Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Tricht

Hulp nodig bij het vinden van een schoonmaakhulp in Tricht? Steeds meer Nederlanders gaan voor wat extra hulp in huis. Na een lange werkdag thuiskomen in een schoon huis, ook de vervelende klusjes worden gedaan en je houdt enkele uurtjes vrije tijd over. Wij bieden tips en tricks het zoeken naar een goede schoonmaker in Tricht! Op deze pagina ontdek je diverse tips en aandachtspunten voor een goede huishoudelijke hulp . Eveneens delen we bekende platforms waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Je treft op deze pagina ook adressen van lokale schoonmaakbedrijven.

Het gemak van een schoonmaker in huis

 • Heerlijk thuiskomen in een schoon huis.
 • Het bespaart je al snel 2 tot 5 uur per week.
 • Schoonmakers zijn professioneel en zorgen dat het echt schoon is.
 • Veel minder druk en stress in huis.
 • Al mogelijk vanaf €12,70 per uur.

schoonmaker-zoeken-tricht

Een schoonmaakster in Tricht zoeken

Heb je het erg druk en wil je meer focus op nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een vakkundige schoonmaakster in Tricht inhuren is dan misschien wel iets voor jou. Hoe kom ik in contact met een hulp in huis? Wat vaak goed werkt: vraag eens rond bij de mensen die je kent. In veel gevallen zijn er wel kennissen die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Of plaats een oproep op de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Daarnaast kan je gebruik maken van schoonmaakplatforms waar je in contact kunt komen met lokale werksters. In het stukje hieronder leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Een huishoudelijke hulp in Tricht vergelijken

 1. Voer je adres in

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door middel van de postcodecheck. Het platform toont dan enkel werksters die dichtbij wonen.

 2. Waar en wanneer

  Ten eerste bepaal je de frequentie hoe vaak je wil dat de hulp komt werken. Meestal is het om de twee weken of wekelijks. Maak nu een keuze voor het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en kies de startdatum.

 3. Helpers vergelijken

  Bekijk snel meer info over de beschikbare huishoudelijke helpers. Je kunt specifiek zoeken op prijs, extra taken zoals een strijkservice en beoordelingen.

 4. Offerteverzoek

  Je kunt een bericht sturen naar diverse schoonmakers die voldoen aan je gestelde criteria. Wanneer jouw inschrijving geaccepteerd wordt heb jij een nieuwe hulp gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De poetshulp komt op locatie langs op een dag/tijd dat voor beide passend is. Het is slim om dan thuis te zijn en om verdere instructies te kunnen geven. Geef een complete rondleiding door de woning en wijs meteen aan wat voor jouw de focus ruimtes zijn. Deel ook waar stofdoeken, de zeem, dweil, emmers en schoonmaakmiddelen klaarliggen.

Zoekmachines voor schoonmaakhulpen

Het zoekproces naar een ervaren schoonmaker is best lastig. Goed nieuws: er zijn diverse portalen die dit een stukje eenvoudiger maken. Op deze portalen kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kunt binnen een paar minuten een account registreren en in contact komen met helpers in de regio. In veel gevallen wordt ook de gehele betaling & administratie uit handen genomen. We sommen de populaire sites voor je op. Klik eventueel direct door naar: Ikzoekeenschoonmaakster.nl schoonmaakhulp.

 • Helpling: Behulpzame klantenservice via telefoon en online.
 • Homeworks: Altijd een vast contactpersoon voor 100% tevredenheid.
 • Werksters.nl: Bespaar op de bemiddelingskosten (slechts een kleine fee).
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Groot aanbod met ruim 250.000 aangesloten hulpen.
 • Hulpen.nl: Niet alleen schoonmaak, ook bijles, computerhulp en oppas.
 • Hlprs: Maar liefst 27.000 actieve helpers in het netwerk.
 • Care.com: Vind actieve helpers in de gemeente West Betuwe.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Tricht

Vind een ijverige schoonmaakster in jouw gemeente!

