Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker s-Heerenhoek

Behoefte aan een schoonmaakhulp in s-Heerenhoek? Veel jonge gezinnen en ouderen huren een aantal uur per week een hulp in huis. Altijd een super schone woning, de vervelende klussen blijven niet liggen, en er blijft voor jou veel meer vrije tijd over. Wij ondersteunen jou bij het vinden van een enthousiaste schoonmaker in s-Heerenhoek! Op deze website delen wij duidelijke tips en adviezen voor een geschikte huishoudelijke hulp. Bovendien bespreken we diverse sites waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Afsluitend bekijk je hier ook namen en adressen van kleinschalige schoonmaakbedrijven.

Een schoonmaker in huis: de 5 grootste voordelen

 • Altijd een lekker schoon en opgeruimd huis.
 • Je houdt meer tijd over voor vrienden en familie.
 • Nooit meer zelf de badkamer en keuken schoonmaken.
 • Veel minder druk en stress in huis.
 • Al mogelijk vanaf €12,50 per uur.

schoonmaker-zoeken-s-heerenhoek

Een schoonmaakster in s-Heerenhoek zoeken

Heb je een druk leven en wil je graag meer tijd voor de belangrijke dingen in het leven? Een ijverige schoonmaakster in s-Heerenhoek inhuren kan dan de oplossing zijn. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? Onze aanbevelingen: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. Meestal zijn er wel mensen die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Daarnaast zien wij steeds meer online marktplaatsen waar je werksters kunt zoeken. In het bijgaande stappenplan vind je een handig stappenplan.

Eigen huishoudelijke hulp in s-Heerenhoek opzoeken

 1. Geef contactgegevens in

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door eerst even jouw postcode in te voeren. Het platform toont dan enkel werksters die dichtbij wonen.

 2. Aantal schoonmaakdagen kiezen

  Als eerst kies je hoe vaak je wilt dat de poetsvrouw aan huis komt. Vaak is dit eenmalig, wekelijks of iedere twee weken. Daarna kies je hoe lang de hulp moet komen en kies een datum voor de eerste afspraak.

 3. Werksters vergelijken

  Vergelijk nu direct de beschikbare huishoudelijke helpers. Je kunt filteren op uurtarief, ervaring en recensies.

 4. Verzoek versturen

  Selecteer 1 of 2 schoonmakers die passen bij jouw wensen. Indien jouw oproep wederzijds passend is heb je jouw nieuwe hulp gevonden!

 5. Proefschoonmaak

  De poetshulp zal de eerste keer komen werken op de vooraf gekozen datum & tijd Het is handig om op locatie te zijn en om goed uit te leggen hoe en wat er verwacht wordt. Geef een complete rondleiding door de woning en wijs meteen aan wat voor jouw de focus ruimtes zijn. Het is ook van belang aan te geven waar jouw doekjes, stofzuiger en andere schoonmaakspullen klaarstaan.

Schoonmaakhulp platforms

In contact komen met een betrouwbare schoonmaker duurt soms langer dan je wil. Je kunt natuurlijk gebruik maken van nuttige platforms die jou helpen zoeken. Online worden vraag en aanbod gebundeld. Je kunt binnen een paar minuten een zoekopdracht doorgeven en beschikbare helpers vinden. Dikwijls gaat de betaling via het platform. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Klik eventueel direct door naar: Helpling.

 • Helpling: Snel, gebruiksvriendelijk en betaalbare helpers.
 • Homeworks: Verzekerde hulp, gegarandeerde tevredenheid.
 • Werksters.nl: Een van de grootste vraag- en aanbodplatform voor schoonmakers.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vervangende hulp bij ziekte of beëindiging van contract.
 • Hulpen.nl: Honderden hulpen bekijken of zelf oproep plaatsen.
 • Hlprs: Gemiddelde afname 12 uur per maand / per klant.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Snelste manier om een lokale hulp te contacteren in Borsele.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht s-Heerenhoek

Vind een enthousiaste schoonmaakster in jouw gemeente!

