Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Lewedorp

Wil je een schoonmaakhulp in Lewedorp? Steeds meer huishoudens nemen zo’n hulp in huis. Iedere dag thuiskomen in een schoon huis, altijd een gezonde woning, en er blijft voor jou veel meer vrije tijd over. Op deze website vind je veel tips bij het zoeken naar een goede schoonmaker in Lewedorp! Op ons portaal ontdek je nuttige tips en aandachtspunten over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Eveneens vergelijken wij bekende platforms waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Ook bieden wij gegevens van kleinschalige schoonmaakbedrijven.

Pluspunten van een schoonmaker in huis

 • Je hoeft nooit meer na te denken of je woning wel schoon is.
 • Het bespaart je al snel 2 tot 5 uur per week.
 • Nooit meer zelf de badkamer en keuken schoonmaken.
 • Je hoeft je niet meer te schamen voor je woning.
 • Al in te huren vanaf €13,40 per 60 minuten.

schoonmaker-zoeken-lewedorp

Een schoonmaakster in Lewedorp vinden

Zit jouw hele week vaak volgepland en houd je graag meer tijd over voor nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een enthousiaste schoonmaakster in Lewedorp inhuren is dan een uitstekend idee. Hoe vind ik nu precies een hulp in huis? Onze suggesties: vraag eens rond in je eigen netwerk. In sommige situaties zijn er wel mensen die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Geen reactie? Probeer dan eens Facebook of Marktplaats. Daarnaast kan je gebruik maken van vraag- en aanbodsites waar je werksters kunt zoeken. In het bijgaande stappenplan lopen we dit stap-voor-stap door.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Lewedorp inhuren

 1. Geef adresgegevens in

  Check alle huishoudelijke hulpen door je adresgegevens in te voeren. Het platform toont dan enkel werksters die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 2. Kies het aantal service-uren

  Ten eerste bepaal je de frequentie hoe vaak je wil dat de poetsvrouw komt poetsen. Meestal is het elke week of om de twee weken (soms 1x per maand). Daarna kies je het aantal uur van een poetsbeurt en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Schoonmakers vergelijken

  Vergelijk nu direct de getoonde huishoudelijke helpers. Je kunt filteren op kosten, werkzaamheden en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Contactverzoek

  Je kunt een aanvraag doen bij enkele schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. Zodra jouw inschrijving goedgekeurd wordt heb jij een nieuwe hulp gevonden!

 5. Kennismakingsgesprek

  De poetshulp zal bij je thuis komen op een moment dat in goed overleg wordt gekozen. Het is handig om dan thuis te zijn en direct even door te nemen wat voor jou belangrijk is. Tip: loop samen een rondje door de woning en vertel wat jouw wensen en prioriteiten zijn. Je moet ook laten zien waar alle schoonmaakmiddelen en benodigdheden te vinden zijn.

Sites voor het vinden van schoonmaakhulpen

Het vinden van een betrouwbare schoonmaker kan complex zijn. Je kunt gebruik maken van nuttige webapplicaties die dit een stukje eenvoudiger maken. Op deze sites kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Zonder heel veel moeite kun je daar een eigen zoekprofiel maken en in contact komen met helpers in de regio. In veel gevallen wordt de betaling ook geregeld door het platform. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Mogelijk vind je dit ook interessant: Ikzoekeenschoonmaakster.nl.

 • Helpling: Automatische betalingen via het platform.
 • Homeworks: 96% van de klanten beveelt HomeWorks aan!
 • Werksters.nl: Meer dan 13 duizend beschikbare poetshulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Met een gerust hart uitbesteden door de prima verzekering.
 • Hulpen.nl: Ook hulp met de tuin, computer of andere klusjes.
 • Hlprs: Je kiest zelf de helper die past bij jouw wensen.
 • Care.com: Vind een hulp voor jouw huishoudelijke taken in Borsele.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Lewedorp

Vind een enthousiaste schoonmaakster in de buurt!

