Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Nieuwdorp

Wil je gebruik maken van een schoonmaakhulp in Nieuwdorp? Meer en meer gezinnen hebben behoefte aan extra hulp in huis. Altijd een super schone woning, ook de nare klusjes worden uit handen genomen, en meer tijd voor familie en vrienden. Op deze website vind je veel tips bij het vinden van een professionele schoonmaker in Nieuwdorp! Op onze schoonmaakwebsite lees je veel tips en aandachtspunten voor een goede huishoudelijke hulp . Verder bespreken we enkele schoonmaakplatforms waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Ook bieden wij namen en adressen van goede schoonmaakbedrijven.

5 voordelen van een schoonmaker in huis

 • Altijd een lekker schoon en opgeruimd huis.
 • Meer tijd voor je gezin, vrienden en hobby’s.
 • Alle vuile klusjes uitgevoerd door een professional.
 • Zowel voor de binnenkant als buitenkant van je woning.
 • Al voor €13,40 per uur.

schoonmaker-zoeken-nieuwdorp

Een schoonmaakster in Nieuwdorp gezocht

Zit jouw hele week vaak volgepland en creëer je graag wat extra tijd voor hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een betrouwbare schoonmaakster in Nieuwdorp inhuren kan dan de oplossing zijn. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? Allereerst: vraag eens rond in je eigen netwerk. Over het algemeen zijn er wel mensen die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Je kunt ook een oproepje doen op de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Verder zijn er diverse speciale platforms voor het vinden van een werkster. In het bijgaande stappenplan leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Eigen huishoudelijke hulp in Nieuwdorp zoeken

 1. Geef contactgegevens in

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door je postcode in te vullen. Er worden dan meerdere werksters getoont die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 2. Aantal uren en dagen kiezen

  Selecteer de frequentie hoe vaak je wilt dat de poetshulp bij je thuis komt. Bijvoorbeeld wekelijks, tweewekelijks of iedere 4 weken. Kies hierna het aantal uur van een poetsbeurt en selecteer een datum voor de eerste keer.

 3. Schoonmaaksters vergelijken

  Hierna bekijk je direct de getoonde huishoudelijke helpers. Maak gebruik van de filters zoals tarief, takenpakket en beoordelingen.

 4. Leg het eerste contact

  Je kunt een aanvraag doen bij verschillende schoonmakers die passen bij jouw wensen. Wanneer jouw aanmelding wederzijds passend is heb je jouw helper gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De poetser zal de eerste keer komen werken op de overeengekomen datum. Het is slim om dan aanwezig te zijn en samen de werkzaamheden door te nemen. Laat het huis zien en aarzel niet om te vertellen wat voor jou van belang is. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar stofdoeken, de zeem, dweil, emmers en schoonmaakmiddelen klaarliggen.

Sites voor het vinden van schoonmaakhulpen

De zoektocht naar een betrouwbare schoonmaker gaat soms niet zo snel. Je kunt gebruik maken van praktische bemiddelaars die dit een stukje eenvoudiger maken. Op deze portalen wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kan daar eenvoudig een profiel maken en zoeken naar een hulp in de buurt. In veel gevallen gaat de betaling via het platform. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Tip: bekijk ook eens de pagina over Werksters.nl.

 • Helpling: Gebruiksvriendelijke online marktplaats voor het vinden van een hulp in huis.
 • Homeworks: Aan de hand van jouw wensen krijg je service op maat.
 • Werksters.nl: Kom razendsnel in contact met meer dan 14.000 huishoudelijke hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vaste prijzen, inclusief fonds bij schade door hulp.
 • Hulpen.nl: Gemakkelijk en snel vraag- en aanbod doorzoeken.
 • Hlprs: Je kiest zelf de helper die past bij jouw wensen.
 • Marktplaats.nl: Matching op basis van jouw persoonlijke wensen in Borsele.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Nieuwdorp

Vind een bedreven schoonmaakster in de buurt!

