Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Eygelshoven

Ben je op zoek naar een ervaren schoonmaakhulp in Eygelshoven? Meer en meer mensen hebben behoefte aan extra hulp in huis. Iedere dag thuiskomen in een schoon huis, ook de lastige huishoudelijke taken hoef je niet zelf te doen, en je houdt meer tijd over voor hobbys, vrienden en familie. Wij geven advies bij het vinden van een enthousiaste schoonmaker in Eygelshoven! Op onze schoonmaakwebsite delen wij diverse tips en aanbevelingen voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Daarbij delen we diverse sites waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Daarbij delen wij ook adresgegevens van lokale schoonmaakbedrijven.

Een schoonmaker in huis: de 5 grootste voordelen

 • Na een werkdag thuiskomen in een net en schoon huis.
 • Je houdt meer tijd over voor vrienden en familie.
 • Geen rotklusjes meer uitvoeren.
 • Voor ouderen: langer zelfstandig thuiswonen.
 • Al in te huren vanaf €12,80 p/uur.

schoonmaker-zoeken-eygelshoven

Een schoonmaakster in Eygelshoven inhuren

Heb je het erg druk en houd je graag wat tijd over voor familie, vrienden en hobby’s? Een goede schoonmaakster in Eygelshoven inhuren kan dan de oplossing zijn. Hoe vind ik nu precies een hulp in huis? Onze suggesties: vraag na in jouw eigen netwerk. Soms zijn er dames die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Daarnaast heb je allerlei speciale platforms voor het vinden van een werkster. In het gedeelte hieronder leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Huishoudelijke hulp in Eygelshoven vinden

 1. Voer je adres in

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door je adresgegevens in te voeren. Je krijgt dan alleen werksters te zien in jouw eigen regio.

 2. Kies het aantal service-uren

  Als eerst kies je hoe vaak je wilt dat de werkster bij je thuis komt. Bijvoorbeeld eenmalig, wekelijks of iedere twee weken. Vervolgens kies je het aantal uur per schoonmaakbeurt en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Schoonmaaksters vergelijken

  In de volgende stap bekijk je de diverse huishoudelijke helpers. Filter op prijs per uur, ervaring, werkzaamheden en reviews.

 4. Verzoek versturen

  Je kan een aanvraag indienen bij meerdere schoonmakers die passen bij jouw wensen. Wanneer jouw oproep gehonoreerd wordt heb jij een werkster gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De werkster komt bij je thuis op het gekozen moment. Het is goed om thuis te blijven en samen de werkzaamheden door te nemen. Loop samen een rondje door het huis en aarzel niet om te vertellen wat voor jouw de focus ruimtes zijn. Je moet ook laten zien waar zaken als allesreiniger en schoonmaakazijn klaarstaan.

Schoonmaakhulp platforms

Het vinden van een ervaren schoonmaker duurt soms langer dan je wil. Tegenwoordig zijn er speciale vraag- en aanbodsites die jou helpen zoeken. Op deze sites kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Je kunt daar in enkele muisklikken een zoekopdracht plaatsen en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. Dikwijls wordt de betaling ook geregeld door het platform. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Andere relevante onderwerpen: Ikzoekeenschoonmaakster.nl schoonmaakhulp.

 • Helpling: Ruim aanbod met flexibele hulpen voor thuis.
 • Homeworks: Service op maat, betrouwbaar en erg persoonlijk.
 • Werksters.nl: Advertenties van hulpen in de buurt bekijken of zelf oproep plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Altijd garantie op het geleverde schoonmaakwerk.
 • Hulpen.nl: Hulp in huis voor verschillende doeleinden.
 • Hlprs: Al meer dan 20.000 huishoudens geholpen.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Matching op basis van jouw wensen in Kerkrade.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Eygelshoven

Vind een vakkundige schoonmaakster in de buurt!

Zoek schoonmaakbedrijven in Eygelshoven

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor binnen- en buitenshuis? In de onderstaande tabel tonen wij adressen van schoonmaakspecialisten in Eygelshoven, je vind hier ook glazenwassers en meer schoonmaakservices en dienstverleners. Daarnaast kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Weurt, Groesbeek, Bingelrade en Jabeek.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

De poetser staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende huishoudelijke klussen in en rondom huis. In het volgende deel tref je de meest gangbare taken die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Stofzuigen en een doekje over alle oppervlaktes.
 • Vloer dweilen en streeploos schoonmaken.
 • Keuken en badkamer schoonmaken.
 • Ramen zemen (binnenkant).
 • Bank en stoelen stofvrij maken.
 • Slaapkamer opruimen.
 • De was strijken.
 • Alle vuile kleding wassen en opruimen.
 • De ventilatie reinigen.
 • Gras maaien.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een vakkundige poetshulp uit de regio al vanaf €13,30 per uur, inclusief alles.

Bedrijfsschoonmaak voor kantoren en instellingen

Een netjes bijgehouden kantoor heeft effect op de werksfeer en productiviteit en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Een groot aantal aanbieders in deze streek staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Eygelshoven. Ze dragen verantwoording voor bureaus en stoelen schoonmaken, vloeren stofzuigen en dweilen en het schoonhouden van de toiletten. Ook de arbeidsintensieve aspecten zoals glasbewassing, buiten gevelreiniging, de zonnepanelen laten reinigen het ventilatiesysteem laten reinigen of trappenhuis reinigen zijn vaak mogelijk. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in waarin wordt geregeld dat er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De doorsnee tarieven van kantoor schoonmaak liggen tussen de €22,50 en €31,00 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is doorgaans betaalbaarder dan wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Reinigen van scholen, productiebedrijven (Industriële reiniging), zorginstellingen en ziekenhuizen, horeca en hotels, kantoren.
 • Ook voor het schoonhouden van elk VvE complex in de Provincie Limburg.
 • Tarieven: tussen gemiddeld €23,00 en €31,00 per uur.
 • Ook ingewikkelde klussen zijn mogelijk: het reinigen van het trappenhuis, tapijtreiniging, ventilatie reiniging, gevelreiniging, vloeronderhoud, graffiti verwijderen.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Wat zijn de onkosten van een schoonmaker?

Een gewone schoonmaakhulp kost tussen de €13,20 tot wel €16,75 per uur. Daarbij komen soms nog bemiddelingskosten. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Welke activiteiten kan de poetser uitvoeren?

Je maakt altijd afspraken over wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. Vaak zijn er standaard huishoudelijke taken die opgepakt worden: keuken reinigen, toiletten schoonmaken, afstoffen, ramen wassen, dweilen. In aanvulling hierop kan jij ook nog wat extra klussen doorgeven zoals opruimen of rondom de woning vegen.

Hoeveel tijd heeft de huishoudelijke hulp nodig?

De meeste woningen in Eygelshoven huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dit is genoeg tijd voor het uitvoeren van o.a. dweilen, afstoffen, ramen lappen, keuken reinigen, het toilet schoonmaken. Het meest optimale aantal uren hulp hangt af van het aantal m2, de gezinssamenstelling en het werktempo.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een werkster zal altijd het minimumloon verdienen plus wettelijk vakantiegeld. Zij hebben altijd recht op doorbetaling bij vakantie en ziekte. Voor meer informatie zie de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. In meer en meer situaties betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Wat zijn de mogelijkheden voor een eenmalige schoonmaak in Eygelshoven?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. Een uitkomst plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of bij een verbouwing/renovatie. Het volledige huis wordt van top tot teen gereinigd wat je weer een soort van nieuwe woning geeft. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt zijn afhankelijk van het type woning en liggen tussen de €225,00 tot €700,00.

Plaats een reactie