Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Kockengen

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Kockengen? Meer en meer huishoudens nemen zo’n hulp in huis. Heerlijk thuiskomen in een schoon huis, geen rotklusjes meer en er blijft voor jou veel meer vrije tijd over. Op deze website vind je veel tips bij het zoeken naar een bedreven schoonmaker in Kockengen! Op deze website bieden we volop tips en informatie over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Eveneens delen we enkele landelijke sites waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Ook delen we gegevens zoals naam en adres van actieve schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Je hoeft nooit meer na te denken of je woning wel schoon is.
 • Je kunt veel meer tijd spenderen aan belangrijke zaken.
 • De vervelende huishoudelijke taken hoef je zelf niet meer te doen.
 • Voor ouderen: langer zelfstandig thuiswonen.
 • Al in te huren vanaf €12,50 (uurtarief).

schoonmaker-zoeken-kockengen

Een schoonmaakster in Kockengen zoeken

Heb je een drukke baan en wil je meer focus op de dingen die er echt toe doen? Een betrouwbare schoonmaakster in Kockengen inhuren is dan zeker het overwegen waard. De vraag is: waar vind ik een hulp in huis? Om te beginnen: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. Over het algemeen zijn er wel mensen die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Ook heb je steeds meer speciale platforms waar je in contact kunt komen met lokale werksters. Hieronder nemen we je stap-voor-stap mee.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Kockengen zoeken

 1. Geef adresgegevens in

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door eerst even jouw postcode in te voeren. Er worden dan meerdere werksters getoont die op kleine afstand van je woning.

 2. Frequentie, datum en tijd

  Kies hoe vaak je wilt dat de hulp komt werken. De keuze is vaak elke week, 2 weken of 4 weken. Bepaal nu het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Schoonmaaksters vergelijken

  In het volgende scherm tonen ze de getoonde huishoudelijke helpers. Maak gebruik van de filters zoals kosten, ervaring, werkzaamheden en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Aanvraag indienen

  Je kunt een bericht sturen naar een aantal schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. Zodra jouw aanvraag gehonoreerd wordt heb je jouw werkster gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De poetser zal bij je thuis komen op de overeengekomen datum. Het is verstandig om dan aanwezig te zijn en samen de werkzaamheden door te nemen. Geef een complete rondleiding door de woning en benoem wat voor jou van belang is. Deel ook waar jouw doekjes, stofzuiger en andere schoonmaakspullen te pakken zijn.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

De zoektocht naar een betrouwbare schoonmaker gaat soms niet zo snel. Je kunt gebruik maken van speciale online bemiddelaarsdiensten die je hierbij kunnen ondersteunen. Via internet wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kunt hier eenvoudig een profiel maken en zoeken naar een hulp in de buurt. Doorgaans wordt ook de gehele betaling & administratie uit handen genomen. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Mogelijk vind je dit ook interessant: Tips voor het schoonmaken.

 • Helpling: Snel, gebruiksvriendelijk en betaalbare helpers.
 • Homeworks: Betrouwbare hulp voor in huis en in de tuin.
 • Werksters.nl: Snel een match met een lokale schoonmaakster vinden.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Er is een speciaal fonds voor schade aan persoonlijke bezittingen.
 • Hulpen.nl: Gemakkelijk en snel vraag- en aanbod doorzoeken.
 • Hlprs: Slechts €14,95 servicekosten bij een succesvolle match.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Vind actieve helpers in de gemeente Stichtse Vecht.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Kockengen

Vind een enthousiaste schoonmaakster in de gemeente!

Erkende schoonmaakbedrijven in Kockengen

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor horeca, hotels of kantoor? In de bijgaande tabel tonen wij de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Kockengen, inclusief glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Als alternatief kun je zoeken naar interieurverzorgers in Nieuwersluis, Loenen aan de Vecht, Nieuwer Ter Aa en Breukeleveen.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

Een schoonmaakster huur je in voor de meest gangbare klussen in de keuken, badkamer en rest van de woning. Hieronder check je een lijst met werkzaamheden die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Alle oppervlaktes afnemen en stofzuigen.
 • Het dweilen van de vloer.
 • Grondig schoonmaken van keuken en badkamer.
 • Het schoonmaken van de ramen.
 • Het reinigen van de oven en magnetron.
 • Het schoonmaken van de slaapkamers.
 • Al het strijkwerk doen.
 • Wassen van kleding.
 • De terrasmeubels schoonmaken.
 • Planten binnen- en buiten water geven.

Huishoudelijke hulp inhuren

Vind een poetshulp (lokaal) al mogelijk vanaf €12,70 (uurloon).

Bedrijfspanden schoonmaken (kantoor)

Een netjes bijgehouden kantoor stimuleert een fijne werksituatie en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Diverse organisaties in de omgeving kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Kockengen. Typische werkzaamheden zijn het stofvrij maken van bureaus en vensterbanken, het leegmaken van prullenbakken en de toiletruimtes reinigen. Ook de arbeidsintensieve aspecten zoals vensterbanken en ramen wassen, muren, wanden en gevelreiniging, het schoonmaken van zonnepanelen, ventilatiereiniging of het bladvrij maken van de dakgoten kun je mogelijk uitbesteden. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden waarin wordt geregeld dat er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De tarieven van kantoor schoonmaak vinden we terug tussen de €21,00 en €33,50 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is vaak financieel gunstiger dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Reiniging van winkels, horeca en hotels, kantoren, scholen, zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Het schoonmaken van gemeenschappelijke ruimten van een VvE in de Provincie Utrecht.
 • Onkosten: tussen +/- €21,50 en €30,50 per uur.
 • Ook voor alle bijzondere werkzaamheden zoals: gevelreiniging, het reinigen van het trappenhuis, vloeronderhoud, zonnepanelen reiniging, graffiti verwijderen, tapijtreiniging.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Hoeveel moet ik betalen voor de schoonmaakster?

Een basis schoonmaakhulp vraagt tussen de €12,80 tot €18,00 voor 1 uur. De verhuurorganisatie kan eventueel nog bemiddelingskosten rekenen. Soms heb je ook nog maandelijkse kosten van een schoonmaak abonnement.

Wat zijn de taken van een poetser?

Voordat de werkdag begint bespreek jij welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. In de regel zijn er standaard werkzaamheden die opgepakt worden: keuken reinigen, toiletten schoonmaken, dweilen, stofzuigen, ramen wassen. In aanvulling hierop kun je ook extra dingen aanvragen zoals binnenkant van (keuken)kasten schoonmaken of de planten doen.

Hoe lang is een huishoudelijke hulp bezig?

Drukke huishoudens in Kockengen hebben zo’n 3 uur aan hulp per week nodig. Dat biedt voldoende ruimte voor het hele takenpakket van ramen lappen, afstoffen, keuken reinigen, dweilen, stofzuigen. Het precieze aantal uur dat nodig is wordt berekend a.d.h.v. de grootte van de woning, samenstelling van jullie gezin en hoeveel ervaring de hulp heeft.

Hoe werkt de betaling?

Een werkster zal altijd het minimumloon verdienen plus vakantiegeld (8%). Zij hebben altijd recht op doorbetaling bij vakantie en ziekte. Check ook Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. De witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. In meer en meer situaties betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Ik wil graag iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Kockengen?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. DIt komt van pas voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of wanneer je je huis wilt verkopen. Elke ruimte wordt van beneden tot boven gereinigd zodat het weer als nieuw voelt. De eenmalige kosten zijn variabel en liggen tussen de €325,00 tot €600,00.

Plaats een reactie