Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Heinkenszand

Wil je een schoonmaakhulp in Heinkenszand? Flink wat Nederlanders huren een aantal uur per week een hulp in huis. Na een lange werkdag thuiskomen in een schoon huis, je hoeft zelf geen vervelende klusjes meer te doen en jij kunt meer tijd besteden aan vrienden, familie en hobby’s. Op deze website vind je veel tips bij het vinden van een professionele schoonmaker in Heinkenszand! Op ons portaal vind je concrete tips en adviezen voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Eveneens behandelen we diverse sites waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Je treft op deze pagina ook contactdetails van erkende schoonmaakbedrijven.

Pluspunten van een schoonmaker in huis

 • Altijd het gevoel van een frisse en schone woning.
 • Meer vrije tijd voor leuke dingen.
 • Je hoeft zelf de nare klusjes niet meer te doen.
 • Senioren zijn langer zelfstandig met een paar uur hulp in huis.
 • Al beschikbaar vanaf €13,30 per uur.

schoonmaker-zoeken-heinkenszand

Een schoonmaakster in Heinkenszand zoeken

Maak je niet graag schoon en wil je meer focus op nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een ijverige schoonmaakster in Heinkenszand inhuren kan dan de oplossing zijn. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? Aanrader: gooi eens een balletje op in je eigen kring. Over het algemeen blijken er wel mensen te zijn die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Daarnaast ontstaan er meer en meer vraag- en aanbodsites voor het vinden van een werkster. In het gedeelte hieronder vind je een handig stappenplan.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Heinkenszand zoeken

 1. Postcodecheck

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door middel van de postcodecheck. Er worden dan meerdere werksters getoont die hun werkgebied rondom jouw wijk hebben.

 2. Aantal uren en dagen kiezen

  Kies de frequentie, de dag en het tijdstip dat je wil dat de huishoudelijke hulp komt werken. Je kunt meestal kiezen uit wekelijks, tweewekelijks of iedere 4 weken. Maak nu een keuze voor het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en selecteer een datum voor de eerste keer.

 3. Helpers vergelijken

  Hierna bekijk je direct de getoonde huishoudelijke helpers. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als uurtarief, bijzondere werkzaamheden zoals strijken of glazen wassen en reviews.

 4. Verzoek versturen

  Je kunt een aanvraag doen bij diverse schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. Zodra jouw verzoek wederzijds passend is heb je jouw helper gevonden!

 5. Kennismaking

  De huishoudelijke hulp komt bij je thuis op datum en tijdstip zoals besproken. Het is verstandig om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en om uitleg te geven over de woning en spullen. Laat alle kamers in het huis zien en benoem wat voor jouw de focus ruimtes zijn. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar alle schoonmaakmiddelen en benodigdheden klaarliggen.

Sites met aanbod schoonmaakhulpen

De zoektocht naar een ijverige schoonmaker duurt soms langer dan je wil. Goed nieuws: er zijn verschillende portalen die je hierbij helpen. Op dergelijke platforms kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Zonder heel veel moeite kun je daar een profiel aanmaken en zoeken tussen de verschillende werksters. Vaak gaat ook de administratie via deze sites. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Klik eventueel direct door naar: Kantoor schoonmaak.

 • Helpling: Eenvoudig en transparant hulpen met elkaar vergelijken.
 • Homeworks: Een betrouwbaar en klantgericht vast team met vaste hulpen.
 • Werksters.nl: Abonnement van €15,00 per maand, geen bemiddelingskosten.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Geen wachtlijst, binnen 3 dagen een geschikte hulp in huis.
 • Hulpen.nl: Ervaren vakmensen met veel professionele opleiding.
 • Hlprs: In 4 stappen een geschikte hulp voor thuis boeken.
 • Hulp.nl: Geverifieerde en betrouwbare profielen in de gemeente Borsele.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Heinkenszand

Vind een goede schoonmaakster in jouw wijk!

