Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker s-Heer Abtskerke

Behoefte aan een schoonmaakhulp in s-Heer Abtskerke? Meer en meer Nederlanders nemen zo’n hulp in huis. Iedere dag thuiskomen in een schoon huis, minder stress, en er blijft voor jou veel meer vrije tijd over. Je wint hier veel advies bij het zoeken naar een bedreven schoonmaker in s-Heer Abtskerke! Op dit platform delen wij diverse tips en aanbevelingen voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Verder bekijk je hier enkele schoonmaakplatforms waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Als laatste vind je ook adresgegevens van plaatselijke schoonmaakbedrijven.

Pluspunten van een schoonmaker in huis

 • Heerlijk thuiskomen in een opgeruimd en schoon huis.
 • Je houd tijd over voor de zaken die er echt toe doen.
 • Geen half werk, maar echt goede schoonmaak in huis.
 • Je hoeft je niet meer te schamen voor je woning.
 • Nu al vanaf €13,50 per 60 minuten.

schoonmaker-zoeken-s-heer-abtskerke

Een schoonmaakster in s-Heer Abtskerke vinden

Zit jouw hele week vaak volgepland en spendeer je graag wat meer tijd aan familie, vrienden en hobby’s? Een bedreven schoonmaakster in s-Heer Abtskerke inhuren is dan zeker het overwegen waard. Echter, hoe kom ik aan een hulp in huis? Aanrader: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. Vaak zijn er studenten of vrouwen die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Daarnaast ontstaan er meer en meer vraag- en aanbodsites waar je in contact kunt komen met lokale werksters. In het stukje hieronder laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Eigen huishoudelijke hulp in s-Heer Abtskerke zoeken

 1. Selecteer je adres

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door je adresgegevens in te voeren. Je krijgt dan alleen werksters te zien die hun werkgebied rondom jouw wijk hebben.

 2. Bepaal aantal werkdagen

  Als eerst kies je hoe vaak je wilt dat de poetsvrouw bij je thuis komt. Populaire opties zijn om de twee weken of wekelijks. Vervolgens kies je het aantal uur per schoonmaakbeurt en selecteer een datum voor de eerste keer.

 3. Hulpen vergelijken

  In de volgende stap bekijk je de diverse huishoudelijke helpers. Je kunt filteren op tarief, werkzaamheden en beoordelingsscore.

 4. Contactverzoek

  Je kan een aanvraag indienen bij 1 of meerdere schoonmakers die voldoen aan je gestelde criteria. Zodra jouw aanvraag ingewilligd wordt heb je jouw werkster gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De poetsvrouw komt bij je thuis op de vooraf gekozen datum & tijd Het is handig om zelf ook zeker in huis te zijn en om verdere instructies te kunnen geven. Leid hem/haar even rond door de woning en geef aan welke dingen wat extra tijd mag kosten. Je moet ook laten zien waar stofdoeken, de zeem, dweil, emmers en schoonmaakmiddelen klaarliggen.

Sites voor het vinden van schoonmaakhulpen

In contact komen met een ervaren schoonmaker gaat soms niet zo snel. Tegenwoordig zijn er nuttige online zoekmachines die jou helpen zoeken. Op deze portalen worden vraag en aanbod gebundeld. Je kunt daar in enkele muisklikken een profiel maken en een selectie bekijken van diverse poetshulpen. Meestal gaat de betaling via het platform. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Andere relevante onderwerpen: Ikzoekeenschoonmaakster.nl schoonmaakhulp.

 • Helpling: Eenvoudig online je afspraken beheren.
 • Homeworks: Betrouwbare hulp voor in huis en in de tuin.
 • Werksters.nl: De snelste manier om een schoonmaakster te vinden.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: 87% heeft binnen 3 dagen een schoonmaakster.
 • Hulpen.nl: Zowel mannelijke als vrouwelijke medewerkers in dienst.
 • Hlprs: Een vaste helper, eenmalige servicekosten van €14,95.
 • Marktplaats.nl: Matching op basis van jouw wensen in Borsele.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht s-Heer Abtskerke

Vind een geschikte schoonmaakster in jouw omgeving!

