Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Lichtenvoorde

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Lichtenvoorde? Meer en meer gezinnen huren een aantal uur per week een hulp in huis. Altijd een frisse en schone woning, de vervelende klusjes hoef je niet zelf te doen, en je houdt meer tijd over voor hobbys, vrienden en familie. Wij helpen je graag op weg bij het vinden van een bedreven schoonmaker in Lichtenvoorde! Op onze schoonmaakwebsite lees je praktische tips en tricks voor een geschikte huishoudelijke hulp. Bovendien bieden we enkele landelijke sites waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Ook vind je hier gegevens van erkende schoonmaakbedrijven.

Pluspunten van een schoonmaker in huis

 • Ontspannen en genieten in een opgeruimd en schoon huis.
 • Je hebt meer tijd voor de belangrijke zaken in het leven.
 • De vervelende huishoudelijke taken hoef je zelf niet meer te doen.
 • Minder onrust en stress dankzij een opgeruimde woning.
 • Al in te huren vanaf €13,50 per 60 minuten.

schoonmaker-zoeken-lichtenvoorde

Een schoonmaakster in Lichtenvoorde vinden

Heb je een drukke baan en spendeer je graag wat meer tijd aan familie, vrienden en hobby’s? Een betrouwbare schoonmaakster in Lichtenvoorde inhuren is dan zeker erg aan te bevelen. Hoe kom ik in contact met een hulp in huis? Allereerst: vraag eens rond bij de mensen die je kent. Soms zijn er wel kennissen die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Geen reactie? Probeer dan eens sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Ten derde kan je gebruik maken van online marktplaatsen waar je werksters kunt zoeken. In het bijgaande stappenplan nemen we je stap-voor-stap mee.

Eigen huishoudelijke hulp in Lichtenvoorde vinden

 1. Adres invoeren

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door te beginnen met het invoeren van je locatie. Je ziet dan alleen werksters die hun werkgebied rondom jouw wijk hebben.

 2. Aantal schoonmaakdagen kiezen

  Als eerst kies je hoe vaak je wilt dat de poetshulp komt schoonmaken. Meestal is het om de twee weken of wekelijks. Daarna kies je het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en selecteer een datum voor de eerste keer.

 3. Vergelijk helpers

  Je ziet nu meteen de actieve huishoudelijke helpers. Er zijn filters zoals prijs, ervaring, werkzaamheden en recensies.

 4. Rond de aanvraag af

  Selecteer verschillende schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Op het moment dat jouw aanmelding beantwoord wordt heb jij een nieuwe hulp gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De poetshulp zal de eerste keer komen werken op de vooraf gekozen datum & tijd We raden aan om dan thuis te zijn en samen de werkzaamheden door te nemen. Tip: loop samen een rondje door de woning en maak duidelijk wat jouw wensen en prioriteiten zijn. Het is ook van belang aan te geven waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen klaarliggen.

Schoonmaakhulp platforms

In contact komen met een vakkundige schoonmaker is ingewikkeld. Gelukkig zijn er gebruiksvriendelijke bemiddelaars die hiervoor specifiek service verlenen. Op deze portalen kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Je kan daar eenvoudig een zoekopdracht doorgeven en beschikbare helpers vinden. Soms gaat de betaling ook rechtstreeks via het platform. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Klik eventueel direct door naar: Voor bedrijven.

 • Helpling: Eenvoudig online je afspraken beheren.
 • Homeworks: Een betrouwbaar en klantgericht vast team met vaste hulpen.
 • Werksters.nl: Snel in contact komen met een plaatselijke interieurverzorger.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Ruim 265.000 aangesloten schoonmakers door heel Nederland.
 • Hulpen.nl: Voor €10,00 per maand onbeperkt reacties versturen.
 • Hlprs: Al meer dan 20.000 huishoudens geholpen.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Handig platform voor het vinden van lokale hulp in Oost Gelre.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Lichtenvoorde

Vind een bedreven schoonmaakster in jouw wijk!

