Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Maasdijk

Wil je gebruik maken van een schoonmaakhulp in Maasdijk? Steeds meer huishoudens maken gebruik van een hulp in huis. Altijd thuiskomen in een schoon en opgeruimd huis, geen rotklusjes meer en je houdt meer tijd over voor leuke dingen. Wij bieden tips en tricks het zoeken naar een vakkundige schoonmaker in Maasdijk! Op schoonmakerzoeken.nl vind je veel tips en adviezen voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Daarnaast bekijk je hier een overzicht met enkele landelijke sites waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Ook bieden wij gegevens van actieve schoonmaakbedrijven.

Pluspunten van een schoonmaker in huis

 • Ontspannen en genieten in een opgeruimd en schoon huis.
 • Meer tijd voor je gezin, vrienden en hobby’s.
 • Ook de vervelende klusjes worden voor je gedaan.
 • Voor ouderen: langer zelfstandig thuiswonen.
 • Al mogelijk vanaf €13,10 per werkuur.

schoonmaker-zoeken-maasdijk

Een schoonmaakster in Maasdijk vinden

Heb je een druk leven en wil je jouw agenda vrij maken voor familie en vrienden? Een bedreven schoonmaakster in Maasdijk inhuren kan dan de oplossing zijn. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? Onze aanbevelingen: vraag eens rond in je eigen netwerk. Meestal zijn er dames die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Of plaats een oproep op een lokale Facebook groep. Daarnaast heb je allerlei vraag- en aanbodsites voor het vinden van een werkster. In onderstaande paragraaf vind je een handig stappenplan.

Huishoudelijke hulp in Maasdijk vergelijken

 1. Selecteer je adres

  Check alle huishoudelijke hulpen door het invullen van jouw postcode. Het platform toont dan enkel werksters die hun werkgebied rondom jouw wijk hebben.

 2. Frequentie, datum en tijd

  Geef aan hoe vaak je wenst dat de hulp aan de slag gaat. Bijvoorbeeld iedere 4, 2 of 1 week (soms kan je ook eenmalig kiezen). Kies vervolgens het aantal uur per schoonmaakbeurt en selecteer de startdatum van de werker.

 3. Vergelijk helpers

  In de volgende stap bekijk je de getoonde huishoudelijke helpers. Maak gebruik van de filters zoals uurtarief, werkzaamheden en gemiddelde beoordeling.

 4. Contact opnemen

  Je kunt een aanvraag doen bij enkele schoonmakers die passen bij jouw wensen. Zodra jouw verzoek passend is voor de werknemer heb je een match.

 5. De eerste poetsbeurt

  De huishoudelijke hulp komt bij je thuis op het gekozen moment. Ons advies is om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en af te spreken welke taken er allemaal gedaan worden. Laat het huis zien en wijs meteen aan wat jouw wensen en prioriteiten zijn. Je moet ook laten zien waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen liggen.

Zoekmachines voor schoonmaakhulpen

Het vinden van een bedreven schoonmaker is niet eenvoudig. Door middel van het internet kun je terecht op gebruiksvriendelijke online bemiddelaarsdiensten die je hierbij helpen. Hier komen vraag- en aanbod samen. Je kunt binnen een paar minuten een profiel aanmaken en beschikbare helpers vinden. Soms wordt ook de gehele betaling & administratie uit handen genomen. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Advies: lees ook eens alles door over Tips voor het schoonmaken.

 • Helpling: Behulpzame klantenservice via telefoon en online.
 • Homeworks: Een vaste medewerker voor contact en support.
 • Werksters.nl: Groots aanbod met vraag en aanbod van schoonmakers.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Altijd een vervangende hulp indien de hulp stopt.
 • Hulpen.nl: Gemakkelijk filteren op werkzaamheden en beschikbaarheid.
 • Hlprs: Kosten enkel €14,95 voor elke succesvolle match.
 • Nationalehulpgids.nl: Vind een hulp voor jouw huishoudelijke taken in Westland.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Maasdijk

Vind een geschikte schoonmaakster in jouw gemeente!

