Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Harreveld

Ben je op zoek naar een ervaren schoonmaakhulp in Harreveld? Meer en meer gezinnen nemen zo’n hulp in huis. Iedere dag thuiskomen in een schoon huis, geen rotklusjes meer en je houdt meer tijd over voor hobbys, vrienden en familie. Je wint hier veel advies bij het vinden van een bedreven schoonmaker in Harreveld! Op deze pagina bekijk je duidelijke tips en instructies voor een goede huishoudelijke hulp . Daarnaast delen we diverse sites waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Ook bieden wij gegevens van kleinschalige schoonmaakbedrijven.

5 voordelen van een schoonmaker in huis

 • Heerlijk thuiskomen in een opgeruimd en schoon huis.
 • Je hebt meer tijd voor de belangrijke zaken in het leven.
 • Nooit meer zelf de badkamer en keuken schoonmaken.
 • Veel minder druk en stress in huis.
 • Al vanaf €13,20 per werkuur.

schoonmaker-zoeken-harreveld

Een schoonmaakster in Harreveld inhuren

Heb je een drukke baan en wil je jouw agenda vrij maken voor nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een professionele schoonmaakster in Harreveld inhuren is dan zeker erg aan te bevelen. De vraag is: waar vind ik een hulp in huis? Wat vaak goed werkt: vraag na in jouw eigen netwerk. Dikwijls zijn er wel kennissen die op die manier wat bijverdienen. Geen succes? Kijk dan eens op de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Als laatste zien wij steeds meer schoonmaakplatforms waar je werksters kunt zoeken. In het bijgaande stukje nemen we je stap-voor-stap mee.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Harreveld vinden

 1. Vul je postcode in

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door het invoeren van jouw postcode. Er worden dan meerdere werksters getoont die hun werkgebied rondom jouw wijk hebben.

 2. Maak een keuze uit meerdere schoonmaakdagen

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de poetshulp komt schoonmaken. Meestal is het elke week of om de twee weken (soms 1x per maand). Kies hierna het aantal uur per schoonmaakbeurt en kies de startdatum.

 3. Helpers vergelijken

  Je ziet nu meteen de geselecteerde huishoudelijke helpers. Je kunt specifiek zoeken op kosten, speciale werkzaamheden en beoordelingsscore.

 4. Leg het eerste contact

  Kies meerdere schoonmakers die passen bij jouw wensen. Op het moment dat jouw aanvraag geaccepteerd wordt heb jij een poetshulp gevonden!

 5. Kennismaking

  De poetsvrouw zal bij je thuis komen op het gekozen moment. Het is handig om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en direct even door te nemen wat voor jou belangrijk is. Tip: loop samen een rondje door de woning en benoem wat jij belangrijk vindt. Je moet ook laten zien waar stofdoeken, de zeem, dweil, emmers en schoonmaakmiddelen klaarliggen.

Platforms voor schoonmaakhulp

Het zoeken van een vakkundige schoonmaker is niet altijd gemakkelijk. Je kunt gebruik maken van handige websites die daarbij helpen. Via internet worden vraag en aanbod gebundeld. Je kunt binnen een paar minuten een zoekopdracht plaatsen en beschikbare helpers vinden. Meestal betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Advies: lees ook eens alles door over Helpling schoonmaakservice.

 • Helpling: Gemiddelde beoordeling van 4,7/5 sterren!
 • Homeworks: Betrouwbare hulp voor in huis en in de tuin.
 • Werksters.nl: Snel in contact komen met een plaatselijke interieurverzorger.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Eigen account met handig urenoverzicht.
 • Hulpen.nl: Eenvoudig filteren op plaats, leeftijd en werkzaamheden.
 • Hlprs: Je kiest zelf de helper die past bij jouw wensen.
 • Hulp.nl: Snelste manier om een lokale hulp te contacteren in Oost Gelre.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Harreveld

Vind een ijverige schoonmaakster in jouw omgeving!