Adressen van schoonmaakbedrijven in Nieuwdorp

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor zakelijke of particuliere klussen? In het overzicht hieronder tonen wij adressen van schoonmaakspecialisten in Nieuwdorp, maar ook van o.a. glazenwassers en meer schoonmaakservices en dienstverleners. Tevens bieden we een overzicht met interieurverzorgers in Lewedorp, s-Heer Arendskerke, Borssele en s-Heerenhoek.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

Een schoonmaker is er voor alle huishoudelijke klussen in de keuken, badkamer en rest van de woning. In onderstaande paragraaf bieden wij een opsomming met taken die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Vloer stofzuigen en afstoffen.
 • Ondergrond reinigen, dweilen en droog maken.
 • De badkamer en keuken en beurt geven.
 • Het schoonmaken van de ramen.
 • Het legen van prullenbakken.
 • Nachtkastjes en bed afstoffen.
 • Kledingstukken strijken en opruimen.
 • Kleren wassen.
 • Waterkoker en koffiezetapparaat ontkalken.
 • Buitenboel aanvegen.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een vakkundige poetshulp (lokaal) al in te huren vanaf €13,00 (uurtarief).

Bedrijfsschoonmaak voor kantoren en instellingen

Een netjes bijgehouden kantoor helpt bij productieve werknemers en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Een groot aantal dienstverleners die in de buurt gevestigd zijn staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Nieuwdorp. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals bureaus en tafels afnemen, vloeren stofzuigen en dweilen en toiletten schoonmaken. Ook intensievere activiteiten zoals vensterbanken en ramen wassen, de buitenboel reinigen (gevelreiniging), zonnepanelen schoonmaken, het ventilatiesysteem laten reinigen of het bladvrij maken van de dakgoten kun je mogelijk uitbesteden. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden wat inhoudt dat bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De doorsnee onkosten voor kantoor schoonmaak liggen tussen de €21,50 en €33,50 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is vaak goedkoper dan wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Schoonmaak van scholen, productiebedrijven (Industriële reiniging), horeca en hotels, zorginstellingen en ziekenhuizen, kantoren.
 • Ook voor het schoonhouden van elk VvE complex in de Provincie Zeeland.
 • Kosten: tussen +/- €21,50 en €33,50 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: het reinigen van het trappenhuis, tapijtreiniging, ventilatie reiniging, gevelreiniging, graffiti verwijderen, vloeronderhoud.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Hoeveel moet ik betalen voor de schoonmaakster?

Een basis schoonmaakhulp kost tussen de €12,60 tot wel €18,75 voor 1 uur werken. Soms betaal je ook bemiddelingskosten. De kosten van schoonmaakmiddelen zijn voor eigen rekening.

Welke werkzaamheden voert een poetser uit?

Voordat de werkdag begint bespreek jij wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. In de regel zijn er standaard huishoudelijke taken die de hulp uitvoert: dweilen, ramen wassen, keuken reinigen, toiletten schoonmaken, stofzuigen. Indien nodig kan je afspraken maken over houten vloer in de was zetten of de planten water geven.

Hoeveel uur heeft een huishoudelijke hulp nodig bij mij thuis?

Een groot deel van de huishoudens in Nieuwdorp kiezen voor zo’n 3 uur aan poetshulp in huis. Dit is genoeg tijd voor de meest voorkomende taken als keuken reinigen, stofzuigen, afstoffen, het toilet schoonmaken, dweilen. Het meest optimale aantal uren hulp wordt mede bepaald door de grootte van het huis, samenstelling van jullie gezin en welke taken je voor eigen rekening neemt.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een poetsvrouw zal altijd het minimumloon verdienen plus het wettelijke vakantiegeld van 8%. Bij ziekte en vakantie dien je de hulp door de betalen. Check ook Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. Een witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. In sommige gevallen wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Wat zijn de mogelijkheden en kosten van eenmalige schoonmaak in Nieuwdorp?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. Perfect voor de grote voorjaarsschoonmaak, of als je je woning te koop zet. De woning wordt van top tot teen gereinigd zodat het huis weer helemaal fris is. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt zijn afhankelijk van het type woning en liggen tussen de €300,00 tot €700,00.

Plaats een reactie