Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Honselersdijk

Wil je een schoonmaakhulp in Honselersdijk? Meer en meer gezinnen kiezen voor extra hulp in huis. Altijd een frisse en schone woning, de vervelende klussen blijven niet liggen, en veel meer vrije tijd. Je wint hier veel advies bij het zoeken naar een betrouwbare schoonmaker in Honselersdijk! Op deze pagina lees je praktische tips en aandachtspunten voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Tevens bespreken we diverse sites waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Ook vind je hier adressen van actieve schoonmaakbedrijven.

Waarom een schoonmaker in huis?

 • Elke dag thuiskomen in een opgeruimd huis.
 • Je creëert extra tijd voor familie en vrienden.
 • Schoonmakers zijn professioneel en zorgen dat het echt schoon is.
 • Zowel voor de binnenkant als buitenkant van je woning.
 • Al beschikbaar vanaf €13,20 per 60 minuten.

schoonmaker-zoeken-honselersdijk

Een schoonmaakster in Honselersdijk vinden

Heb je het erg druk en spendeer je graag wat meer tijd aan familie en vrienden? Een goede schoonmaakster in Honselersdijk inhuren kan dan de oplossing zijn. Hoe kom ik in contact met een hulp in huis? Aanrader: gooi eens een balletje op in je eigen kring. Soms zijn er dames die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Verder kan je gebruik maken van praktische platforms waar je werksters kunt zoeken. In het volgende gedeelte laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Een huishoudelijke hulp in Honselersdijk zoeken

 1. Selecteer je adres

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door het invullen van jouw postcode. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 2. Waar en wanneer

  Kies de frequentie, de dag en het tijdstip dat je wil dat de werkster aan huis komt. Dit kan zijn wekelijks, tweewekelijks of iedere 4 weken. Daarna kies je het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Schoonmaaksters vergelijken

  Check en analyseer de diverse huishoudelijke helpers. Filter op tarief, speciale werkzaamheden en beoordelingen.

 4. Rond de aanvraag af

  Je kunt een bericht sturen naar een aantal schoonmakers die voldoen aan je gestelde criteria. In het geval jouw uitnodiging wederzijds passend is heb jij een nieuwe hulp gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De huishoudelijke hulp zal bij je thuis komen op het gekozen moment. Ons advies is om dan thuis te zijn en om uitleg te geven over de woning en spullen. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en aarzel niet om te vertellen welke plekken extra aandacht nodig hebben. Deel ook waar zaken als allesreiniger en schoonmaakazijn klaarstaan.

Zoekmachines voor schoonmaakhulpen

Het vinden van een goede schoonmaker kan complex zijn. Je kunt een beroep doen op verschillende webapplicaties die je hierbij helpen. Via internet worden vraag en aanbod gebundeld. Je kan daar eenvoudig een account registreren en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. Soms wordt ook de gehele betaling & administratie uit handen genomen. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Klik eventueel direct door naar: Bedrijfsschoonmaak.

 • Helpling: Flexibel en 6 dagen per week klantenservice.
 • Homeworks: Maatwerk op het gebied van hulp in de huishouding.
 • Werksters.nl: Ook de mogelijkheid om zelf een oproep te plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Een schoonmaakster met schoonmaakcertificaat.
 • Hulpen.nl: Vind snel een hulp voor jouw hulpvraag.
 • Hlprs: Slechts €14,95 servicekosten bij een succesvolle match.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Gebruiksvriendelijke marktplaats voor hulp in huis in Westland.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Honselersdijk

Vind een enthousiaste schoonmaakster in de gemeente!

Adressen van schoonmaakbedrijven in Honselersdijk

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? Hieronder ontdek je gegevens van schoonmaakspecialisten in Honselersdijk, je vind hier ook glazenwassers en overige schoonmaakservices. Ook kan je specifiek kijken naar interieurverzorgers in Maasdijk, De Lier, Naaldwijk en Bleiswijk.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

De werkster helpt jou graag met allerlei huishoudelijke klussen in en rondom jouw woning. In onderstaande paragraaf verstrekken we de meest voorkomende klusjes die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Alles afnemen met een sopje en stofzuigen.
 • Ondergrond reinigen, dweilen en droog maken.
 • Afnemen van keuken en badkamer.
 • Het schoonmaken van de ramen.
 • Schoonmaken van de gootsteen.
 • Dekbedden luchten en wassen.
 • Opvouwen van de kleren.
 • Wassen van kleding.
 • Schoonmaken van de koelkast.
 • Tuin onderhouden.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Een eigen poetshulp uit de regio al in te huren vanaf €12,50 per uur.

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een schone kantoorruimte draagt bij aan productieve werknemers en maakt dat klanten ook een prettig gevoel hebben. Verschillende bedrijven in de omgeving kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Honselersdijk. Typische werkzaamheden zijn het schoonmaken van de bureaus en computers, het leegmaken van prullenbakken en de toiletruimtes reinigen. Ook grote taken zoals de ramen schoonmaken, gevelonderhoud en gevelreiniging, zonnepanelen stof & vuilvrij maken het ventilatiesysteem laten reinigen of het bladvrij maken van de dakgoten zijn vaak mogelijk. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract waarin wordt geregeld dat er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De doorsnee prijzen voor kantoor schoonmaak zijn geïndiceerd tussen de €23,50 en €30,50 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is doorgaans betaalbaarder dan wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Interieurverzorging van productiebedrijven (Industriële reiniging), horeca en hotels, winkels, kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Ook zeer geschikt voor de VVE-schoonmaak in de Provincie Zuid-Holland.
 • Tarief: tussen gemiddeld €20,00 en €30,00 per uur.
 • Ook voor meer incidentele klussen zoals: ventilatie reiniging, gevelreiniging, graffiti verwijderen, het reinigen van het trappenhuis, zonnepanelen reiniging, vloeronderhoud.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Hoeveel moet ik betalen voor de schoonmaakster?

Een gemiddelde schoonmaakhulp hanteert een vergoeding tussen de €13,40 tot +/- €18,75 per gewerkt uur. Houd ook rekening met (eenmalige) bemiddelingskosten. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Welke activiteiten kan de poetser uitvoeren?

Voordat de werkdag begint bespreek jij wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. Doorgaans zijn er standaard werkzaamheden die afgewerkt worden: stofzuigen, ramen wassen, dweilen, toiletten schoonmaken, keuken reinigen. Daarnaast kan de hulp extra klussen oppakken zoals opruimen of de was doen.

Hoeveel uur heeft een huishoudelijke hulp nodig bij mij thuis?

De meeste woningen in Honselersdijk laten de hulp zo’n 3 uur per week in huis komen. Dat biedt voldoende ruimte voor het uitvoeren van o.a. ramen lappen, dweilen, stofzuigen, het toilet schoonmaken, afstoffen. Hoeveel uur daadwerkelijk nodig is ligt aan de grootte van de woning, samenstelling van jullie gezin en hoeveel ervaring de hulp heeft.

Hoe werkt de betaling?

Een poetsvrouw heeft recht om het minimumloon te ontvangen met daarbij het wettelijke vakantiegeld van 8%. Zij hebben altijd recht op doorbetaling bij vakantie en ziekte. Bekijk ook de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). Soms doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden en kosten van eenmalige schoonmaak in Honselersdijk?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. Dit speelt met name als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of als je je woning te koop zet. Je complete woning wordt dan grondig gereinigd en ontsmet zodat jij weer een fris gevoel krijgt. De kosten hiervan zijn variabel en liggen tussen de €200,00 tot €575,00.

Plaats een reactie