Overzicht met schoonmaakbedrijven in Lewedorp

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf? In de bijgaande tabel check je gegevens van schoonmaakspecialisten in Lewedorp, inclusief glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Tevens kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in s-Heer Arendskerke, Wolphaartsdijk, Nieuwdorp en Borssele.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

De poetser is er voor alle schoonmaakklusjes in de keuken, badkamer en rest van de woning. Hieronder delen wij de meest voorkomende schoonmaakklusjes die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Alles afnemen met een stofdoek en stofzuigen.
 • Geen vieze plakkerige vloer meer (dweilen).
 • Fornuis schoonmaken, wastafel en douche uitspoelen.
 • Het schoonmaken van de ramen.
 • Het reinigen van de oven en magnetron.
 • Beddengoed wassen.
 • Het strijken van de kleding.
 • Kleren wassen.
 • Waterkoker en koffiezetapparaat ontkalken.
 • Planten binnen- en buiten water geven.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Een uitstekende poetshulp (lokaal) al beschikbaar vanaf €12,80 (uurtarief).

Zakelijke (kantoor)-schoonmaak (bedrijfspanden)

Een net en fris kantoor stimuleert het werkplezier en zal zorgen voor een professioneel beeld van je organisatie. Verschillende dienstverleners in de omgeving zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Lewedorp. Ze dragen verantwoording voor het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, de kantine/pantry schoonmaken en de sanitaire voorzieningen onderhouden. Ook intensieve taken zoals ramen en vensters bijhouden, gevelreiniging aan de buitenzijde van het pand, het schoonhouden van zonnepanelen onderhoud en schoonmaken van ventilatie of graffiti verwijdering kun je mogelijk uitbesteden. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden wat inhoudt dat bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De gemiddelde onkosten voor kantoor schoonmaak schommelen tussen de €22,50 en €35,00 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is vaak goedkoper dan dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Schoonmaakwerkzaamheden voor horeca en hotels, zorginstellingen en ziekenhuizen, scholen, kantoren, winkels.
 • Vaste schoonmaak voor uw VvE of appartementencomplex in de Provincie Zeeland.
 • Kostprijs: tussen gemiddeld €21,50 en €32,50 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: zonnepanelen reiniging, ventilatie reiniging, vloeronderhoud, graffiti verwijderen, gevelreiniging, tapijtreiniging.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Wat is de onkostenvergoeding van een schoonmaker?

Een doorsnee schoonmaakhulp rekent tussen de €13,10 tot zo’n €18,50 voor 1 uur werken. Boek je via een platform? Dan zijn er soms bemiddelingskosten. Soms betaal je ook een vaste prijs per maand voor een abonnement.

Wat kan je verwachten van een poetser?

Aan het begin van de dag bespreek jij wat je precies verwacht van de schoonmaakster. Doorgaans zijn er standaard taken die de hulp uitvoert: keuken reinigen, stofzuigen, dweilen, afstoffen, ramen wassen. In aanvulling hierop kan de hulp extra klussen oppakken zoals verschonen van het beddengoed of de was doen.

Hoeveel uur heeft een huishoudelijke hulp nodig bij mij thuis?

Veel gezinnen en families in Lewedorp kiezen voor 2 tot 3 uur per week hulp in huis. Dat is voldoende voor het hele takenpakket van keuken reinigen, het toilet schoonmaken, dweilen, ramen lappen, stofzuigen. Het precieze aantal uur dat nodig is wordt berekend a.d.h.v. de omvang van jouw huis, hoe netjes je bent, en de ervaring van de poetser.

Hoe werkt de betaling?

Een interieurverzorger zal altijd het minimumloon verdienen plus het wettelijke vakantiegeld van 8%. Ook heb je verplichtingen bij ziekte of vakantie. Voor meer informatie zie de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. In aparte gevallen gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden en kosten van eenmalige schoonmaak in Lewedorp?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. Ideaal als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij een verbouwing/renovatie. De woning wordt volledig gereinigd en ontsmet. zodat jij weer een fris gevoel krijgt. De kosten hiervan zijn variabel en liggen tussen de €200,00 tot €525,00.

Plaats een reactie