Zoek schoonmaakbedrijven in Heinkenszand

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf? In het overzicht hieronder tref je adressen van schoonmaakspecialisten in Heinkenszand, inclusief glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Daarnaast kun je zoeken naar interieurverzorgers in s-Heerenhoek, Borssele, s-Heer Abtskerke en Nisse.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

Een schoonmaakster staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende huishoudelijke klussen in jouw huishouden. Hieronder bekijk je een lijst met schoonmaakwerkzaamheden die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Alles afnemen met een stofdoek en stofzuigen.
 • Het dweilen van de vloer.
 • Fornuis schoonmaken, wastafel en douche uitspoelen.
 • Ramen lappen.
 • De kattenbak schoonmaken.
 • Slaapkamer opruimen.
 • Kledingstukken strijken en opruimen.
 • Dagelijkse kleren opruimen en wassen.
 • De GFT-bakken reinigen.
 • De kamerplanten water geven.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Een uitstekende poetshulp in de buurt al in te huren vanaf €12,60 per werkuur.

Schoonmakers voor bedrijven (kantoor)

Een net en fris kantoor helpt bij productieve werknemers en zorgt dat alles er representatief uitziet. Meerdere bedrijven in de regio kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Heinkenszand. Voorbeeld werkzaamheden zijn het stofvrij maken van bureaus en vensterbanken, het ledigen van prullenbakken en het reinigen van het sanitair. Ook de meer heavy zaken zoals vensterbanken en ramen wassen, de buitenboel reinigen (gevelreiniging), de zonnepanelen laten reinigen reiniging van ventilatie of graffiti verwijdering zijn vaak mogelijk. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm zodat bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De gemiddelde tarieven van kantoor schoonmaak schommelen tussen de €21,00 en €33,50 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is kostentechnisch interessanter om eigen personeel dit te laten doen.
 • Schoon houden van productiebedrijven (Industriële reiniging), scholen, winkels, zorginstellingen en ziekenhuizen, horeca en hotels.
 • Vaste schoonmaak voor uw VvE of appartementencomplex in de Provincie Zeeland.
 • Prijs: tussen ongeveer €24,00 en €33,50 per uur.
 • Ook voor intensieve reinigingswerkzaamheden: ventilatie reiniging, tapijtreiniging, vloeronderhoud, graffiti verwijderen, het reinigen van het trappenhuis, gevelreiniging.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Hoeveel rekent een schoonmaker per uur?

Een standaard schoonmaakhulp factureert tussen de €12,90 tot +/- €18,75 voor 1 uur werken. Houd ook rekening met (eenmalige) bemiddelingskosten. De kosten van schoonmaakmiddelen zijn voor eigen rekening.

Welke werkzaamheden voert een poetser uit?

Je bespreekt altijd vooraf wat je precies verwacht van de schoonmaakster. Vaak zijn er standaard schoonmaakwerkzaamheden die hij/zij zal doen zoals: keuken reinigen, stofzuigen, toiletten schoonmaken, afstoffen, dweilen. Indien gewenst kan je ook vragen voor extra klussen zoals binnenkant van (keuken)kasten schoonmaken of de planten doen.

Hoe vaak kan de huishoudelijke hulp komen?

Jonge gezinnen in Heinkenszand huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dat is genoeg tijd voor de wekelijks terugkerende taken als dweilen, stofzuigen, afstoffen, het toilet schoonmaken, ramen lappen. Wat de schoonmaakster aanraad qua uren ligt ook aan het aantal m2, jullie leefstijl en welke taken je voor eigen rekening neemt.

Hoe kan ik betalen?

Een werkster maakt aanspraak op een minimumloon plus de vakantiegeld toelage van 8%. Ook heb je verplichtingen bij ziekte of vakantie. Bekijk ook de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). In bepaalde cases betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Zijn er bedrijven voor een eenmalige schoonmaak in Heinkenszand?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. Ideaal plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of als je je woning te koop zet. Elke ruimte wordt volledig gereinigd en ontsmet. zodat jij weer een fris gevoel krijgt. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt zijn per woning verschillend maar liggen tussen de €350,00 tot €600,00.

Plaats een reactie