Schoonmaakbedrijven in Lichtenvoorde

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor horeca, hotels of kantoor? In het onderstaande overzicht tref je de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Lichtenvoorde, met ook partijen als glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Eveneens kan je specifiek kijken naar interieurverzorgers in Vragender, Harreveld, Bredevoort en Winterswijk Corle.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

De werkster is er voor alle huishoudelijke klussen in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. In het volgende deel verstrekken we een overzicht met huishoudelijke taken die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Vloer stofzuigen en afstoffen.
 • Het dweilen van de vloer.
 • Altijd een blinkende badkamer en keuken.
 • Ramen streeploos schoonmaken.
 • De kattenbak schoonmaken.
 • Beddengoed verschonen en opmaken.
 • Opvouwen van de kleren.
 • Kleren wassen.
 • De garage opruimen.
 • Buitenboel aanvegen.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een deskundige poetshulp (regionaal) al beschikbaar vanaf €13,50 als uurtarief.

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een schoon kantoor stimuleert een efficiënte werksfeer en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Een groot aantal dienstverleners in de omgeving kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Lichtenvoorde. Ze kunnen je ondersteunen bij bureaus en stoelen schoonmaken, vloeren stofzuigen en dweilen en het reinigen van het sanitair. Ook de arbeidsintensieve aspecten zoals vensterbanken en ramen wassen, gevelreiniging, het schoonmaken van zonnepanelen, het ventilatiesysteem laten reinigen of trappenhuis reinigen behoren tot de mogelijkheden. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract waardoor bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De doorsnee onkosten voor kantoor schoonmaak liggen tussen de €20,50 en €30,50 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is kostentechnisch interessanter dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Schoonmaak van winkels, productiebedrijven (Industriële reiniging), scholen, horeca en hotels, zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Ook voor het schoonhouden van elk VvE complex in de Provincie Gelderland.
 • Kosten: tussen gemiddeld €25,00 en €32,00 per uur.
 • Ook voor intensieve reinigingswerkzaamheden: ventilatie reiniging, het reinigen van het trappenhuis, gevelreiniging, tapijtreiniging, graffiti verwijderen, zonnepanelen reiniging.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Wat kost een schoonmaker per uur?

Een normale schoonmaakhulp kost tussen de €13,00 tot wel €17,75 op uurbasis. Wanneer je iemand inhuurt via een platform dan zijn er ook bemiddelingskosten. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Wat zijn de taken van een poetser?

Aan het begin van de dag bespreek jij wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. Meestal zijn er standaard taken die uitgevoerd worden: keuken reinigen, ramen wassen, afstoffen, dweilen, toiletten schoonmaken. Daarnaast kan je ook vragen voor extra klussen zoals opruimen of de planten water geven.

Hoeveel uur moet ik een huishoudelijke hulp inhuren?

Jonge gezinnen in Lichtenvoorde laten de hulp zo’n 3 uur per week in huis komen. Dat biedt voldoende ruimte voor het uitvoeren van o.a. dweilen, het toilet schoonmaken, afstoffen, ramen lappen, keuken reinigen. Het meest optimale aantal uren hulp hangt af van het aantal ruimtes, het aantal bewoners en overige specifieke wensen.

Hoe kan ik betalen?

Een interieurverzorger zal altijd het minimumloon verdienen plus wettelijk vakantiegeld. De hulp heeft ook recht op doorbetaling bij ziekte of vakantie. Bekijk ook de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. Soms betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Ik zoek iemand voor een eenmalige schoonmaak in Lichtenvoorde?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. Perfect voor de grote voorjaarsschoonmaak, of bij een verbouwing/renovatie. De volledige woning wordt dan grondig gereinigd en ontsmet zodat jij weer een fris gevoel krijgt. De kosten voor deze klus zijn per situatie verschillend maar komen uit tussen de €300,00 tot €625,00.

Plaats een reactie