Professionele schoonmaakbedrijven in s-Heer Abtskerke

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor horeca, hotels of kantoor? Hieronder tonen wij bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in s-Heer Abtskerke, met ook partijen als glazenwassers en meer schoonmaakservices. Daarnaast kan jij ook een overzicht vinden van interieurverzorgers in Heinkenszand, s-Heerenhoek, Nisse en Ovezande.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

De poetser huur je in voor de meest gangbare huishoudelijke klussen in jouw huishouden. Bijgaand tref je de meest gangbare schoonmaakklusjes die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Alle oppervlaktes afnemen en stofzuigen.
 • Dweilen & vloerwisser toepassen.
 • De badkamer en keuken en beurt geven.
 • Glazenwassen.
 • De vuilnis buiten zetten.
 • Bed verschonen en opmaken.
 • Opvouwen van de kleren.
 • Kleding wassen en uithangen.
 • De ventilatie reinigen.
 • Planten binnen- en buiten water geven.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een privé poetshulp uit de regio al voor €13,30 (uurloon).

Zakelijke (kantoor)-schoonmaak (bedrijfspanden)

Een fris en opgeruimd kantoor helpt bij fijne en veilige werkplekken en is tegelijkertijd een uitstekend visitekaartje. Verschillende schoonmakers die in de buurt gevestigd zijn kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in s-Heer Abtskerke. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals het afnemen van de bureaus, het ledigen van prullenbakken en toiletten schoonmaken. Ook grote klussen zoals glasbewassing, gevelonderhoud en gevelreiniging, zonnepanelen schoonmaken, ventilatie schoonmaken of het bladvrij maken van de dakgoten behoren tot de opties. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden wat betekent dat bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De gemiddelde tarieven van kantoor schoonmaak vinden we terug tussen de €21,50 en €32,00 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is doorgaans betaalbaarder dan dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Schoonmaakwerkzaamheden voor kantoren, winkels, productiebedrijven (Industriële reiniging), horeca en hotels, zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Ook handig voor Vereniging van Eigenaars (VvE) voor algemene ruimtes in de Provincie Zeeland.
 • Kosten: tussen de €20,50 en €31,50 per uur.
 • Ook intensieve en lastige klussen zijn een optie: zonnepanelen reiniging, het reinigen van het trappenhuis, gevelreiniging, graffiti verwijderen, tapijtreiniging, vloeronderhoud.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Hoeveel moet ik betalen voor de schoonmaakster?

Een ervaren schoonmaakhulp kost tussen de €13,10 tot zo’n €15,25 op uurbasis. Daarbij komen soms nog bemiddelingskosten. De kosten van schoonmaakmiddelen zijn voor eigen rekening.

Wat doet een poetser?

Aan het begin van de dag bespreek jij wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. In de regel zijn er standaard taken die hij/zij zal doen zoals: keuken reinigen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, ramen wassen. Daarbij kun je ook extra dingen aanvragen zoals strijken of de stoep aanvegen.

Hoe lang is een huishoudelijke hulp bezig?

Veel gezinnen en families in s-Heer Abtskerke kiezen voor zo’n 3 uur aan poetshulp in huis. Dit is genoeg tijd voor onder andere afstoffen, het toilet schoonmaken, stofzuigen, ramen lappen, keuken reinigen. Wat de ideale hoeveelheid uren is ligt ook aan het aantal m2, jullie leefstijl en hoeveel ervaring de hulp heeft.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een interieurverzorger zal altijd het minimumloon verdienen plus 8% vakantiegeld. Ook heb je verplichtingen bij ziekte of vakantie. Voor meer informatie zie Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. In meer en meer situaties doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden en kosten van eenmalige schoonmaak in s-Heer Abtskerke?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. DIt komt van pas voor de grote voorjaarsschoonmaak, of bij oplevering van een woning. Je complete woning wordt volledig gereinigd en ontsmet. zodat jouw huis er weer stralend fris uitziet. De tarieven zijn per woning verschillend maar liggen tussen de €375,00 tot €650,00.

Plaats een reactie