Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Vragender

Hulp nodig bij het vinden van een schoonmaakhulp in Vragender? Veel jonge gezinnen en ouderen nemen zo’n hulp in huis. Iedere dag thuiskomen in een schoon huis, je hoeft zelf geen vervelende klusjes meer te doen en je houdt meer tijd over voor leuke dingen. Wij ondersteunen jou bij het zoeken naar een professionele schoonmaker in Vragender! Op schoonmakerzoeken.nl bieden we handige tips en informatie voor een goede huishoudelijke hulp . Verder bieden we populaire websites waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Afsluitend bekijk je hier ook gegevens van kleinschalige schoonmaakbedrijven.

Waarom een schoonmaker in huis?

 • Altijd het gevoel van een frisse en schone woning.
 • Je kunt veel meer tijd spenderen aan belangrijke zaken.
 • Nooit meer zelf de badkamer en keuken schoonmaken.
 • Senioren zijn langer zelfstandig met een paar uur hulp in huis.
 • Al in te huren vanaf €13,20 per gewerkt uur.

schoonmaker-zoeken-vragender

Een schoonmaakster in Vragender zoeken

Heb je het erg druk en wil je graag meer tijd voor nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een enthousiaste schoonmaakster in Vragender inhuren moet je dan absoluut overwegen. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? Aanrader: vraag na in jouw eigen netwerk. In veel gevallen zijn er dames die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens Facebook of Marktplaats. Als laatste zien wij steeds meer handige platforms waar je een werkster kunt vinden. Hieronder vind je een handig stappenplan.

Een huishoudelijke hulp in Vragender opzoeken

 1. Selecteer je adres

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door het invoeren van jouw postcode. Je ziet dan alleen werksters met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Bepaal aantal werkdagen

  Kies de frequentie, de dag en het tijdstip dat je wil dat de huishoudelijke hulp komt poetsen. Populaire opties zijn wekelijks, tweewekelijks of iedere 4 weken. Hierna kies je het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en een datum voor de eerste afspraak.

 3. Vergelijk helpers

  Vergelijk nu direct huishoudelijke helpers die graag aan de slag gaan. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als uurtarief, ervaring en beoordelingen.

 4. Contactverzoek

  Je kunt een bericht sturen naar verschillende schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Wanneer de opdracht wederzijds passend is heb je jouw poetshulp gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De poetshulp zal bij je thuis komen op de afgesproken datum. Het is verstandig om dan thuis te zijn en af te spreken welke taken er allemaal gedaan worden. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en vertel wat voor jouw de focus ruimtes zijn. Je moet ook laten zien waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen te vinden zijn.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

Het vergelijken van bedreven schoonmaker is niet eenvoudig. Tegenwoordig zijn er handige portalen die daarbij helpen. Online kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kunt binnen een paar minuten een account registreren en beschikbare helpers vinden. Meestal betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Klik eventueel direct door naar: Schoonmaaktips.

 • Helpling: Je kiest zelf de hulpen die bij jou passen.
 • Homeworks: 96% van de klanten beveelt HomeWorks aan!
 • Werksters.nl: Betrouwbaar met een niet goed geld terug garantie.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Ruim 265.000 aangesloten schoonmakers door heel Nederland.
 • Hulpen.nl: Voor €9,95 p/maand onbeperkt oproepen plaatsen en reageren.
 • Hlprs: Tevens ook Tuinhulp, Klushulp en Oppas mogelijk.
 • Nationalehulpgids.nl: Vind een hulp voor jouw huishoudelijke taken in Oost Gelre.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Vragender

Vind een goede schoonmaakster in jouw regio!

Toonaangevende schoonmaakbedrijven in Vragender

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf? In de onderstaande tabel bekijk je adressen van schoonmaakspecialisten in Vragender, met daarbij ook glazenwassers en meer schoonmaakservices. Tevens kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Harreveld, Zieuwent, Lichtenvoorde en Bredevoort.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

Een schoonmaker huur je in voor de meest gangbare schoonmaakklusjes binnen- en buitenshuis. In onderstaande paragraaf verstrekken we een overzicht met werkzaamheden die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een doekje.
 • Vloer behandeling (dweilen).
 • Keuken en badkamer schoonmaken.
 • Binnen en buiten ramen doen.
 • Deuren en deurposten afnemen.
 • Dekbedden luchten en wassen.
 • De was strijken.
 • Het wassen van de kleding.
 • Reinigen van de radiatoren.
 • Harken en bladruimen in de tuin.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Een privé poetshulp uit de omgeving al beschikbaar vanaf €12,60 als uurtarief.

Zakelijke (kantoor)-schoonmaak (bedrijfspanden)

Een schoon kantoor helpt bij een fijne werksituatie en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Diverse schoonmaakondernemers die in dit gebied werkzaam zijn zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Vragender. Ze kunnen je ondersteunen bij het schoonmaken van de bureaus en computers, het ledigen van prullenbakken en de sanitaire voorzieningen onderhouden. Ook de tijdsintensieve onderdelen zoals vensterbanken en ramen wassen, muren, wanden en gevelreiniging, zonnepanelen stof & vuilvrij maken onderhoud en schoonmaken van ventilatie of trappenhuis reinigen behoren tot de opties. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in waarin wordt geregeld dat bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De doorsnee vergoedingen voor kantoor schoonmaak zijn geïndiceerd tussen de €20,00 en €30,00 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is kostentechnisch interessanter dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Schoonmaakwerkzaamheden voor kantoren, winkels, zorginstellingen en ziekenhuizen, scholen, horeca en hotels.
 • Ook voor het schoonhouden van elk VvE complex in de Provincie Gelderland.
 • Kostprijs: tussen +/- €20,50 en €33,00 per uur.
 • Ook voor intensieve reinigingswerkzaamheden: ventilatie reiniging, tapijtreiniging, zonnepanelen reiniging, graffiti verwijderen, gevelreiniging, vloeronderhoud.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Hoeveel moet ik betalen voor de schoonmaakster?

Een doorsnee schoonmaakhulp kost tussen de €12,80 tot zo’n €17,75 (uurtarief). Het kan zijn dat er nog bemiddelingskosten aan worden toegevoegd. Sommige platforms werken daarbij met een vaste prijs per maand.

Wat zijn de taken van een poetser?

Vooraf bespreek je wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. In de regel zijn er standaard taken die uitgevoerd worden: dweilen, toiletten schoonmaken, keuken reinigen, ramen wassen, stofzuigen. Tevens kan jij ook nog wat extra klussen doorgeven zoals de meubels schoonmaken of het doen van de was.

Kan de huishoudelijke hulp op meerdere momenten komen?

Drukke huishoudens in Vragender kiezen voor 2 tot 3 uur per week hulp in huis. Dit is voldoende tijd voor de wekelijks terugkerende taken als stofzuigen, ramen lappen, keuken reinigen, het toilet schoonmaken, dweilen. Het daadwerkelijke aantal benodigde uren ligt aan het aantal vierkante meters, samenstelling van jullie gezin en hoeveel ervaring de hulp heeft.

Hoe kan ik betalen?

Een huishoudelijke hulp maakt aanspraak op een minimumloon plus wettelijk vakantiegeld. Zij hebben altijd recht op doorbetaling bij vakantie en ziekte. Bekijk ook de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. Steeds vaker loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Kan ik iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Vragender?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. Perfect als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of als je je woning te koop zet. De hele woning wordt dan grondig gereinigd en ontsmet zodat het weer als nieuw voelt. De kosten voor deze klus liggen gemiddeld genomen tussen de €350,00 tot €500,00.

Plaats een reactie