Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Borssele

Ben je op zoek naar een ervaren schoonmaakhulp in Borssele? Meer en meer mensen kiezen voor extra hulp in huis. Altijd thuiskomen in een schoon en opgeruimd huis, ook de vervelende klusjes worden gedaan en je houdt meer tijd over voor leuke dingen. Wij bieden tips en tricks het vinden van een vakkundige schoonmaker in Borssele! Op schoonmakerzoeken.nl bekijk je nuttige tips en aandachtspunten voor een goede huishoudelijke hulp . Bovendien vergelijken wij enkele landelijke sites waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Ook vind je hier gegevens zoals naam en adres van regionale schoonmaakbedrijven.

Waarom een schoonmaker in huis?

 • Na een werkdag thuiskomen in een net en schoon huis.
 • Het bespaart je al snel 2 tot 5 uur per week.
 • Ook de vervelende klusjes worden voor je gedaan.
 • Voor ouderen: langer zelfstandig thuiswonen.
 • Al vanaf €12,70 per werkuur.

schoonmaker-zoeken-borssele

Een schoonmaakster in Borssele zoeken

Heb je een druk bestaan en wil je tijd investeren in familie en vrienden? Een geschikte schoonmaakster in Borssele inhuren is dan zeker het overwegen waard. De vraag is: waar vind ik een hulp in huis? Onze tips: vraag na in jouw eigen netwerk. Over het algemeen zijn er dames die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Ook heb je allerlei praktische platforms voor het vinden van een werkster. In het bijgaande stappenplan nemen we je stap-voor-stap mee.

Huishoudelijke hulp in Borssele opzoeken

 1. Selecteer je adres

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door je adresgegevens in te voeren. Je ziet dan alleen werksters die dichtbij wonen.

 2. Frequentie, datum en tijd

  Als eerst kies je hoe vaak je wilt dat de poetsvrouw komt poetsen. De keuze is vaak eenmalig, wekelijks of iedere twee weken. Selecteer nu het aantal uur per schoonmaakbeurt en een datum voor de eerste afspraak.

 3. Schoonmakers vergelijken

  In de volgende stap bekijk je de beschikbare huishoudelijke helpers. Je kunt filteren op uurtarief, speciale werkzaamheden en gemiddelde beoordeling.

 4. Verzoek versturen

  Je kunt een aanvraag doen bij diverse schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. Op het moment dat jouw oproep gehonoreerd wordt heb jij een poetshulp gevonden!

 5. Proefschoonmaak

  De werkster zal de eerste keer komen werken op datum en tijdstip zoals besproken. Het is verstandig om dan aanwezig te zijn en door te spreken wat er verwacht wordt. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en communiceer wat jouw wensen en prioriteiten zijn. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen te vinden zijn.

Schoonmaakhulp platforms

Het vergelijken van goede schoonmaker kan complex zijn. Tegenwoordig zijn er speciale online zoekmachines die je hierbij helpen. Hier kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Je kunt hier eenvoudig een profiel aanmaken en zoeken tussen de verschillende werksters. In veel gevallen gaat ook de administratie via deze sites. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Mogelijk vind je dit ook interessant: Homeworks.

 • Helpling: Vergelijk profielen op basis van beoordelingen.
 • Homeworks: Goede huishoudelijke hulp én zorg.
 • Werksters.nl: Een van de grootste vraag- en aanbodplatform voor schoonmakers.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Groot aanbod met ruim 250.000 aangesloten hulpen.
 • Hulpen.nl: Zowel mannelijke als vrouwelijke medewerkers in dienst.
 • Hlprs: In 4 stappen een geschikte hulp voor thuis boeken.
 • Nationalehulpgids.nl: Snelste manier om een lokale hulp te contacteren in Borsele.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Borssele

Vind een enthousiaste schoonmaakster in jouw omgeving!

Overzicht met schoonmaakbedrijven in Borssele

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? In de onderstaande tabel ontdek je de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Borssele, met ook partijen als glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Ook kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Nieuwdorp, Lewedorp, s-Heerenhoek en Heinkenszand.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

De poetser staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende schoonmaakklusjes in de keuken, badkamer en rest van de woning. Hieronder check je de meest voorkomende taken die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Alle oppervlaktes afnemen en stofzuigen.
 • Met de swiffer over de vloer.
 • Een hygiënische badkamer en keuken.
 • Ramen zemen (binnenkant).
 • De kattenbak schoonmaken.
 • Nachtkastjes en bed afstoffen.
 • De was strijken.
 • Wassen en drogen.
 • de ventilatieroosters schoonmaken.
 • Rondom het huis de boel netjes houden.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Een goede poetshulp uit de regio nu al vanaf €13,10 als uurtarief.

Zakelijke (kantoor)-schoonmaak (bedrijfspanden)

Een representatief schoon kantoor helpt bij gelukkige werknemers en draagt bij aan een algehele professionele uitstraling. Verschillende bedrijven die in de buurt gevestigd zijn kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Borssele. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, stofzuigen en dweilen en de sanitaire voorzieningen onderhouden. Ook intensieve taken zoals vensterbanken en ramen wassen, gevelreiniging, het schoonhouden van zonnepanelen ventilatiereiniging of graffiti verwijdering zijn populaire klussen. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract waarin wordt geregeld dat er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De gemiddelde kosten van kantoor schoonmaken zijn geïndiceerd tussen de €22,50 en €33,50 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is efficiënter dan een in-house schoonmaakploeg.
 • Reiniging van kantoren, productiebedrijven (Industriële reiniging), scholen, horeca en hotels, winkels.
 • Ook zeer geschikt voor de VVE-schoonmaak in de Provincie Zeeland.
 • Prijzen: tussen ongeveer €22,50 en €32,50 per uur.
 • Ook voor meer incidentele klussen zoals: tapijtreiniging, gevelreiniging, ventilatie reiniging, zonnepanelen reiniging, graffiti verwijderen, vloeronderhoud.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Hoeveel moet ik betalen voor de schoonmaakster?

Een normale schoonmaakhulp vraagt tussen de €13,50 tot +/- €15,25 voor 1 uur. De verhuurorganisatie kan eventueel nog bemiddelingskosten rekenen. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Welke werkzaamheden voert een poetser uit?

Bij de eerste afspraak bespreek je welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. Meestal zijn er standaard schoonmaakklusjes die opgepakt worden: ramen wassen, stofzuigen, keuken reinigen, toiletten schoonmaken, afstoffen. Daarnaast kan je afspraken maken over schoonmaken van deuren, deurknoppen, trapleuning of de stoep aanvegen.

Hoeveel uur heeft een huishoudelijke hulp nodig bij mij thuis?

Drukke huishoudens in Borssele laten de hulp zo’n 3 uur per week in huis komen. Dit is in de praktijk genoeg voor het hele takenpakket van het toilet schoonmaken, stofzuigen, ramen lappen, keuken reinigen, afstoffen. Wat de schoonmaakster aanraad qua uren ligt ook aan het aantal ruimtes, jouw leefstijl, en de ervaring van de poetser.

Hoe werkt de betaling?

Een schoonmaak assistent maakt aanspraak op een minimumloon plus 8% vakantiegeld. Bij ziekte en vakantie dien je de hulp door de betalen. Voor alle voorwaarden zie Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). In sommige gevallen betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Ik wil graag iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Borssele?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. Dat is met name handig als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of bij een verbouwing/renovatie. Het complete huis wordt van beneden tot boven gereinigd zodat het weer als nieuw voelt. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt liggen gemiddeld genomen tussen de €350,00 tot €575,00.

Plaats een reactie