Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Bingelrade

Ben je op zoek naar een ervaren schoonmaakhulp in Bingelrade? Steeds meer huishoudens huren een aantal uur per week een hulp in huis. Thuiskomen in een schone en frisse woning, ook de lastige huishoudelijke taken hoef je niet zelf te doen, en veel meer vrije tijd. Wij ondersteunen jou bij het zoeken naar een betrouwbare schoonmaker in Bingelrade! Op schoonmakerzoeken.nl bekijk je concrete tips en instructies voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Daarbij vergelijken wij enkele landelijke sites waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Daarbij delen wij ook gegevens van lokale schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Na een werkdag thuiskomen in een net en schoon huis.
 • Het bespaart je al snel 2 tot 5 uur per week.
 • Nooit meer zelf de badkamer en keuken schoonmaken.
 • Je kunt met een gerust hart mensen uitnodigen.
 • Al in te huren vanaf €12,90 per werkuur.

schoonmaker-zoeken-bingelrade

Een schoonmaakster in Bingelrade inhuren

Maak je niet graag schoon en houd je graag wat tijd over voor de dingen die er echt toe doen? Een bedreven schoonmaakster in Bingelrade inhuren is dan misschien wel iets voor jou. Alleen, waar vind ik een hulp in huis? Onze tips: vraag eens rond bij de mensen die je kent. In veel gevallen zijn er wel kennissen die op die manier wat bijverdienen. Je kunt ook een oproepje doen op sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Verder zien wij steeds meer online marktplaatsen waar je een werkster kunt vinden. In het gedeelte hieronder nemen we je stap-voor-stap mee.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Bingelrade inhuren

 1. Vul je postcode in

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door middel van de postcodecheck. Je ziet dan diverse werksters die op kleine afstand van je woning.

 2. Waar en wanneer

  Kies hoe vaak je wilt dat de huishoudelijke hulp aan de slag gaat. De keuze is vaak elke week, 2 weken of 4 weken. Maak nu een keuze voor het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en kies een datum voor de eerste afspraak.

 3. Werksters vergelijken

  Hierna bekijk je direct de actieve huishoudelijke helpers. Er zijn filters zoals prijs per uur, ervaring, werkzaamheden en recensies.

 4. Rond de aanvraag af

  Je kunt een bericht sturen naar enkele schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. Als jouw verzoek beantwoord wordt heb jij een nieuwe hulp gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De poetsvrouw zal de eerste keer komen werken op de vooraf gekozen datum & tijd Het is slim om op locatie te zijn en om uitleg te geven over de woning en spullen. Laat alle kamers in het huis zien en aarzel niet om te vertellen wat voor jou van belang is. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen klaarliggen.

Sites met aanbod schoonmaakhulpen

In contact komen met een professionele schoonmaker is niet altijd gemakkelijk. Goed nieuws: er zijn speciale platforms die hiervoor specifiek service verlenen. Via internet kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kunt hier eenvoudig een account registreren en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. Doorgaans regelt het platform ook de betaling. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Bekijk ook direct meer info over: Werksters.nl schoonmaakhulp.

 • Helpling: Beschikbaar in heel veel Nederlandse steden.
 • Homeworks: 96% van de klanten beveelt HomeWorks aan!
 • Werksters.nl: Gratis aanmelden en oproep plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Meestal al binnen 3 dagen een hulp gevonden.
 • Hulpen.nl: Gemakkelijk en snel vraag- en aanbod doorzoeken.
 • Hlprs: Gemiddelde afname 12 uur per maand / per klant.
 • Nationalehulpgids.nl: Altijd de beste lokale hulpen uit jouw eigen buurt in Beekdaelen.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Bingelrade

Vind een ijverige schoonmaakster in jouw regio!

Zoek schoonmaakbedrijven in Bingelrade

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor zakelijke of particuliere klussen? In de bijgaande tabel tonen wij bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Bingelrade, met daarbij ook glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Daarnaast kan je specifiek kijken naar interieurverzorgers in Eygelshoven, Weurt, Jabeek en Schinveld.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

De werkster staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende klussen in en rondom jouw woning. In het volgende deel tref je enkele veel voorkomende schoonmaakwerkzaamheden die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Vloer stofzuigen en afstoffen.
 • Dweilen, afstoppen en drogen.
 • Afnemen van keuken en badkamer.
 • Ramen lappen.
 • Deuren en deurposten afnemen.
 • Bed verschonen en opmaken.
 • Kledingstukken strijken en opruimen.
 • Alle vuile kleding wassen en opruimen.
 • De garage opruimen.
 • Bloembakken water geven.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een eigen poetshulp in de buurt al mogelijk vanaf €13,20 p/uur.

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een net en fris kantoor draagt bij aan een efficiënte werksfeer en zal zorgen voor een professioneel beeld van je organisatie. Een groot aantal organisaties die in de buurt gevestigd zijn kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Bingelrade. Ze voeren werkzaamheden uit zoals het afnemen van de bureaus, het leegmaken van prullenbakken en het sanitair schoonmaken. Ook grote taken zoals ramen zemen, gevelreiniging, zonnepanelen reinigen, ventilatiereiniging of de dakgoten schoonmaken zijn populaire klussen. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract waardoor bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De gemiddelde tarieven van kantoor schoonmaak schommelen tussen de €23,50 en €30,00 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is vaak goedkoper dan dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Interieurverzorging van zorginstellingen en ziekenhuizen, winkels, productiebedrijven (Industriële reiniging), scholen, kantoren.
 • Ook voor het schoonhouden van elk VvE complex in de Provincie Limburg.
 • Kosten: tussen de €25,00 en €31,50 per uur.
 • Ook voor meer incidentele klussen zoals: graffiti verwijderen, gevelreiniging, het reinigen van het trappenhuis, ventilatie reiniging, zonnepanelen reiniging, tapijtreiniging.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Wat zijn de onkosten van een schoonmaker?

Een normale schoonmaakhulp rekent tussen de €12,70 tot €18,50 voor 1 uur. Daarbij worden misschien nog wel bemiddelingskosten in rekening gebracht. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Wat zijn de taken van een poetser?

Voordat de werkdag begint bespreek jij wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. In de basis zijn er normale klussen die afgewerkt worden: toiletten schoonmaken, dweilen, ramen wassen, keuken reinigen, stofzuigen. Daarnaast kan de hulp extra klussen oppakken zoals oven schoonmaken of de planten water geven.

Voor hoeveel uur huur ik de huishoudelijke hulp in?

De meeste huishoudens in Bingelrade kiezen voor 2 tot 3 uur per week hulp in huis. Dat is voldoende voor de wekelijks terugkerende taken als dweilen, afstoffen, keuken reinigen, ramen lappen, het toilet schoonmaken. Wat de ideale hoeveelheid uren is ligt aan de omvang van jouw huis, jullie leefstijl en de ervaring van de poetser.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een poetshulp ontvangt altijd het minimumloon met het wettelijke vakantiegeld van 8%. Zij hebben altijd recht op doorbetaling bij vakantie en ziekte. Check ook Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. In sommige gevallen betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Ik wil graag iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Bingelrade?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Perfect voor de grote voorjaarsschoonmaak, of bij een verbouwing/renovatie. Het complete huis wordt volledig gereinigd en ontsmet. wat maakt dat de woning weer als nieuw aanvoelt. De kosten hiervan zijn afhankelijk van het type woning en liggen tussen de €225,00 tot €550,00.

Plaats een reactie