Adressen van schoonmaakbedrijven in Harreveld

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf? In het onderstaande overzicht check je adressen van schoonmaakspecialisten in Harreveld, je vind hier ook glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Tevens kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Zieuwent, Lievelde, Vragender en Lichtenvoorde.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

De poetsvrouw komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste schoonmaakklusjes in en rondom jouw woning. In het gedeelte hieronder tref je een opsomming met klusjes die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een doekje.
 • Ondergrond reinigen, dweilen en droog maken.
 • Sanitair reinigen (keuken en badkamer).
 • Ramen streeploos schoonmaken.
 • Het legen van prullenbakken.
 • Bed verschonen en opmaken.
 • Kledingstukken strijken en opruimen.
 • Dagelijkse kleren opruimen en wassen.
 • Kastdeuren in keuken en badkamer reinigen.
 • Planten binnen- en buiten water geven.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Een uitstekende poetshulp uit de regio al in te huren vanaf €12,70 (uurtarief).

Zakelijke (kantoor)-schoonmaak (bedrijfspanden)

Een fris en opgeruimd kantoor helpt bij productieve werknemers en draagt bij aan een algehele professionele uitstraling. Verschillende dienstverleners in de omgeving kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Harreveld. Typische werkzaamheden zijn bureaus en tafels afnemen, het legen van de vuilnisbakken en de toiletruimtes reinigen. Ook intensieve taken zoals glazen wassen, muren, wanden en gevelreiniging, zonnepanelen schoonmaken, reiniging van ventilatie of dakreiniging zijn populaire klussen. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract wat inhoudt dat bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De tarieven van kantoor schoonmaak liggen tussen de €23,50 en €33,00 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is voordeliger dan dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Schoonmaakwerkzaamheden voor scholen, horeca en hotels, productiebedrijven (Industriële reiniging), zorginstellingen en ziekenhuizen, kantoren.
 • Ook handig voor Vereniging van Eigenaars (VvE) voor algemene ruimtes in de Provincie Gelderland.
 • Tarief: tussen om en nabij de €22,50 en €32,00 per uur.
 • Ook voor alle bijzondere werkzaamheden zoals: vloeronderhoud, ventilatie reiniging, tapijtreiniging, zonnepanelen reiniging, graffiti verwijderen, gevelreiniging.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Hoeveel rekent een schoonmaker per uur?

Een normale schoonmaakhulp factureert tussen de €12,80 tot +/- €15,25 per uur. Daarbij komen soms nog bemiddelingskosten. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Wat kan je verwachten van een poetser?

Vooraf bespreek je het takenpakket van de schoonmaakster. In de basis zijn er normale werkzaamheden die afgewerkt worden: toiletten schoonmaken, stofzuigen, afstoffen, keuken reinigen, ramen wassen. Verder kun je ook extra dingen aanvragen zoals opruimen of de was doen en opvouwen.

Hoeveel uur heeft een huishoudelijke hulp nodig bij mij thuis?

Een groot deel van de huishoudens in Harreveld hebben zo’n 3 uur aan hulp per week nodig. Dat is voldoende voor bijvoorbeeld afstoffen, ramen lappen, dweilen, het toilet schoonmaken, stofzuigen. Wat de ideale hoeveelheid uren is is afhankelijk van de omvang van jouw huis, jullie leefstijl en wat je eventueel zelf nog wil doen.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een poetsvrouw hanteert altijd minimaal het minimumloon en het wettelijke vakantiegeld van 8%. Bij ziekte of vakantie dien je de hulp een aantal werken door te betalen. Zie ook het document regeling dienstverlening aan huis. De witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. In sommige gevallen loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden voor een eenmalige schoonmaak in Harreveld?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Dat biedt een oplossing voor voor de grote voorjaarsschoonmaak, of bij oplevering van een woning. De volledige woning wordt helemaal ontsmet wat maakt dat de woning weer als nieuw aanvoelt. De kosten hiervan zijn per woning verschillend maar liggen tussen de €275,00 tot €600,00.

Plaats een reactie