverse werksters die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 2. Frequentie, datum en tijd

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de huishoudelijke hulp bij je thuis komt. Populaire opties zijn om de twee weken of wekelijks. Hierna kies je het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en selecteer de startdatum van de werker.

 3. Vergelijk schoonmaaksters

  Bekijk snel meer info over de geselecteerde huishoudelijke helpers. Maak gebruik van de filters zoals uurtarief, ervaring en beoordelingen.

 4. Aanvraag indienen

  Je kunt een verzoek versturen naar enkele schoonmakers die passen bij jouw wensen. Indien jouw inschrijving ingewilligd wordt heb jij een helper gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De poetshulp zal de eerste keer komen werken op de overeengekomen datum. We raden aan om op locatie te zijn en af te spreken welke taken er allemaal gedaan worden. Tip: loop samen een rondje door de woning en benoem wat jouw wensen en prioriteiten zijn. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen liggen.

Sites voor het vinden van schoonmaakhulpen

In contact komen met een ijverige schoonmaker is niet heel eenvoudig. Je kunt een beroep doen op nuttige online bemiddelaarsdiensten die hiervoor specifiek service verlenen. Online wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kunt hier eenvoudig een profiel maken en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. In veel gevallen wordt ook de gehele betaling & administratie uit handen genomen. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Tip: bekijk ook eens de pagina over Werksters.nl schoonmaakhulp.

 • Helpling: Beschikbaar in heel veel Nederlandse steden.
 • Homeworks: Persoonlijke zorg en 100% maatwerk.
 • Werksters.nl: Kom razendsnel in contact met meer dan 14.000 huishoudelijke hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Razendsnelle service met een enorm aanbod schoonmaaksters door heel NL.
 • Hulpen.nl: Eenvoudig filteren op plaats, leeftijd en werkzaamheden.
 • Hlprs: Slechts €14,95 servicekosten bij een succesvolle match.
 • Care.com: Voordelig een goede huishoudelijke hulp in West Betuwe.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Meteren

Vind een geschikte schoonmaakster in jouw gemeente!

Bekijk schoonmaakbedrijven in Meteren

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor horeca, hotels of kantoor? In het onderstaande overzicht check je bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Meteren, inclusief glazenwassers en meer schoonmaakservices en dienstverleners. Ook kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Tricht, Buurmalsen, Geldermalsen en Est.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

De hulp ondersteunt jou bij de meest voorkomende karweitjes in en rondom huis. In het gedeelte hieronder tref je een overzicht met werkzaamheden die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Stofzuigen en een doekje over alle oppervlaktes.
 • Vloer dweilen en streeploos schoonmaken.
 • Afnemen van keuken en badkamer.
 • Binnen en buiten ramen doen.
 • De kattenbak schoonmaken.
 • Bed verschonen en opmaken.
 • De was strijken.
 • De was wegwerken.
 • Kastdeuren in keuken en badkamer reinigen.
 • De kamerplanten water geven.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een privé poetshulp (lokaal) nu al vanaf €13,20 per 60 minuten.

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een schoon kantoor helpt bij fijne en veilige werkplekken en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Een groot aantal aanbieders in de omgeving zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Meteren. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals het afnemen van de bureaus, het ledigen van prullenbakken en het schoonhouden van de toiletten. Ook grote taken zoals glazen wassen, gevelreiniging aan de buitenzijde van het pand, zonnepanelen reinigen, het ventilatiesysteem laten reinigen of trappenhuis reinigen kunnen worden meegenomen. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden zodat er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De gemiddelde onkosten voor kantoor schoonmaak vinden we terug tussen de €23,50 en €31,00 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is vaak financieel gunstiger wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Schoonmaakwerkzaamheden voor horeca en hotels, kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen, productiebedrijven (Industriële reiniging), scholen.
 • Vaste schoonmaak voor uw VvE of appartementencomplex in de Provincie Gelderland.
 • Prijzen: tussen plus minus €25,00 en €32,00 per uur.
 • Ook voor meer incidentele klussen zoals: het reinigen van het trappenhuis, gevelreiniging, zonnepanelen reiniging, graffiti verwijderen, vloeronderhoud, ventilatie reiniging.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Hoe duur is een schoonmaker?

Een gewone schoonmaakhulp vraagt tussen de €13,20 tot €16,50 voor 1 uur werken. Houd ook rekening met (eenmalige) bemiddelingskosten. Soms heb je ook nog maandelijkse kosten van een schoonmaak abonnement.

Wat kan jij de poetser allemaal laten doen?

Bij de eerste afspraak bespreek je wat je precies verwacht van de schoonmaakster. In de praktijk zijn er een aantal taken die hij/zij zal doen zoals: keuken reinigen, afstoffen, stofzuigen, ramen wassen, toiletten schoonmaken. In aanvulling hierop kan je afspraken maken over koelkast schoonmaken of de tuin doen.

Kan de huishoudelijke hulp op meerdere momenten komen?

Drukke huishoudens in Meteren hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dat is genoeg tijd voor het hele takenpakket van het toilet schoonmaken, keuken reinigen, afstoffen, stofzuigen, dweilen. Het precieze aantal uur dat nodig is kan worden gecalculeerd door de grootte van het huis, het aantal bewoners en overige specifieke wensen.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een poetsvrouw heeft recht om het minimumloon te ontvangen met daarbij het wettelijke vakantiegeld van 8%. Bij ziekte en vakantie dien je de hulp door de betalen. Vraag ook naar de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. In aparte gevallen wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Wat zijn de mogelijkheden voor een eenmalige schoonmaak in Meteren?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. Een uitkomst voor de grote voorjaarsschoonmaak, of bij een verhuizing. De volledige woning wordt van top tot teen gereinigd zodat het aanvoelt als nieuw. De totale kosten zijn per situatie verschillend maar komen uit tussen de €225,00 tot €500,00.

Plaats een reactie