Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Geldermalsen

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Geldermalsen? Steeds meer gezinnen gaan voor wat extra hulp in huis. Thuiskomen in een schone en frisse woning, ook de nare klusjes worden uit handen genomen, en je houdt meer tijd over voor hobbys, vrienden en familie. Wij helpen jou bij het vinden van een geschikte schoonmaker in Geldermalsen! Op deze pagina lees je duidelijke tips en informatie voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Tevens vergelijken wij enkele schoonmaakplatforms waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Ook delen we gegevens zoals naam en adres van lokale schoonmaakbedrijven.

Het gemak van een schoonmaker in huis

 • Heerlijk thuiskomen in een schoon huis.
 • Meer vrije tijd voor leuke dingen.
 • Geen half werk, maar echt goede schoonmaak in huis.
 • Een opgeruimd huis betekent een opgeruimd hoofd.
 • Al voor €13,10 per uur.

schoonmaker-zoeken-geldermalsen

Een schoonmaakster in Geldermalsen gezocht

Heb je het erg druk en houd je graag meer tijd over voor hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een geschikte schoonmaakster in Geldermalsen inhuren kan dan de oplossing zijn. De vraag is: waar vind ik een hulp in huis? We hebben wat tips: gooi eens een balletje op in je eigen kring. In sommige situaties zijn er wel mensen die een aantal uur per week schoonmaken. Geen succes? Kijk dan eens op een lokale Facebook groep. Als laatste zijn er diverse platforms voor het vinden van een werkster. Hieronder laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Geldermalsen zoeken

 1. Selecteer je adres

  Check alle huishoudelijke hulpen door het invullen van jouw postcode. Je ziet dan diverse werksters in jouw eigen regio.

 2. Waar en wanneer

  Ten eerste bepaal je de frequentie hoe vaak je wil dat de poetshulp aan de slag gaat. Dit kan zijn om de twee weken of wekelijks. Daarna kies je het aantal schoonmaakuren en selecteer een datum voor de eerste keer.

 3. Schoonmakers vergelijken

  Bekijk snel meer info over de geselecteerde huishoudelijke helpers. Filter op kosten, bijzondere werkzaamheden zoals strijken of glazen wassen en beoordelingen.

 4. Verzoek versturen

  Selecteer verschillende schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. Zodra jouw inschrijving goedgekeurd wordt heb jij een werkster gevonden!

 5. Kennismakingsgesprek

  De poetsvrouw komt aan huis op de overeengekomen datum. We raden aan om thuis te blijven en af te spreken welke taken er allemaal gedaan worden. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en communiceer wat jij belangrijk vindt. Het is ook van belang aan te geven waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen te vinden zijn.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

Het zoekproces naar een enthousiaste schoonmaker is best lastig. Je kunt gebruik maken van nuttige Apps en websites die dit een stukje eenvoudiger maken. Hier wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Zonder heel veel moeite kun je daar een account registreren en een selectie bekijken van diverse poetshulpen. Meestal gaat ook de administratie via deze sites. We sommen de populaire sites voor je op. Andere relevante onderwerpen: Homeworks schoonmaakhulp.

 • Helpling: Gemiddelde beoordeling van 4,7/5 sterren!
 • Homeworks: Een betrouwbaar en klantgericht vast team met vaste hulpen.
 • Werksters.nl: Meer dan 13 duizend beschikbare poetshulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vervangende hulp bij ziekte of beëindiging van contract.
 • Hulpen.nl: Voor als je opzoek bent naar een flexibele of vaste kracht.
 • Hlprs: Een vaste helper, eenmalige servicekosten van €14,95.
 • Hulpstudent.nl: Altijd de beste lokale hulpen uit jouw eigen buurt in West Betuwe.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Geldermalsen

Vind een bedreven schoonmaakster in de buurt!

