Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Buurmalsen

Op zoek naar een schoonmaakhulp in Buurmalsen? Steeds meer Nederlanders gaan voor wat extra hulp in huis. Thuiskomen in een schone en frisse woning, de vervelende klussen blijven niet liggen, en je houdt meer tijd over voor leuke dingen. Je wint hier veel advies bij het zoeken naar een betrouwbare schoonmaker in Buurmalsen! Op dit platform bekijk je veel tips en tricks over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Eveneens delen we diverse sites waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Je treft op deze pagina ook adressen van erkende schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Geen vieze plekken meer in huis.
 • Houd tijd over voor hobby’s, vrienden en familie.
 • Schoonmakers zijn professioneel en zorgen dat het echt schoon is.
 • Veel minder druk en stress in huis.
 • Al vanaf €13,30 p/uur.

schoonmaker-zoeken-buurmalsen

Een schoonmaakster in Buurmalsen vinden

Heb je een drukke baan en houd je graag wat tijd over voor hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een bedreven schoonmaakster in Buurmalsen inhuren is dan een uitstekend idee. De vraag is: waar vind ik een hulp in huis? Om te beginnen: gooi eens een balletje op in je eigen kring. Over het algemeen blijken er wel mensen te zijn die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Verder heb je allerlei platforms waar je in contact kunt komen met lokale werksters. In het gedeelte hieronder nemen we je stap-voor-stap mee.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Buurmalsen opzoeken

 1. Postcodecheck

  Check alle huishoudelijke hulpen door middel van de postcodecheck. Er worden dan meerdere werksters getoont die dichtbij wonen.

 2. Frequentie, datum en tijd

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de poetser bij je thuis komt. Populaire opties zijn om de twee weken of wekelijks. Hierna kies je hoe lang de hulp moet komen en selecteer de startdatum van de werker.

 3. Schoonmakers vergelijken

  Bekijk en vergelijk de diverse huishoudelijke helpers. Maak gebruik van de filters zoals prijs per uur, takenpakket en beoordelingen.

 4. Leg het eerste contact

  Je kunt een aanvraag doen bij enkele schoonmakers die passen bij jouw wensen. Zodra jouw inschrijving positief wordt ontvangen heb je jouw poetsvrouw gevonden!

 5. Kennismaking

  De werkster komt voor de eerste keer werken op datum en tijdstip zoals besproken. Het is slim om dan thuis te zijn en samen de werkzaamheden door te nemen. Geef een complete rondleiding door de woning en vertel wat je precies verwacht. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen liggen.

Platforms voor schoonmaakhulp

Het zoeken van een ervaren schoonmaker is niet altijd gemakkelijk. Gelukkig zijn er speciale online zoekmachines die daarbij helpen. Op dergelijke platforms wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kunt binnen een paar minuten een zoekopdracht doorgeven en zoeken naar een hulp in de buurt. Vaak gaat ook de administratie via deze sites. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Mogelijk vind je dit ook interessant: Kantoor schoonmaak.

 • Helpling: Gebruiksvriendelijke online marktplaats voor het vinden van een hulp in huis.
 • Homeworks: Goede huishoudelijke hulp én zorg.
 • Werksters.nl: De snelste manier om een schoonmaakster te vinden.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vervangende hulp bij ziekte of beëindiging van contract.
 • Hulpen.nl: Gemakkelijk filteren op werkzaamheden en beschikbaarheid.
 • Hlprs: Tevens ook Tuinhulp, Klushulp en Oppas mogelijk.
 • Care.com: Simpele en duidelijk site voor bemiddeling in de gemeente Buren.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Buurmalsen

Vind een professionele schoonmaakster in de gemeente!

Zoek schoonmaakbedrijven in Buurmalsen

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf? In de bijgaande tabel bekijk je adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Buurmalsen, aangevuld met glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Daarbij kan je specifiek kijken naar interieurverzorgers in Schelluinen, Spijk, Tricht en Meteren.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

De hulp helpt jou graag met allerlei klussen binnen- en buitenshuis. In onderstaande paragraaf bekijk je een lijst met huishoudelijke taken die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een stofdoek.
 • Dweilen & vloerwisser toepassen.
 • Fornuis schoonmaken, wastafel en douche uitspoelen.
 • Ramen zemen (binnenkant).
 • Het in- en uitpakken van de vaatwasser.
 • Beddengoed verschonen en opmaken.
 • Kleding strijken.
 • Kleren wassen.
 • Kastdeuren in keuken en badkamer reinigen.
 • Harken en bladruimen in de tuin.

Huishoudelijke hulp inhuren

Vind een poetshulp in de buurt al mogelijk vanaf €13,30 p/uur.

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een netjes bijgehouden kantoor stimuleert productieve werknemers en draagt bij aan een algehele professionele uitstraling. Meerdere dienstverleners in de regio kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Buurmalsen. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, het leegmaken van prullenbakken en het schoonhouden van de toiletten. Ook grote klussen zoals glasbewassing, gevelonderhoud buitenkant (gevelreiniging), zonnepanelen stof & vuilvrij maken het ventilatiesysteem laten reinigen of de dakgoten schoonmaken kun je mogelijk uitbesteden. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm zodat bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De gemiddelde prijzen voor kantoor schoonmaak bedragen tussen de €20,50 en €33,50 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is efficiënter dan dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Reiniging van winkels, scholen, productiebedrijven (Industriële reiniging), kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Vaste schoonmaak voor uw VvE of appartementencomplex in de Provincie Gelderland.
 • Kostprijs: tussen ongeveer €24,50 en €34,50 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: ventilatie reiniging, tapijtreiniging, het reinigen van het trappenhuis, zonnepanelen reiniging, graffiti verwijderen, gevelreiniging.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Wat kost een schoonmaker per uur?

Een doorsnee schoonmaakhulp kost tussen de €12,90 tot +/- €17,00 voor 1 uur. Wanneer je iemand inhuurt via een platform dan zijn er ook bemiddelingskosten. Soms heb je ook nog maandelijkse kosten van een schoonmaak abonnement.

Welke werkzaamheden voert een poetser uit?

Bij de eerste afspraak bespreek je welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. Meestal zijn er standaard taken die gedaan worden: afstoffen, stofzuigen, keuken reinigen, ramen wassen, toiletten schoonmaken. Tevens kan de hulp extra klussen oppakken zoals de meubels schoonmaken of de was doen.

Hoe lang is een huishoudelijke hulp bezig?

De meeste woningen in Buurmalsen laten de hulp zo’n 3 uur per week in huis komen. Dat is voldoende voor het uitvoeren van o.a. ramen lappen, keuken reinigen, afstoffen, stofzuigen, het toilet schoonmaken. Het daadwerkelijke aantal benodigde uren ligt aan het aantal ruimtes, samenstelling van jullie gezin en het werktempo.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een schoonmaak assistent zal altijd het minimumloon verdienen plus 8% vakantiegeld. Ook heeft de hulp recht op maximaal 6 weken doorbetaling bij ziekte en vakantiedagen. Voor meer informatie zie de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. In aparte gevallen betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Ik zoek iemand voor een eenmalige schoonmaak in Buurmalsen?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Een uitkomst voor de grote voorjaarsschoonmaak, of bij een verbouwing/renovatie. Het volledige huis wordt dan grondig gereinigd en ontsmet zodat jij weer een fris gevoel krijgt. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt liggen tussen de €200,00 tot €525,00.

Plaats een reactie