Toonaangevende schoonmaakbedrijven in s-Heerenhoek

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf? In de tabel hieronder vind je adressen van schoonmaakspecialisten in s-Heerenhoek, maar ook van o.a. glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Tevens kun je zoeken naar interieurverzorgers in Borssele, Nieuwdorp, Heinkenszand en s-Heer Abtskerke.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

De hulp helpt jou graag met allerlei karweitjes binnen- en buitenshuis. In onderstaande paragraaf vind je enkele veel voorkomende schoonmaakklusjes die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Vloer stofzuigen en afstoffen.
 • Het dweilen van de vloer.
 • Grondig schoonmaken van keuken en badkamer.
 • Ramen zemen.
 • Het reinigen van de oven en magnetron.
 • Slaapkamer opruimen.
 • Opvouwen van de kleren.
 • Opvouwen van de was.
 • De garage opruimen.
 • De kamerplanten water geven.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een deskundige poetshulp in de buurt al voor €12,70 (uurtarief).

Schoonmakers voor bedrijven (kantoor)

Een schone kantoorruimte heeft effect op de productiviteit en zorgt dat alles er representatief uitziet. Allerlei bedrijven die in dit gebied werkzaam zijn bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in s-Heerenhoek. Ze dragen verantwoording voor bureaus schoonmaken, stofzuigen en dweilen en de toiletruimtes reinigen. Ook meer incidentele klussen zoals ramen lappen, muren, wanden en gevelreiniging, zonnepanelen stof & vuilvrij maken onderhoud en schoonmaken van ventilatie of het bladvrij maken van de dakgoten zijn populaire klussen. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden zodat op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De gemiddelde onkosten voor kantoor schoonmaak bedragen tussen de €24,00 en €31,00 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is efficiënter dan dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Reiniging van kantoren, horeca en hotels, scholen, winkels, zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Vaste schoonmaak voor uw VvE of appartementencomplex in de Provincie Zeeland.
 • Tarief: tussen de €22,00 en €34,00 per uur.
 • Ook ingewikkelde klussen zijn mogelijk: ventilatie reiniging, tapijtreiniging, zonnepanelen reiniging, graffiti verwijderen, het reinigen van het trappenhuis, gevelreiniging.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Welke tarieven hanteren schoonmakers op uurbasis?

Een standaard schoonmaakhulp rekent gemiddeld gezien tussen de €12,80 tot €18,75 voor 1 uur. Daarbij komen soms nog bemiddelingskosten. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Wat zijn de taken van een poetser?

Voordat de werkdag begint bespreek jij wat je precies verwacht van de schoonmaakster. In de praktijk zijn er een aantal klussen die uitgevoerd worden: stofzuigen, afstoffen, ramen wassen, keuken reinigen, toiletten schoonmaken. Indien nodig kun je ook extra dingen aanvragen zoals houten vloer in de was zetten of de was doen en opvouwen.

Voor hoeveel uur huur ik de huishoudelijke hulp in?

De meeste gezinnen in s-Heerenhoek huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dit is in de praktijk genoeg voor belangrijke taken zoals keuken reinigen, stofzuigen, het toilet schoonmaken, ramen lappen, dweilen. Hoeveel uur daadwerkelijk nodig is ligt ook aan de grootte van de woning, de gezinssamenstelling en wat je eventueel zelf nog wil doen.

Hoe werkt de betaling?

Een poetser hanteert altijd minimaal het minimumloon en wettelijk vakantiegeld. Ook bij ziekte of vakantie dien je door te betalen. Vraag ook naar Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. De witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. In meer en meer situaties wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Wat kost een eenmalige schoonmaak in s-Heerenhoek?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. Dit speelt met name als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij een verbouwing/renovatie. De hele woning wordt helemaal ontsmet zodat het weer als nieuw voelt. De kosten hiervan zijn afhankelijk van het type woning en liggen tussen de €300,00 tot €575,00.

Plaats een reactie