Lokale schoonmaakbedrijven in Geldermalsen

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? In de tabel hieronder ontdek je namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Geldermalsen, aangevuld met glazenwassers en meer schoonmaakservices. Ook kan je specifiek kijken naar interieurverzorgers in Meteren, Tricht, Est en Opijnen.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

De helper huur je in voor de meest gangbare huishoudelijke klussen in de keuken, badkamer en rest van de woning. In het overzicht hieronder bieden wij enkele veel voorkomende huishoudelijke taken die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Stoffen en stofzuigen.
 • Vloeren reinigen en dweilen.
 • Een hygiënische badkamer en keuken.
 • Binnen en buiten ramen doen.
 • Bank en stoelen stofvrij maken.
 • Opmaken van de bedden.
 • Opvouwen van de kleren.
 • De was wegwerken.
 • de ventilatieroosters schoonmaken.
 • Hand en spandiensten in de tuin.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een vakkundige poetshulp (lokaal) al voor €12,70 per gewerkt uur.

Zakelijke (kantoor)-schoonmaak (bedrijfspanden)

Een representatief schoon kantoor heeft effect op een fijne werksituatie en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Allerlei aanbieders die in dit gebied werkzaam zijn staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Geldermalsen. Ze kunnen je ondersteunen bij het stofvrij maken van bureaus en vensterbanken, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en toiletten schoonmaken. Ook intensievere activiteiten zoals ramen zemen, de buitenboel reinigen (gevelreiniging), het schoonmaken van zonnepanelen, het ventilatiesysteem laten reinigen of dakreiniging zijn populaire klussen. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract wat betekent dat er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De doorsnee vergoedingen voor kantoor schoonmaak vinden we terug tussen de €22,00 en €30,50 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is doorgaans betaalbaarder dan een in-house schoonmaakploeg.
 • Interieurverzorger van horeca en hotels, winkels, productiebedrijven (Industriële reiniging), zorginstellingen en ziekenhuizen, kantoren.
 • Een uitkomst voor reiniging van gemeenschappelijke ruimtes (VvE) in de Provincie Gelderland.
 • Kostprijs: tussen +/- €23,00 en €34,00 per uur.
 • Ook ingewikkelde klussen zijn mogelijk: het reinigen van het trappenhuis, ventilatie reiniging, tapijtreiniging, zonnepanelen reiniging, vloeronderhoud, gevelreiniging.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Wat zijn de onkosten van een schoonmaker?

Een basis schoonmaakhulp betaal je gemiddeld tussen de €13,30 tot zo’n €18,25 voor 1 uur. Het kan zijn dat er nog bemiddelingskosten aan worden toegevoegd. Soms betaal je ook een vaste prijs per maand voor een abonnement.

Wat zijn de werkzaamheden van een poetser?

Je bespreekt altijd vooraf welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. Meestal zijn er standaard werkzaamheden die hij/zij zal doen zoals: dweilen, ramen wassen, toiletten schoonmaken, keuken reinigen, stofzuigen. Verder kan jij ook nog wat extra klussen doorgeven zoals houten vloer in de was zetten of het wassen van kleding.

Hoeveel tijd heeft de huishoudelijke hulp nodig?

Veel gezinnen en families in Geldermalsen laten de hulp zo’n 3 uur per week in huis komen. Dat is voldoende voor het uitvoeren van o.a. ramen lappen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, keuken reinigen. Het exacte aantal uur per week ligt aan het aantal ruimtes, jullie leefstijl en de ervaring van de poetser.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een werkster zal altijd het minimumloon verdienen plus jaarlijks vakantiegeld. Ook heb je verplichtingen bij ziekte of vakantie. Vraag ook naar de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. In sommige gevallen betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Ik wil graag iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Geldermalsen?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Dat biedt een oplossing voor als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij een verhuizing. Het huis wordt helemaal ontsmet wat maakt dat de woning weer als nieuw aanvoelt. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt liggen tussen de €275,00 tot €525,00.

Plaats een reactie