Regionale schoonmaakbedrijven in Tricht

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor een woning of bedrijfspand? In ons overzicht tonen wij namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Tricht, maar ook van o.a. glazenwassers en overige schoonmaakservices. Daarbij kan je specifiek kijken naar interieurverzorgers in Buurmalsen, Schelluinen, Meteren en Geldermalsen.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

De hulp ondersteunt jou bij de meest voorkomende werkzaamheden in en rondom jouw woning. In het volgende deel tref je een overzicht met schoonmaakklusjes die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een doekje.
 • Vloer behandeling (dweilen).
 • Schoonmaken en ontsmetten van badkamer en keuken.
 • Ramen schoonmaken.
 • Het reinigen van de oven en magnetron.
 • Bed verschonen en opmaken.
 • Opvouwen van de kleren.
 • De was opvouwen.
 • Schoonmaken van de koelkast.
 • Tuin onderhouden.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Vind een poetshulp (lokaal) al vanaf €13,40 als uurtarief.

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een netjes bijgehouden kantoor draagt bij aan gelukkige werknemers en draagt bij aan een algehele professionele uitstraling. Diverse dienstverleners in de gemeente staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Tricht. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals bureaus en stoelen schoonmaken, het legen van de vuilnisbakken en de toiletruimtes reinigen. Ook de tijdsintensieve onderdelen zoals ramen en vensters bijhouden, buiten gevelreiniging, zonnepanelen stof & vuilvrij maken ventilatiereiniging of dakreiniging zijn populaire klussen. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract zodat bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De gemiddelde prijzen voor kantoor schoonmaak bedragen tussen de €24,00 en €31,00 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is doorgaans betaalbaarder dan dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Reinigen van kantoren, productiebedrijven (Industriële reiniging), zorginstellingen en ziekenhuizen, scholen, horeca en hotels.
 • Ook handig voor Vereniging van Eigenaars (VvE) voor algemene ruimtes in de Provincie Gelderland.
 • Prijs: tussen gemiddeld €21,50 en €31,00 per uur.
 • Ook ingewikkelde klussen zijn mogelijk: gevelreiniging, vloeronderhoud, het reinigen van het trappenhuis, ventilatie reiniging, tapijtreiniging, zonnepanelen reiniging.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Wat zijn de onkosten van een schoonmaker?

Een ervaren schoonmaakhulp kost tussen de €13,30 tot wel €19,00 per gewerkt uur. Wanneer je iemand inhuurt via een platform dan zijn er ook bemiddelingskosten. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Wat zijn de taken van een poetser?

Bij de eerste afspraak bespreek je wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. Meestal zijn er standaard werkzaamheden die afgewerkt worden: afstoffen, stofzuigen, toiletten schoonmaken, ramen wassen, keuken reinigen. Indien nodig kun je ook extra dingen aanvragen zoals verschonen van het beddengoed of de vuilnisemmers legen.

Hoeveel uur heeft een huishoudelijke hulp nodig bij mij thuis?

Jonge gezinnen in Tricht hebben zo’n 3 uur aan hulp per week nodig. Dit is voldoende tijd voor het hele takenpakket van dweilen, afstoffen, het toilet schoonmaken, stofzuigen, ramen lappen. Hoeveel uur daadwerkelijk nodig is wordt berekend a.d.h.v. het aantal vierkante meters, jullie leefstijl en welke taken je voor eigen rekening neemt.

Hoe gaat de betaling?

Een schoonmaakhulp heeft recht op het minimumloon plus jaarlijks vakantiegeld. Ook heb je verplichtingen bij ziekte of vakantie. Zie ook Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. De witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. In meer en meer situaties loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Ik wil graag iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Tricht?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. Dat biedt een oplossing voor als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of bij oplevering van een woning. De volledige woning wordt op een professionele manier gereinigd en ontsmet wat je weer een soort van nieuwe woning geeft. De totale kosten zijn natuurlijk afhankelijk van de situatie, maar komen uit tussen de €300,00 tot €500,00.

Plaats een reactie