Lokale schoonmaakbedrijven in Maasdijk

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor binnen- en buitenshuis? In de onderstaande tabel vind je adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Maasdijk, inclusief glazenwassers en meer schoonmaakservices en dienstverleners. Daarnaast kan je specifiek kijken naar interieurverzorgers in De Lier, Monster, Honselersdijk en Naaldwijk.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

De poetser staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende huishoudelijke taken binnen- en buitenshuis. In het volgende deel bekijk je een overzicht met klussen die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een stofdoek.
 • Vloer dweilen en streeploos schoonmaken.
 • Grondig schoonmaken van keuken en badkamer.
 • Ramen zemen (binnenkant).
 • Het in- en uitpakken van de vaatwasser.
 • Nachtkastjes en bed afstoffen.
 • De was strijken.
 • Alle vuile kleding wassen en opruimen.
 • De ventilatie reinigen.
 • Gras maaien.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Vind een poetshulp (lokaal) al vanaf €13,10 p/uur.

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een schoon kantoor bevordert een prettige werksfeer en zal zorgen voor een professioneel beeld van je organisatie. Verschillende dienstverleners die in dit gebied werkzaam zijn kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Maasdijk. Ze dragen verantwoording voor het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, de kantine/pantry schoonmaken en het sanitair schoonmaken. Ook intensieve taken zoals ramen zemen, gevelonderhoud en gevelreiniging, het schoonmaken van zonnepanelen, het laten reinigen van de ventilatie of het bladvrij maken van de dakgoten kun je mogelijk uitbesteden. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden waarin wordt geregeld dat er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De gemiddelde prijzen voor kantoor schoonmaak schommelen tussen de €22,00 en €31,00 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is vaak goedkoper dan dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Schoonmaakwerkzaamheden voor productiebedrijven (Industriële reiniging), kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen, winkels, horeca en hotels.
 • Ook voor het schoonhouden van elk VvE complex in de Provincie Zuid-Holland.
 • Onkosten: tussen +/- €21,50 en €30,00 per uur.
 • Ook voor alle bijzondere werkzaamheden zoals: zonnepanelen reiniging, vloeronderhoud, ventilatie reiniging, gevelreiniging, graffiti verwijderen, tapijtreiniging.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Wat zijn de onkosten van een schoonmaker?

Een ervaren schoonmaakhulp rekent tussen de €12,60 tot wel €16,00 (uurtarief). Houd ook rekening met (eenmalige) bemiddelingskosten. Sommige platforms werken daarbij met een vaste prijs per maand.

Wat maakt een poetser schoon?

Je bespreekt altijd vooraf de werkzaamheden van de schoonmaakster. In de regel zijn er standaard klusjes die gedaan worden: dweilen, keuken reinigen, stofzuigen, toiletten schoonmaken, afstoffen. Tevens kan de hulp extra klussen oppakken zoals de meubels schoonmaken of het doen van de was.

Hoe lang is een huishoudelijke hulp bezig?

Een groot deel van de huishoudens in Maasdijk huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dat biedt voldoende ruimte voor de meest voorkomende taken als ramen lappen, keuken reinigen, dweilen, het toilet schoonmaken, stofzuigen. Het exacte aantal uur per week kan worden gecalculeerd door het aantal ruimtes, samenstelling van jullie gezin en hoeveel ervaring de hulp heeft.

Hoe kan ik betalen?

Een interieurverzorger heeft recht op het minimumloon plus 8% vakantiegeld. Bij ziekte en vakantie dien je de hulp door de betalen. Voor alle voorwaarden zie Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. In meer en meer situaties betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Zijn er bedrijven voor een eenmalige schoonmaak in Maasdijk?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. Een uitkomst als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of wanneer je je huis wilt verkopen. Jouw woning wordt helemaal ontsmet wat maakt dat de woning weer als nieuw aanvoelt. De eenmalige kosten zijn afhankelijk van het type woning en liggen tussen de €375,00 tot €625,00.

Plaats een reactie